duzenli spor yapmis vucudu siki poposu dik bir hatuna sorularim var?

valla vücudun gayet güzel arkadaşım senin, ama sen mükemmel olmasını istiyorsun sanırım ki egzersizleri sormuşsun, valla bak ben de senin sayende mesajlarda okuyup bir sürü egzersiz çeşidi öğrenmiş oldum araştırıp uygulayacağım gıpta ettim valla , fotoğrafa gelince koyduğun fotoğrafta bir aşırılık göremedim, yüzünü gizlemişsin zaten ama için yine de rahat etmiyorsa istersen kaldır, sen yapamıyorsan forum yöneticilerinden yardım iste

tesekkur ederim onlar selulit den ziyade bacak altinda catlak olustu popoyu kaldirrisam ogruntu duzelecek. hamileyken selulit vardi. simdi cok sz. sukir ediyorymki karnim catlamadi. problemim sirf popo diklessin beldeki o kaba yag gitsin 2.3 kilo vermeliyom. ama az kilo vermek zormus onu anladim yorumun cok net ve objektif tesekurederim. bem plates yapiyorum suan kalinlasmamak icin popo hareketlerimide icinde barindiriyor. ben platesle incelip squat yaparak ta kalcami sekillendirmek istiyorum ve bunu nasil yapabilecegimi sormustum aslinda kilodumun dantelini degil:))))

Bu arada bahsedilmiş çok merak ettim necmi kim yav ? Geçn yıl bi cengiz mi ne vardı bu sene de necmi mi çıktı:)

yorumun icin tesekkur ederim hakaret icerikli yazmayanlarada. cevremde dogum yaoan ladinlarin cogu cok kotu durimda ama ben eski simsiki duzgun halimi cok ozluyorum kendimden memnunum esimde begeniyor cevremde fakat ben siki bir vucut istiyorum. ayrica incecik kadinlar hosuma gitmiyor derdim ip ince olmak degil siki toplu ve orantili olmak

ben de bayılacaktım iyi yetiştiniz yok niye dantelli niye siyah samimiyete güvenmiş yardım istemiş koymuş.Bence vücudunuz güzel popo üzerine çalışabilirsiniz.Özgüveniniz için de takdir ettim.

Aynen sanki selülitim var mı diye sormus? burda selülitin var diyen uyeler fotolarını koysalarda görsek tövbe tövbe yorumla cok kızdım konu sahibi yerine ya..

merhaba bende sguat icin bende terddut ettim ama seninde dedigin gibi cabuk kalinasmasi mumkun degilmis kadinlarda oyuzden plates egzersizlerimde hafif agirlikla squatta var. sabah kahvaltimi yumurta limonlu domates bi dilim az yagli peynir ve bi meyve yle yapiyorum spordan omce bulgur ve protein aliyorum spordan sonrada protein tozu kullaniyorum. aksam ds sebze et az yagli sekeri hayatimdan cikardim. simdilik boyle gidiyor. avaba kaccayimi alacak cok merak ediyorum ayrica eskiden 45 kilo olan ben kilo alamayan veren simdi. 2 kilo veremiyorum cok tuaf. az kilo cok gec verilir dedi arkadasim atraman hocasi. ve 1 ay sonra gercek kilo verilir dedi. oyaptigim hareketleri destekliyor. yorumun icin tesekukur ederim cok yardimci olan bi yorumdu saol destegim icin

Aynen sanki selülitim var mı diye sormus? burda selülitin var diyen uyeler fotolarını koysalarda görsek tövbe tövbe yorumla cok kızdım konu sahibi yerine ya..
bir soz var cahille muattap olucagina tasla muattap ol diye. oinsanlarim oemdi fikri bisey diyemem ama hakaret icerikli olanlara bende sinirlendim. selulit yasim 40 yok su bu gorseler bisey yaparlar falan gibi.yazma geregi duuyorum cunku zijniyetleri belli. allahtan erkek degillermis....

Erkek olsada yani adresin mi belli yuzun gözükmüyor.
Ben bazı topiclerde daha kotusunu gördüm,ama rahatsız olduysan Mune ablaya ulaş istersen ama kaldıralacagını sanmıyorum..

vücudunuzda kötü bi görüntü yok.selilüt vs de yok.öyle kas yapıcak sıkılaşıcak deforme olmuş bi vucüt değil.sadece kalçada sorun var sıkı değil.squat 1 ayda belli ediyomuş kendini.2-3 ayda fit olursunuz.sadece squat yeterli ama bence.
49 kiloymuşsunuz.3-4 kilo daha kilolu görünüyosunuz.sanırım boydan kaynaklı.

Bu benim icin iyi bir cvp oldu ben 84 kiloyum hergun düzenli bacak hareketi yapiyorum yani 2 haftafir faydasini görmedim demekki önce yürüyüş ile zayiflamam gerekiyor

boyum 1.66 kilom 49. 600 ben siki olmao istiyorum popo kalksa alt taki gorunumde duzelecek inan kaldirmicam fotomu yuzum falan belli degil. gicik oldum ve silmicem:) gercekten yorum yapanlar yapti zaten. yobaz zihniyetle ugrasacak drgilim. ama onlarida anliyorum ve grbede kiyamiyorum saygi duyuyorum:) simdiden faydasini gordum. birazdan onden de foto aticam hahahahaha

eğer spora yeni başladıysan kaslar su toplar ,hipertrofiye uğrar ve kilon azalmayabilir. kilo az olunca da zor gider insanlar şok diyet yapıp verdiği suları kilo sanıyor. yağ vermek zordur. önemli olan yağ oranı. aynaya bak bence gerisini boşver. protein tozu bence gereksiz ama sen bilirsin. whey mi kullanıyorsun?pes etmezsen elbet ulaşırsın hedefine.

yorumların hepsini okuyamadım tartışmaya dahil olmayım.:)
aynı boydaymışız,ben sizden bi 8-9 kilo fazlayım.ama 5 kilo kadar fazlam var gibi duruyo.benim etim sıkıdır belki de ondan kaynaklı bilemiycem.kalça altı normal bence.sporla daha iyi durur dediğiniz gibi.bende birazcık selülit var orda.şu aralar stresliyim,atlatırsam bende squat yapmayı düşünüyorum.

Uff istersen çıplak fotoğraf koy kimin umrunda sanıyorsun?
Çok cesursan koy yüzünü de teşhir et.
İnsan gibi uyarmışlar, şimdi şu fotoğrafta yüzün görünmese dahi bir sitede kullanılsa hoşuna gider mi?
Tabii ki hayır.
İnsanların da uyardığı nokta bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…