duzenli spor yapmis vucudu siki poposu dik bir hatuna sorularim var?

squatın bacağı şişirmesi için ağırlıkla yapmak gerekir ki kadınların bacağının şişmesi de çok zordur. yağlı olduğu için yalancı bi kalınlaşma yaşanır önce. ama yağlar gittikçe anlarsınız ne kadar inceldiğini. vücuttaki en büyük kas bacaktır ve kaslar yağ yakımı için çok önemlidir

.haftada 3 gün ağırlık ve 3 gün kardio protein ağırlıklı diyet işe yarar. squat ,lunge ,hip thrust araştırın.kaslanmaktan korkmayın. ayrıca hiç kötü bi vücudunuz yok. foto koymanız da kimseyi ilgilendirmez.

Bence fiziginiz , boyunuz kilonuz iyi sadece yanlara çalışırsiniz biraz
resme gelince, keske o kilot yerine şort falan giyseymissiniz, hayir hic degilse dantelli olmayaydi

Popoyu sisirip on bacagi sisirmeyecek egzersiz ariyorum bende..
Bilen yazsin luutfeeennnnn..
Squat yapiyom daha yaptigim gibi on bacak tas gibi ama popom hic agrimiyor..

Bir de eklenen resimler fln silinmiyor..
Ha gelip adminlerden biri silersede forumu talan ederim yanii..
Bir kac zaman once bende silinmesini istemistim.
Kural bu silinmez denilip olayin icinden cikildi.

Bir de dantelli sexy fln denilmiste bu da sexy ise bise demiyorum valla

Squat yaparken 50 den sonra bacaklarda yanma olmuyorsa, diziniz ya da belinizde agri ya da zorlanma hissediyorsaniz yanlis yapiyorsunuz demektir.
Video acin ayna karsisinda yapin dogru pozisyonu bir kere ogrenirseniz oyle devam edersiniz. Cok etkili hatta fazla etkili bir hareket. Benim gibi buyuk popo sevmeyenler uzak dursun. Ben sadece sikilasmak icin baslamistim baktim sisiriyor hemen bıraktım, kucuk popo candir ne giyseniz yakisir

ben sadece back.kalca,karin haretleri calisiyorum ve inanilmaz sonuclar aldim. kalcim buyuk ama yayikti basenlerimdr vardi toparlandi selilutlerimde yok oldu

Eşim de hep böyle diyor. Ben futbolcu bacağı istemiyorum diyorum o da siz testesteron salgılamıyorsunuz kolay kolay öyle bir bacağa sahip olamazsın diyor. Ben gene de tereddütte kalıyorum squat için.

siteye herkes girebiliyor biliyorsunuz,bu tarz fotolara gerek yok....taytla veya şortla çekseniz de olurdu:)
mesaj düzenlemeden yaparsınız sanırım.
Arkadasım burda herkes kimligini belli etmiyor yani fotosunu kndsi koyup rahatsız olmadıysa aaa niye böyle dememize hakkımız yok bence..

Eşim de hep böyle diyor. Ben futbolcu bacağı istemiyorum diyorum o da siz testesteron salgılamıyorsunuz kolay kolay öyle bir bacağa sahip olamazsın diyor. Ben gene de tereddütte kalıyorum squat için.

Eşin yanlış biliyo testestesteronsuz kadın, östrojensizde erkek olmaz.
Sadece oran farklı

Bu yoruma katiliyorum basta yalanci sislik oluyo ama sonradan bacagin inceldigini anlayabiliyosunuz ...

şimdi şöyle eğer yağlıysanız bacaktaki kaslar şiştiği için çıkıntılı ve büyük görünüyor. kadınlar da hemen aa şişti kas oldu sanıyor. kas yapmak çok zordur hele kadın için. östrojenden dolayı. hele vücut ağırlığıyla
ben 15 kiloyla squat 30 kiloyla deadlift yapıyorum yağ oranım çok düşük sadece bacağım sert duruyor. valeria orsini, jessica biel bi sürü fitness model var gayet kadınsı ve 30 40 50 kilolarla squat yapıyorlar. kardio hiç bi işe yaramıyor şekil vermede. kassız kadın guzel değildir bence. selülit filan kalmaz kaslı yağsız bacakta. keşke kadınlar salata yiyip kardiolarla kendini paralamasa

Eşin yanlış biliyo testestesteronsuz kadın, östrojensizde erkek olmaz.
Sadece oran farklı

Canım ben biliyorum o da biliyor. Ama o oranlar işte kas yapımıza etki ediyor. Bir kadında futbolcu bacağı olması için günde 100 squattan fazlası gerekir demek istiyor. Ama ben gene de squata bir tedbirli yaklaşıyorum.

jillian michaels yapsana 1 ay :)

Ya size bende bisey sorabilirmiyim bende jillian yapmaya baslicam daha doğrusu onceden de yaptım ama 1 ayi tamamlayamadim. Sikilastirdi ama gozle gorulur bi incelik olmadi gibi neden acaba ? Bide ben basenlerim incelsin istiyorum ama sanki bacaklarinizin onu varya orayi daha şişik gosteriyo gibi ? Ne zamandir arastiriyodum sizi bulunca hemen sormak istedim :)

Ay bayılazaaam. Kadının kimliği belli değil, yüzü görünmüyor. Size ne? Pijama müdavimleri dantele takmış, hiçbir sağlık sorunu olmadığı halde jumbo boy doğum yapan kadınlara alışanlar da napacağını bilemeyip olmayan selülite laf etmiş. Manken resimleri var boy boy albümlerde, ama duuur, onlar manken di mi? Sıradan vatandaşa cıssss. Konu sahibi tebrik ederim bir tane bile varis, çatlak falan yok ama kalçanız biraz daha dik olsa iyi olur. Set sayısını arttırın squatın.

dimi

49 kiloyum en zsyif halim kirbrsti orda 50 kilo saniyorlardi ve kusursuz du ve ben okiloda hamile kalmistim 69 a cikmistim bayagi aldim eski kiloma gore. suan da 49.600 falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…