- 7 Haziran 2010
- 1.403
- 2.734
-
- Konu Sahibi sultannazik
squatın bacağı şişirmesi için ağırlıkla yapmak gerekir ki kadınların bacağının şişmesi de çok zordur. yağlı olduğu için yalancı bi kalınlaşma yaşanır önce. ama yağlar gittikçe anlarsınız ne kadar inceldiğini. vücuttaki en büyük kas bacaktır ve kaslar yağ yakımı için çok önemlidir
.haftada 3 gün ağırlık ve 3 gün kardio protein ağırlıklı diyet işe yarar. squat ,lunge ,hip thrust araştırın.kaslanmaktan korkmayın. ayrıca hiç kötü bi vücudunuz yok. foto koymanız da kimseyi ilgilendirmez.
Arkadasım burda herkes kimligini belli etmiyor yani fotosunu kndsi koyup rahatsız olmadıysa aaa niye böyle dememize hakkımız yok bence..siteye herkes girebiliyor biliyorsunuz,bu tarz fotolara gerek yok....taytla veya şortla çekseniz de olurdu:)
mesaj düzenlemeden yaparsınız sanırım.
Eşim de hep böyle diyor. Ben futbolcu bacağı istemiyorum diyorum o da siz testesteron salgılamıyorsunuz kolay kolay öyle bir bacağa sahip olamazsın diyor. Ben gene de tereddütte kalıyorum squat için.
Ooo yine mi geldi.Ben gayet begendim vucudunuzu, bolca cikolata& peynir yiyin derimIsvicreli kadinlari bilmem ama tanidigim erkekleri had safhada gurbuz
Erkekler de geliyor tabi, kafa bulmak icin fake konu acanlari var, bir de Necmi diye bir bebe var, bir turlu kurtulamadik
Bu yoruma katiliyorum basta yalanci sislik oluyo ama sonradan bacagin inceldigini anlayabiliyosunuz ...squatın bacağı şişirmesi için ağırlıkla yapmak gerekir ki kadınların bacağının şişmesi de çok zordur. yağlı olduğu için yalancı bi kalınlaşma yaşanır önce. ama yağlar gittikçe anlarsınız ne kadar inceldiğini. vücuttaki en büyük kas bacaktır ve kaslar yağ yakımı için çok önemlidir
.haftada 3 gün ağırlık ve 3 gün kardio protein ağırlıklı diyet işe yarar. squat ,lunge ,hip thrust araştırın.kaslanmaktan korkmayın. ayrıca hiç kötü bi vücudunuz yok. foto koymanız da kimseyi ilgilendirmez.
şimdi şöyle eğer yağlıysanız bacaktaki kaslar şiştiği için çıkıntılı ve büyük görünüyor. kadınlar da hemen aa şişti kas oldu sanıyor. kas yapmak çok zordur hele kadın için. östrojenden dolayı. hele vücut ağırlığıylaEşim de hep böyle diyor. Ben futbolcu bacağı istemiyorum diyorum o da siz testesteron salgılamıyorsunuz kolay kolay öyle bir bacağa sahip olamazsın diyor. Ben gene de tereddütte kalıyorum squat için.
Eşin yanlış biliyo testestesteronsuz kadın, östrojensizde erkek olmaz.
Sadece oran farklı
jillian michaels yapsana 1 ay :)
dimiZayiflama forumlarinda birsuru iccamasirli resim var, ayrica google a ic giyim yazin arayin daha seksi pozlar bulursunuz sayin ziyaretciler...
ne kadar ciplakliga ac bir toplumuz yazik...
konu sahibi, bence fotonuzda anormal bisey yok ben kiloya vucut tipine odaklandim onu gordum, ic camasirina odaklanan onu gormustur. Bosver sen spor yap 1 ay sonra da yeni halinin resmini at bu kez dantelsiz nene donuyla cekil ki konu dagilmasin :)
49 kiloyum en zsyif halim kirbrsti orda 50 kilo saniyorlardi ve kusursuz du ve ben okiloda hamile kalmistim 69 a cikmistim bayagi aldim eski kiloma gore. suan da 49.600 falanAnne olmaana bişey dedik mi?? Allah evlatlarının başından eksik etmesin.
Bir sürü erkek üye var. Bikiniyi onaylıyo muyum ya da bikinili fotomu koyar mıyım bi sor? İç çamaşırının su değince içi göstermeyeni işte bikini.
Taktın anneliğe yani tamam doğum yapmışsın.
Ayrıca da boyun uzun 49 kilo flan değilsin. 1.57-1.58 boyumla 47 kiloyum ve dokunduğun an bütün kemiklerim rahatlıkla hissediliyo yürüyen kemik gibi bişeyim. Sen bu halde 49 sun he canım he DOĞUM YAPMIŞ TEK İNSAN he arkadaşım he..