- 16 Ağustos 2014
- 615
- 140
- 50
-
- Konu Sahibi sultannazik
Sporu hayatının vazgeçilmezi yaparsan olur.slm hanimlar ben bi iki haftadir plates yapiyorum ve bi kac squat hareketleri. sizce benim soyle tas gibi sim siki vucuda sahip ilmam ne kadsr sureyi bulur. bunu basarmis olan var mi?
vazgrcilmezi yalcam tabiki yoksa insan geri ayni haline donuyo ve butun emekleri bosuna gidiyorSporu hayatının vazgeçilmezi yaparsan olur.
hergün çalışırsan kilon yoksa bir ayda fişek gibi olursunslm hanimlar ben bi iki haftadir plates yapiyorum ve bi kac squat hareketleri. sizce benim soyle tas gibi sim siki vucuda sahip ilmam ne kadsr sureyi bulur. bunu basarmis olan var mi?
koyim valla durun bi yuzumu silimdeSen vücudunu çek bi koy bakalım, ona göre yorum yapcaz.
beslenmeme dikkat ediyorum protein vs hergun aliyorum duzenli besleniyorum ve hareketlwri dogru yapiyorum plates le basladim cunku zaten 49 kiloyum ama kemiklerim iri . ve popo icin squat yapiyorum sadrce gerisi kardio plates.boyun, kilon, beslenme alışkanlığın, metabolizma hızın, yaptığın hareketleri ne kadar doğru yaptığın vs vs vs çok etmen var etkleyen ne desek boş bence. Tabiki sporu hayatınızın bir parçası yaparsanız bu dedikleriniz de peşinden olacak.
Unutmadan, hah tamam vücudum istediğim şekli aldı deyip bırakırsanız, eski halinize de ışık hızıyla dönersiniz
kardi plates ve popo icin squat yapiyorum ve iyi besleniyorumKac yasindasiniz ?
Mutlaka duzenli yapin. Sadece pilates olmaz, kardio da yapmalisiniz.
Bir de beslenme meselesi var tabi
Yani yasiniza, vucut & beslenme tipinize gore degisir sorunuzun cevabi, basarilar dilerim
ay gercekten mi vucudumun resmini attim kendimi silerek. acaba 2 gunde bir kaslarim dinlensin diye iki gunde bir. ve dogru beslenerek kardio plates ve popo squat harwketlerinden baslayarak 1.30 saat yapiyorum ne kadar surede fit bir vucudum ve dik kalkik popom olur. iri kemikliyim bazi bolgelerde yaglanma sorunum var bacak ici bel kollar gibi resimdede goruldugi uzere 24 yasinda bi cocuk annesiyim .ve evde yapiyorumKonu başlığını görünce, "Aman Tanrım!" didim, biri bana sesleniyor.Sor arkadaşım, istediğin kadar sor.