duzenli spor yapmis vucudu siki poposu dik bir hatuna sorularim var?

dogum ywrine sayamassin cunku yapmadigin belli zaten hormon hareket azligi bir suru sey sirf kilo degil ama bence sende biraz kilo al cok ama cok ssgliksiz bir kilo eger 140 boyunda drgilsen

Zayiflama forumlarinda birsuru iccamasirli resim var, ayrica google a ic giyim yazin arayin daha seksi pozlar bulursunuz sayin ziyaretciler...
ne kadar ciplakliga ac bir toplumuz yazik...
konu sahibi, bence fotonuzda anormal bisey yok ben kiloya vucut tipine odaklandim onu gordum, ic camasirina odaklanan onu gormustur. Bosver sen spor yap 1 ay sonra da yeni halinin resmini at bu kez dantelsiz nene donuyla cekil ki konu dagilmasin :)

Anne olmaana bişey dedik mi?? Allah evlatlarının başından eksik etmesin.

Bir sürü erkek üye var. Bikiniyi onaylıyo muyum ya da bikinili fotomu koyar mıyım bi sor? İç çamaşırının su değince içi göstermeyeni işte bikini.

Taktın anneliğe yani tamam doğum yapmışsın.

Ayrıca da boyun uzun 49 kilo flan değilsin. 1.57-1.58 boyumla 47 kiloyum ve dokunduğun an bütün kemiklerim rahatlıkla hissediliyo yürüyen kemik gibi bişeyim. Sen bu halde 49 sun he canım he DOĞUM YAPMIŞ TEK İNSAN he arkadaşım he..

dogum ywrine sayamassin cunku yapmadigin belli zaten hormon hareket azligi bir suru sey sirf kilo degil ama bence sende biraz kilo al cok ama cok ssgliksiz bir kilo eger 140 boyunda drgilsen

:) ben pcosluyum aynı zamanda ibs var
Vücut kiloya meyili hormonlardan oyüzden kontroldeyim sürekli

Ben sana yardımcı olmaya çalışıyorum 7-8 yıldır mücadele ediyorum çünkü almamak sıkı kalmak için

Aynen, bir de mesela insanlar popnun bana ait olmadigini bildigi surece popomun resmini gorse ne, gormese ne ? Resimde isim, cisim yazmiyor ki.

Ben Necmi burdaysa diye soyledim

konu sahibinin resmini görmek kimseyi rahatsız falan etmiyor aslında ,tamamen konu sahibinin iyiliği için uyarılıyor.net ortamında türlü türlü insan var.erkeklerde görebiliyor bu resimleri .facebook gibi sosyal paylaşım sitelerinde ,haberi olmadan kadınların normal resimlerini bile profillere koyup uygunsuz sayfalar açanlar var.yoksa bize ne kendi vucudu.

ay ben böyle fotomu koysam benim koca totomdan tanır beni

squat yaptım ben ama yanlış mı yaptım anlamadım hiç bir işe yaramadı bende yahu

Ben de kafama göre squat yaptım sanıyordum. Sonra biri yanımda duruşumu düzeltti işte sırtını şöyle yap, şöyle eğil falan 2-3 tane ancak yaptım sonra baya ağrıdı. Demek ki doğru yapmıyormuşum dedim ben de.

demekki bende doğru yapmıyormuşum
çünkü çok kolay yapıyordum 200 yaparken bile hiç zorlanmadım
doğrusunu öğrenip tekrar başlıyım bir de

Ya arkadaş konu sahibi heceleyerek mi yazsın anlamanız için. Siteye sadece kadınların girdiğini düşünmüş, erkek üye ya da ziyaretçi olabileceğini düşünmemiş ve sadece kadınlara da yüzünü gizlediği bir resmi yollamakta beis görmemiş. Sonra da kaldırmaya çalıştı ama olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…