- 16 Ağustos 2014
- 615
- 140
- 50
-
- Konu Sahibi sultannazik
bence ziyaretci coksa herksin aa cikpak kadin aa prnografik aaa ic camsiri yorumundandirziyaretci almıs basını gitmişişte bu nedenle koyması kendi acısından sakıncalı diye yazdı cogu kiside albumune atsaydı en azından herkes gormezdi
dogum ywrine sayamassin cunku yapmadigin belli zaten hormon hareket azligi bir suru sey sirf kilo degil ama bence sende biraz kilo al cok ama cok ssgliksiz bir kilo eger 140 boyunda drgilsenHayır doğum yapmadım ama 5-6 yıl önce 65 kiloya kadar çıktığım oldu oda doğum yerine sayabiliriz.
Ayrıca ben sağlıksızsam seninde öyle olman lazım. 1.65e 44üm sen 1.66 45
Ozaman seninde sağlıksız olman lazım.
Sporla profesyonel olarak uğraşmıyorum amatör olarak uğraşıyorum. Prolara soruyosan bilemem.
Önemli olan fit olmak.
ben ne diyorum biloymusin insanlar denizce cayiir cayif giyiniyor bikini adi altinda ic camasiri model seyleri hicctuaf degil ic camamsiri tuafm ayrica bem erkekrin istesine koymadim samimi buldum koydum yuzumu acarak poz vermexim. bi gszetede gordugunuz vucut oldugini dusunulebilir. erkke uywelrimde oldugini bilmyordum. beni hic tanimayam imsanlarim ic camasirli fotuyu gormesi bemi rahatisz etmez. dogrusu. tuaf tuaf yorum yapanlarin kendisi mukemmel gibi vence sadece ozguvensizlik o yuzden cavap bile vermicem kibleyip birakicam. turliyede herles namuslu herles duzum herkes mukemmel zaten o ulkeyi haketmicel cok insanla dolu malesef. hergum bursa okudigim haberlerden biliyorum neyse biraz konu disi oldu. kusira bakmasim komse mukemmel degilim ama anne olmaninda bi bedeli var dimi
dogum ywrine sayamassin cunku yapmadigin belli zaten hormon hareket azligi bir suru sey sirf kilo degil ama bence sende biraz kilo al cok ama cok ssgliksiz bir kilo eger 140 boyunda drgilsen
Sende panpa kimde olacak
Zayiflama forumlarinda birsuru iccamasirli resim var, ayrica google a ic giyim yazin arayin daha seksi pozlar bulursunuz sayin ziyaretciler...
ne kadar ciplakliga ac bir toplumuz yazik...
konu sahibi, bence fotonuzda anormal bisey yok ben kiloya vucut tipine odaklandim onu gordum, ic camasirina odaklanan onu gormustur. Bosver sen spor yap 1 ay sonra da yeni halinin resmini at bu kez dantelsiz nene donuyla cekil ki konu dagilmasin :)
ay ben böyle fotomu koysam benim koca totomdan tanır beni
squat yaptım ben ama yanlış mı yaptım anlamadım hiç bir işe yaramadı bende yahu
Ben de kafama göre squat yaptım sanıyordum. Sonra biri yanımda duruşumu düzeltti işte sırtını şöyle yap, şöyle eğil falan 2-3 tane ancak yaptım sonra baya ağrıdı. Demek ki doğru yapmıyormuşum dedim ben de.
Bunca laf sana feyk oldugun düşünüldüğü için söylenebiliyor. Aynı fotoyu bacağına KK yazarak çek koy, hiçbir sıkıntı kalmaz. valla bak.