duzenli spor yapmis vucudu siki poposu dik bir hatuna sorularim var?

platrs yapiyorum zaten haftada bir gumde onu yalarim ama hergun yapamamiz sartmi?

[QUOgün yapsa"sultannazik, post: 38460816, member: 618924"]platrs yapiyorum zaten haftada bir gumde onu yalarim ama hergun yapamamiz sartmi?[/QUOTE]
Her gun yapsaniz daha faydali olur

ben de aynı boydayım ve adım kadar eminim ki fotodaki kişinin 49 kg olması mümkün değil

slm hanimlar ben bi iki haftadir plates yapiyorum ve bi kac squat hareketleri. sizce benim soyle tas gibi sim siki vucuda sahip ilmam ne kadsr sureyi bulur. bunu basarmis olan var mi?
bayağı yapman lazım öyle 1 2 ayda olmaz yıllar geçmeli spor hayatın olmalı ben kaç senedir yapıyorum daha öyle kaya gibi değil ama baya sert .D

popon sarkık evet squat bol bol kalça çalışman lazım tam senlik
aynen senlik:) evet bende sarkik oldugunu dusunuyorum kakkik olmasini istiyorum pantilonda degil bikinidede problem yok ama ciplakken kemdimi popomla iyi hissetmiyorum acikcasi. sarkik yazmana kizmadim yani:) dogru soyledin

yani bu ne ki milllet çıplak meme paylaşıyor o ayıp değil bu mu ayıp ki

aynen senlik:) evet bende sarkik oldugunu dusunuyorum kakkik olmasini istiyorum pantilonda degil bikinidede problem yok ama ciplakken kemdimi popomla iyi hissetmiyorum acikcasi. sarkik yazmana kizmadim yani:) dogru soyledin
kızmana gerek yok benim popomda geniş ve aşağı doğru idi senin vucudun ince o yüzden daha dik popo yakışır benim sporla aşırı kücüldü dikleşti.. fiziğin gayet düzgün zaten

kızmana gerek yok benim popomda geniş ve aşağı doğru idi senin vucudun ince o yüzden daha dik popo yakışır benim sporla aşırı kücüldü dikleşti.. fiziğin gayet düzgün zaten
kuclmesin ya basenler gitsin aksine dik dursa kucik olmicak bayagi bi sekilli olacak bide o alt bolgrde ve bacsklarda dogumdan sonra zayiflamama ragmen yag kaldi. spor grcmisim yok aslinda etle gitse bariz kasli bacagim. cok yuruyen bir insandim eskiden dogumdan sonra kisitlandi cocuk ev is derken spor yapamk istemedim. ama daha 25 yasina girecegim ve vucudumu salmak istemiyorum once icelmek istedim icin platesle basladim ise bitazda squat. sence haftada 4 gun sporla bi senede vasarirmiyim en azindan fszla yaglardsn kurtlup sikilasmak istiyorum ozman eminim begenicem. gerisi yavas yavas gelir

Aynen. Konulari da tutarli degil zaten.
ya yalan mi soylicem 49 um halla halla. yardim istemeye geldim ego tatminine degil kilomu saklicam sizden vucudum iri yag topladim bunu anlamak zormu. o cok zayif gozukenler zaten kaslari ince sirf yag. ben aslinda yaglar gitse kaslarim var bariz. insetsemde ince duramam ben ki sevmiyorum dumduz ip ince kadinlari

günaşırı yaparsan daha iyi bence 1 gün work bir gün rest

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…