- 25 Nisan 2014
- 4.058
- 7.537
-
- Konu Sahibi sultannazik
Bu fotograftaki kisi mumkunati yok 49 kilo olamaz bence. Yani bir kere kadinin boyu uzun, o boya 49 kiloyla iskeletor gibi dolasmasi lazim. :)vucudumda bacak ici ve bel altimda fazlalik oldugunu dusumuyorum 49 kiloyum bu arada
Niye silesin ya. Bunu yazanlar hiç mi denize girmiyor. Ayrıca rahatsız olan bakmasın. Konumuz kilot değil oraya niye konsantre oluosunuz ki. Ben hiiç rahatsız olmadım arkadaş da olmamış ki koymuş. Kime ne!o vardi loydum bi ladsr rahatisz ettiyse silebilirm fakat berden silerim onuda bilemicem
KimdeCakallik dizboyu
senim demdn beni enterese etmiyor sen once bir agzini topla cok samimiyetsizsiniz.sizden korkulurcokkkk mantıklııı haahhaahahah
Fotoyu nasıl koyduysan öyle sileceksin, ilk mesajında en önce foto yoktu sen de düzenle butonuna tıklayarak foto ekledin ya hani.
kalca 94 bel 67 ust 84Vucut olculerinizi ogrenebilir miyim ona gore yorum yapicam.
squat i abartmayin ust bacaklar zaten kalin daha da sisirirseniz futbolcu bacagi gibi olur. Evde spor yapmak zorundaysaniz pilatesle devam edin ebru salli skinny videolari vardı popoyu guzel sekillendiriyor. Dik ve yuvarlak hale getiriyor. Eger resimde iri ciktiysaniz yani olculeriniz normalse squat yapabilirsiniz. Ama unutmayin squat sisirir. Benim 87 cm lik popomu 89 yapti o surecte kilo da verdigim halde.
sen bebek dogurdun mu canim? kendinle beni kiyaslaman cok abes olmus. tartismaya acik yorumlar istemedim ayrica sporl yaomis vucudu siki arkadaslara sordum. olmayanlara degil olanlar yazmis zaten. 44 kiloda aclik sinirinda yasayan sgliksiz insanlarin kilosu.
İşte biz de onu diyoruz. Biz koyamzken nasıl kondu. Çamaşır da transparan üstelikAy iç çamaşırlı kadın görmek niye bu kadar rahatsız ediyor ama özgüveniniden dolayı tebrik ederim.
Ben hayatta koyamam
valalaha 49 kiloyym hatta 49 .600 gram ve malesef siki degilim ama teskkur ederim genede.Bu fotograftaki kisi mumkunati yok 49 kilo olamaz bence. Yani bir kere kadinin boyu uzun, o boya 49 kiloyla iskeletor gibi dolasmasi lazim. :)
Bu arada sizseniz vucudunuz cok guzel bence, gayet de sıkı. Selülit falan da yok pek. Masallahınız var.
Kilonuza gore olculeriniz fazla, sizin inceltici sporlara yogunlasmaniz lazim, mumkunse salonda hoca eslindiginde pilates yapin, degilse evde devam edin, squat onermiyorum kendi deneyimlerimden yola cikarak cunku cidden sisiriyor sizin incelmeniz lazim. Pilates yapin bol bol esneme hareketi yapin hatta yoga yapin, leslie ile yuruyun popo ve bacagi cok guzel inceltiyor. Popo olcusu 90 a inince eger biraz diklestirmek isterseniz haftada 3 gun olmak uzere squat yapin 50 ile baslayin en fazla 250 ye cikin. Ve hareketleri cok dikkatli yapin dizinize yuk bindirmemeye ozen gosterin.kalca 94 bel 67 ust 84
Ya belinde falan nerde yağ var? Selülit de demişsiniz. Valla aynaya bakmak istemedim. Bu arkadaşa belinde yağ var deniliyorsa selülit var deniliyorsa gideyim ben buralardan.
ben ne diyorum biloymusin insanlar denizce cayiir cayif giyiniyor bikini adi altinda ic camasiri model seyleri hicctuaf degil ic camamsiri tuafm ayrica bem erkekrin istesine koymadim samimi buldum koydum yuzumu acarak poz vermexim. bi gszetede gordugunuz vucut oldugini dusunulebilir. erkke uywelrimde oldugini bilmyordum. beni hic tanimayam imsanlarim ic camasirli fotuyu gormesi bemi rahatisz etmez. dogrusu. tuaf tuaf yorum yapanlarin kendisi mukemmel gibi vence sadece ozguvensizlik o yuzden cavap bile vermicem kibleyip birakicam. turliyede herles namuslu herles duzum herkes mukemmel zaten o ulkeyi haketmicel cok insanla dolu malesef. hergum bursa okudigim haberlerden biliyorum neyse biraz konu disi oldu. kusira bakmasim komse mukemmel degilim ama anne olmaninda bi bedeli var dimiİşte biz de onu diyoruz. Biz koyamzken nasıl kondu. Çamaşır da transparan üstelik
Hadi ya olabilir, kimileri vucut tipleri sebebiyle olduklarından kilolu görünürler, sizinde sanırım kemikleriniz iri, o da insanı olduğundan kilolu gösterir. :)valalaha 49 kiloyym hatta 49 .600 gram ve malesef siki degilim ama teskkur ederim genede.