duzenli spor yapmis vucudu siki poposu dik bir hatuna sorularim var?

vucudumda bacak ici ve bel altimda fazlalik oldugunu dusumuyorum 49 kiloyum bu arada
Bu fotograftaki kisi mumkunati yok 49 kilo olamaz bence. Yani bir kere kadinin boyu uzun, o boya 49 kiloyla iskeletor gibi dolasmasi lazim. :)
Bu arada sizseniz vucudunuz cok guzel bence, gayet de sıkı. Selülit falan da yok pek. Masallahınız var.

o vardi loydum bi ladsr rahatisz ettiyse silebilirm fakat berden silerim onuda bilemicem
Niye silesin ya. Bunu yazanlar hiç mi denize girmiyor. Ayrıca rahatsız olan bakmasın. Konumuz kilot değil oraya niye konsantre oluosunuz ki. Ben hiiç rahatsız olmadım arkadaş da olmamış ki koymuş. Kime ne!

Fotoyu nasıl koyduysan öyle sileceksin, ilk mesajında en önce foto yoktu sen de düzenle butonuna tıklayarak foto ekledin ya hani.
kalca 94 bel 67 ust 84

Kizlar yapmayın yaa, kadının neresinde selülit var? Varsa da çok az var. O kadar da olur, kış aylarındayız. Birçok kadında kış aylarında selülit artar, havalar ısınınca azalır. Mankenlerin, sinema yıldızlarının bile var o kadar selüliti.

Son düzenleme:
Ay iç çamaşırlı kadın görmek niye bu kadar rahatsız ediyor ama özgüveniniden dolayı tebrik ederim.
Ben hayatta koyamam

Hayır doğum yapmadım ama 5-6 yıl önce 65 kiloya kadar çıktığım oldu oda doğum yerine sayabiliriz.

Ayrıca ben sağlıksızsam seninde öyle olman lazım. 1.65e 44üm sen 1.66 45
Ozaman seninde sağlıksız olman lazım.

Sporla profesyonel olarak uğraşmıyorum amatör olarak uğraşıyorum. Prolara soruyosan bilemem.

Önemli olan fit olmak.

valalaha 49 kiloyym hatta 49 .600 gram ve malesef siki degilim ama teskkur ederim genede.

Ya neden aaa neden foto koydun erkekler bu sıteye gırıyor denılıyor ki ?
Ne adı ne soyadı ne sanı var ne yuzu gorunmus ne kimliği ifşa olmuş.Fotoda görünen iç çamaşırlı biraz selülitli yüzü görünmeyen bir manken.(Manken vucut anlamında kullanıldı)
Alışık olmadıgımız bır durum o kadar.
Ama ozguvenınızı tebrık edıyorum.Ben asla yapamam misal.
Neyse.Azıcık bel cevresi biraz popo çalışın yeterli.

kalca 94 bel 67 ust 84
Kilonuza gore olculeriniz fazla, sizin inceltici sporlara yogunlasmaniz lazim, mumkunse salonda hoca eslindiginde pilates yapin, degilse evde devam edin, squat onermiyorum kendi deneyimlerimden yola cikarak cunku cidden sisiriyor sizin incelmeniz lazim. Pilates yapin bol bol esneme hareketi yapin hatta yoga yapin, leslie ile yuruyun popo ve bacagi cok guzel inceltiyor. Popo olcusu 90 a inince eger biraz diklestirmek isterseniz haftada 3 gun olmak uzere squat yapin 50 ile baslayin en fazla 250 ye cikin. Ve hareketleri cok dikkatli yapin dizinize yuk bindirmemeye ozen gosterin.

Ya belinde falan nerde yağ var? Selülit de demişsiniz. Valla aynaya bakmak istemedim. Bu arkadaşa belinde yağ var deniliyorsa selülit var deniliyorsa gideyim ben buralardan.

Gitme kal :)
Belinde yağ var fotoda gayet belli çamaşır üstüne bakarsan .
Ben telden giriyorum selülit için yakınlaştırıp baktım bariz belli.

ziyaretci almıs basını gitmiş işte bu nedenle koyması kendi acısından sakıncalı diye yazdı cogu kiside albumune atsaydı en azından herkes gormezdi

İşte biz de onu diyoruz. Biz koyamzken nasıl kondu. Çamaşır da transparan üstelik
ben ne diyorum biloymusin insanlar denizce cayiir cayif giyiniyor bikini adi altinda ic camasiri model seyleri hicctuaf degil ic camamsiri tuafm ayrica bem erkekrin istesine koymadim samimi buldum koydum yuzumu acarak poz vermexim. bi gszetede gordugunuz vucut oldugini dusunulebilir. erkke uywelrimde oldugini bilmyordum. beni hic tanimayam imsanlarim ic camasirli fotuyu gormesi bemi rahatisz etmez. dogrusu. tuaf tuaf yorum yapanlarin kendisi mukemmel gibi vence sadece ozguvensizlik o yuzden cavap bile vermicem kibleyip birakicam. turliyede herles namuslu herles duzum herkes mukemmel zaten o ulkeyi haketmicel cok insanla dolu malesef. hergum bursa okudigim haberlerden biliyorum neyse biraz konu disi oldu. kusira bakmasim komse mukemmel degilim ama anne olmaninda bi bedeli var dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…