- 19 Mayıs 2011
- 10.944
- 9.686
-
- Konu Sahibi sultannazik
ne yazık ki çok var hem de ..:)bem erkek kismini dusinmedim acikcasi. erkekelrin vurda ne isi var ya. yuhh. ok silmeliyom tam olarak nasil silicem?
ben isvicrede yasiyorum burda spor salonalri oyle bir danismanlik vermiyor drye yomlendiriyor. doktorum kilo almami bile demisti bana:)spora gidin demiyorum zaten bazı salonlar danışma hizmeti veriyorlar gidip ölçüm yapıyorsunuz onlar size yapmanız gereken vucut tipinize uygun egzersizi verir sizde bunları evinizde uygularsınız
Konudan alakasiz olacak ama ben de ayni boy, ayni kilodayim
fotoraf sizinse popo kısmı geniş ona göre spor yapman şart..genç kıza fazla bu popoben isvicrede yasiyorum burda spor salonalri oyle bir danismanlik vermiyor drye yomlendiriyor. doktorum kilo almami bile demisti bana:)
ben isvicrede yasiyorum burda spor salonalri oyle bir danismanlik vermiyor drye yomlendiriyor. doktorum kilo almami bile demisti bana:)
Bence ağırlıkla da ağırlıksız da squat korkunç kas yapıyor bacaklarda. Tüm yük üst bacak kaslarına biniyor çünkü. Hele bir de yağlı ve kalın bir bacaksa squattan sonra ronaldo gibi oluyor.Ya ben soyle duydum agirlikla calisirsak daha fazla kas oluyormuş üst bacakta doğru mu? Agirliksiz calisirsak farki ne oluyor
olmuyor resmi goremiyorum resmi sonradan atmistim ustune gidiyorym olmuyorne yazık ki çok var hem de ..:)
mesajınızın altında düzenleme kısmı var.oradan yapacaksınız.
49 kilomusun sen gerçekten..
Bu arada öz güvenine rahatlığına hayranımmm...
KK bir sürü erkek ziyaretçi olarak giriyor, resmen gel beniii... tövbee ya.
Kendisi bu değilve bence birini deşifre etmeye çalışıyo buralarda. Sevgilisi falan olmasn bu foto :/ paranoyak oldum okuya okuyaBir konunda 4, bir konunda 2 yillik evliyim yazmissin. Yaşın da 40 gorunuyor.
Ve simdi de ciplak fotonu koyuyorsun.
Amac?
Ya açıkçası başta ben konunun başlığındaki üslup nedeniyle konunun feyk oldugunu düşünerek konu sahipçime "foto koysana" diyerek dalga geçmiştim esasen.
Aynı fotoyu bacağına rujla KK yazarak çeksin, özür dileyeyim, ehehe.
Kendisi bu değilve bence birini deşifre etmeye çalışıyo buralarda. Sevgilisi falan olmasn bu foto :/ paranoyak oldum okuya okuya
helal olsun sana gercekten 7 sayfa yorum var ve sorum gercekten spor yapanlaraydi cok cirkin ifadeler kullanildi col tuafima gitti gercekten hergun bi konu goruyorum kocam beni begenmiyor bakimsiz bukiyor sisko bukiyor vs diye simdi hepsi fit ve harika gibi yorumlar kendim mi cok tuafim dedim. ustelik kendim problemli bolgelerimi soyledim. turl kadinlarinin cogu sezeryan dogum yapiyor ben 30 saat dogum yaptim ve normal ustelik vucudumda karnimda caktlak sarkik bile yok. turkoyeye geldigimde gorduum cociklu ladinlar hep sarkmis dagilmis. hepsimi mukemmel bunlarin. evet ben lendimi begrniyorum ve begrndinizmi diye sormadim spor icin tavsiye almak istedim okadar. problemli yerlerimin olmasi ozguvenimi kirmiyor. sporla harika bi vucudum olacagini bilmiyorum catlak vs duzelmicek problemelr degil bunlar. ve nasil duzelticegimi sordum cevapari azim acik okudum.fotoyu silmek istiyorum ama nasil bi arakdas yonlendirecek sanirim. seninde dedigin gibi meme vs fotolar bile koyuyorlar ona bisey yokNe kıskanç milletiz he..
Hatunun fiziği gayet güzel..Sporla taş gibi olacak cinsten..Üstelik bir de doğum yapmış yani.
Yok yağ, yok selülit yok bilmemne olaylarına girmişiz hemen.
Ben estetik albümlerde çıplak fotolar gördüğüm için alışkınım sanırım, yadırgamadım ama bence de silin fotoğrafınızı.
bence kk ye bir özür borçlusunYa açıkçası başta ben konunun başlığındaki üslup nedeniyle konunun feyk oldugunu düşünerek konu sahipçime "foto koysana" diyerek dalga geçmiştim esasen.
Aynı fotoyu bacağına rujla KK yazarak çeksin, özür dileyeyim, ehehe.