duzenli spor yapmis vucudu siki poposu dik bir hatuna sorularim var?

spora gidin demiyorum zaten bazı salonlar danışma hizmeti veriyorlar gidip ölçüm yapıyorsunuz onlar size yapmanız gereken vucut tipinize uygun egzersizi verir sizde bunları evinizde uygularsınız
ben isvicrede yasiyorum burda spor salonalri oyle bir danismanlik vermiyor drye yomlendiriyor. doktorum kilo almami bile demisti bana:)

ben isvicrede yasiyorum burda spor salonalri oyle bir danismanlik vermiyor drye yomlendiriyor. doktorum kilo almami bile demisti bana:)

Ben gayet begendim vucudunuzu, bolca cikolata& peynir yiyin derim Isvicreli kadinlari bilmem ama tanidigim erkekleri had safhada gurbuz

Erkekler de geliyor tabi, kafa bulmak icin fake konu acanlari var, bir de Necmi diye bir bebe var, bir turlu kurtulamadik

Ya ben soyle duydum agirlikla calisirsak daha fazla kas oluyormuş üst bacakta doğru mu? Agirliksiz calisirsak farki ne oluyor
Bence ağırlıkla da ağırlıksız da squat korkunç kas yapıyor bacaklarda. Tüm yük üst bacak kaslarına biniyor çünkü. Hele bir de yağlı ve kalın bir bacaksa squattan sonra ronaldo gibi oluyor.

Selülit yok etmek, bacak inceltmek için en etkili yöntem bisiklettir. Dışarda normal bisiklete binmek çok daha faydalı ama imkan yoksa kondisyon bisikletleri 100-120 lira civarı. Toto da sıkılaşır bacaklar da bisikletle.

Ne kıskanç milletiz he..
Hatunun fiziği gayet güzel..Sporla taş gibi olacak cinsten..Üstelik bir de doğum yapmış yani.

Yok yağ, yok selülit yok bilmemne olaylarına girmişiz hemen.

Ben estetik albümlerde çıplak fotolar gördüğüm için alışkınım sanırım, yadırgamadım ama bence de silin fotoğrafınızı.

Vucut olculerinizi ogrenebilir miyim ona gore yorum yapicam.
squat i abartmayin ust bacaklar zaten kalin daha da sisirirseniz futbolcu bacagi gibi olur. Evde spor yapmak zorundaysaniz pilatesle devam edin ebru salli skinny videolari vardı popoyu guzel sekillendiriyor. Dik ve yuvarlak hale getiriyor. Eger resimde iri ciktiysaniz yani olculeriniz normalse squat yapabilirsiniz. Ama unutmayin squat sisirir. Benim 87 cm lik popomu 89 yapti o surecte kilo da verdigim halde.

helal olsun sana gercekten 7 sayfa yorum var ve sorum gercekten spor yapanlaraydi cok cirkin ifadeler kullanildi col tuafima gitti gercekten hergun bi konu goruyorum kocam beni begenmiyor bakimsiz bukiyor sisko bukiyor vs diye simdi hepsi fit ve harika gibi yorumlar kendim mi cok tuafim dedim. ustelik kendim problemli bolgelerimi soyledim. turl kadinlarinin cogu sezeryan dogum yapiyor ben 30 saat dogum yaptim ve normal ustelik vucudumda karnimda caktlak sarkik bile yok. turkoyeye geldigimde gorduum cociklu ladinlar hep sarkmis dagilmis. hepsimi mukemmel bunlarin. evet ben lendimi begrniyorum ve begrndinizmi diye sormadim spor icin tavsiye almak istedim okadar. problemli yerlerimin olmasi ozguvenimi kirmiyor. sporla harika bi vucudum olacagini bilmiyorum catlak vs duzelmicek problemelr degil bunlar. ve nasil duzelticegimi sordum cevapari azim acik okudum.fotoyu silmek istiyorum ama nasil bi arakdas yonlendirecek sanirim. seninde dedigin gibi meme vs fotolar bile koyuyorlar ona bisey yok

bence kk ye bir özür borçlusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…