duzenli spor yapmis vucudu siki poposu dik bir hatuna sorularim var?

Ya ben soyle duydum agirlikla calisirsak daha fazla kas oluyormuş üst bacakta doğru mu? Agirliksiz calisirsak farki ne oluyor

Boyunu yazsaydın keşke
Ben 44 kiloyum sen benden 15 fazla duruyosun
1.45 falan mısın ?

Ayrıca popoya gelene kadar bel kısmınyağların ve taş gibi selülitler var
sen bebek dogurdun mu canim? kendinle beni kiyaslaman cok abes olmus. tartismaya acik yorumlar istemedim ayrica sporl yaomis vucudu siki arkadaslara sordum. olmayanlara degil olanlar yazmis zaten. 44 kiloda aclik sinirinda yasayan sgliksiz insanlarin kilosu.

Ben de cozemedim, ben yag falan gormedim, genel baktigimda guzel bir vucut, bu elestrileri yazanlar manken mi ne
ondan değil aslında..ben şaşırdım fotpya sadece..ben 170 cm,57 kg yum..ben de eski sporcuyum geniş omuz kemikil falanım.. ama fotoda görünen arkadaştan daha zayıf duruyorum..o yüzden 166 boy 49 kg için çok daha iri duruyor,ona şaşaırdımç..

benimde sardiigm konu bu evet 49 kiloyum ve sadece 2 kilo daha vermeliyim yoksa sagliksiz kiloda olucam. aslinda resimde oldugu kadar kalin degilim fakat dogumdanxsonra bolgesel yaglanma oldu

Ben de cozemedim, ben yag falan gormedim, genel baktigimda guzel bir vucut, bu elestrileri yazanlar manken mi ne

Yani birden özgüvenimi sıfırladım ki o kadar da özgüvensiz değilim. Yani bence hoş bir vücudu var. Spor yapmasına bile aman aman gerek yok. Totosu da sarkmamış bence. Vücut yapısı ile ilgili. Bazı insanların poposu dümdüzdür bazılarının ki böyle çıkık.

benimde sardiigm konu bu evet 49 kiloyum ve sadece 2 kilo daha vermeliyim yoksa sagliksiz kiloda olucam. aslinda resimde oldugu kadar kalin degilim fakat dogumdanxsonra bolgesel yaglanma oldu
bence kilo vermemelisiniz bol bol spor yürüyüş yani günde yarım saat mutlaka yapın yoğurt filan da tüketince bi ayda gözle görünür incelir

suan spor salonuna gidemiyorum malesef zamanim yok okul okuyorum ev falan . birsuru is. evde yapiyorum her sabah.
spora gidin demiyorum zaten bazı salonlar danışma hizmeti veriyorlar gidip ölçüm yapıyorsunuz onlar size yapmanız gereken vucut tipinize uygun egzersizi verir sizde bunları evinizde uygularsınız

Konudan alakasiz olacak ama ben de ayni boy, ayni kilodayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…