- 8 Temmuz 2011
- 3.058
- 2.398
- Konu Sahibi sultannazik
Buyrun o hatun benim
demeyi cok isterdim ama durum simdilik boyle
demeyi cok isterdim ama durum simdilik boyle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aman foto koyma olur muUff benimde sorunum ayni 1.66 boy ve 50 kilo.. Yakinda bnde konu acagim sanirim
nasil bir olcum yaptirabilirom49 kiloya göre yan yağların fazla 49 kilo öyle olmaması lazım bence bir ölçüm yaptır bi de totona kadar görmemize gerek yoktu tatlım
ben 166 boyundayimBoyunu yazsaydın keşke
Ben 44 kiloyum sen benden 15 fazla duruyosun
1.45 falan mısın ?
Ayrıca popoya gelene kadar bel kısmınyağların ve taş gibi selülitler var
Ya ben soyle duydum agirlikla calisirsak daha fazla kas oluyormuş üst bacakta doğru mu? Agirliksiz calisirsak farki ne oluyorKardio yapmadan hiç bir vücut taş gibi olmaz. Yıllarca düzenli spor yaptım. Son iki senedir canım isterse evdeki bisiklete binip mekik çekiyorum arada. Vücut hala iyi ama, çok bozmadı kendini.
Şu squat konusunda dikkatli olun. Üst bacağı gereğinden fazla çalıştırıyor. Sonra futbolcu bacağına sahip olursunuz allah muhafaza.
siteye herkes girebiliyor biliyorsunuz,bu tarz fotolara gerek yok....taytla veya şortla çekseniz de olurdu:)o vardi loydum bi ladsr rahatisz ettiyse silebilirm fakat berden silerim onuda bilemicem
Ya belinde falan nerde yağ var? Selülit de demişsiniz. Valla aynaya bakmak istemedim. Bu arkadaşa belinde yağ var deniliyorsa selülit var deniliyorsa gideyim ben buralardan.
vücudunuzun yağ ve kas oranı ölçülür ona göre egzersiz programı verilir gym merkezine bir danışın bencenasil bir olcum yaptirabilirom
sen bebek dogurdun mu canim? kendinle beni kiyaslaman cok abes olmus. tartismaya acik yorumlar istemedim ayrica sporl yaomis vucudu siki arkadaslara sordum. olmayanlara degil olanlar yazmis zaten. 44 kiloda aclik sinirinda yasayan sgliksiz insanlarin kilosu.Boyunu yazsaydın keşke
Ben 44 kiloyum sen benden 15 fazla duruyosun
1.45 falan mısın ?
Ayrıca popoya gelene kadar bel kısmınyağların ve taş gibi selülitler var
iyimi nerden bulabilirom bi atarmisin limk
ondan değil aslında..ben şaşırdım fotpya sadece..ben 170 cm,57 kg yum..ben de eski sporcuyum geniş omuz kemikil falanım.. ama fotoda görünen arkadaştan daha zayıf duruyorum..o yüzden 166 boy 49 kg için çok daha iri duruyor,ona şaşaırdımç..Ben de cozemedim, ben yag falan gormedim, genel baktigimda guzel bir vucut, bu elestrileri yazanlar manken mi ne
benimde sardiigm konu bu evet 49 kiloyum ve sadece 2 kilo daha vermeliyim yoksa sagliksiz kiloda olucam. aslinda resimde oldugu kadar kalin degilim fakat dogumdanxsonra bolgesel yaglanma oldu49 kilo olup hem iri nasıl olabiliyosunuz kilonuzun doğru olduğuna emin misiniz ben 54-55 kiloyum gösteridğiniz fotodan çok daha inceyim kendimden şüpe ettim biran bol bol yürüyüş yapın alt tarafınızda birikmiş yağlar
Ben de cozemedim, ben yag falan gormedim, genel baktigimda guzel bir vucut, bu elestrileri yazanlar manken mi ne
seninki manken kilosu konuşma hiçUff benimde sorunum ayni 1.66 boy ve 50 kilo.. Yakinda bnde konu acagim sanirim
bence kilo vermemelisiniz bol bol spor yürüyüş yani günde yarım saat mutlaka yapın yoğurt filan da tüketince bi ayda gözle görünür incelirbenimde sardiigm konu bu evet 49 kiloyum ve sadece 2 kilo daha vermeliyim yoksa sagliksiz kiloda olucam. aslinda resimde oldugu kadar kalin degilim fakat dogumdanxsonra bolgesel yaglanma oldu
suan spor salonuna gidemiyorum malesef zamanim yok okul okuyorum ev falan . birsuru is. evde yapiyorum her sabah.vücudunuzun yağ ve kas oranı ölçülür ona göre egzersiz programı verilir gym merkezine bir danışın bence
spora gidin demiyorum zaten bazı salonlar danışma hizmeti veriyorlar gidip ölçüm yapıyorsunuz onlar size yapmanız gereken vucut tipinize uygun egzersizi verir sizde bunları evinizde uygularsınızsuan spor salonuna gidemiyorum malesef zamanim yok okul okuyorum ev falan . birsuru is. evde yapiyorum her sabah.
ondan değil aslında..ben şaşırdım fotpya sadece..ben 170 cm,57 kg yum..ben de eski sporcuyum geniş omuz kemikil falanım.. ama fotoda görünen arkadaştan daha zayıf duruyorum..o yüzden 166 boy 49 kg için çok daha iri duruyor,ona şaşaırdımç..
bem erkek kismini dusinmedim acikcasi. erkekelrin vurda ne isi var ya. yuhh. ok silmeliyom tam olarak nasil silicem?siteye herkes girebiliyor biliyorsunuz,bu tarz fotolara gerek yok....taytla veya şortla çekseniz de olurdu:)
mesaj düzenlemeden yaparsınız sanırım.