kizlar bu nivea body yi nerden bulucaz indiriyormusunuz bi yerlerden yardimic olun.. bu arada 1 70 boyum evlendikten sonra kilo aldim 6 aydir evliyim. 55 ten 70 ciktim. moralim acayip bozuk. depresyona girdim:S bilmiyorum neden boyle oldu. dogum kontorol hapida kullaniyordum. arti spor yapmiyordum omrum boyunca hep 55 tim zayiftim ama artik kilom var 70 olduguma kimse inanmiyor fizigim gostermiyor ama kilolu oldugum bellieski fiziim kalmadi kendime guvenim gitti.
spor salonu bizim burda var ama 15-20 dakika uzaklikta bisiklet surmem lazim oraya kadar ve bu bana cok zor geliyor. giderken 20 dk bisiklete bin donuste bin. bazen spor salonundan cikinca o kd r yoruluyorum ki anlatamm ayaklarimi yere basiyorum ama hissetmiyorum. ayrica spor yaparken aletlerde fln bogazim yanitor benim:S neden bilmem karniam agrilar giriyor. bazen basim donuyor midem bulaniyor gibi oluyor. hic bi zaman kendimi enerjik veya dinc hiseedemedim. 2 ay gititm biraktim sporu alisamadim. neden bana boyle oluyor spora gittim mi tum gun ise yaramaz oluyorum yatip uyumak gleiyor icimden evin isleride kaliyor haliyle. ltf bana yardim edin neden boyle !!! ne yapmaliyim!
nivea bady aerobik cd diye googlede arattır bulacaksınkizlar bu nivea body yi nerden bulucaz indiriyormusunuz bi yerlerden yardimic olun.. bu arada 1 70 boyum evlendikten sonra kilo aldim 6 aydir evliyim. 55 ten 70 ciktim. moralim acayip bozuk. depresyona girdim:S bilmiyorum neden boyle oldu. dogum kontorol hapida kullaniyordum. arti spor yapmiyordum omrum boyunca hep 55 tim zayiftim ama artik kilom var 70 olduguma kimse inanmiyor fizigim gostermiyor ama kilolu oldugum bellieski fiziim kalmadi kendime guvenim gitti.
spor salonu bizim burda var ama 15-20 dakika uzaklikta bisiklet surmem lazim oraya kadar ve bu bana cok zor geliyor. giderken 20 dk bisiklete bin donuste bin. bazen spor salonundan cikinca o kd r yoruluyorum ki anlatamm ayaklarimi yere basiyorum ama hissetmiyorum. ayrica spor yaparken aletlerde fln bogazim yanitor benim:S neden bilmem karniam agrilar giriyor. bazen basim donuyor midem bulaniyor gibi oluyor. hic bi zaman kendimi enerjik veya dinc hiseedemedim. 2 ay gititm biraktim sporu alisamadim. neden bana boyle oluyor spora gittim mi tum gun ise yaramaz oluyorum yatip uyumak gleiyor icimden evin isleride kaliyor haliyle. ltf bana yardim edin neden boyle !!! ne yapmaliyim!
merhaba arkadaslar,ben yeni sayılırım forumda,daha onceden uye olmustum ama vakit bulamıordum cok incelemeye. Ben 63 kilodayım,boyumda 1.65, bir hafta once aletli spora basladım, 3 kere gittim. sizlerin yazdıklarını okuduktan sonra nivea body yi de indirdim hemen, herkes cok faydasını gormus burda cok heveslendim. 3 gundur devam ediyorum. buarada yediklerimden kısıyorum ama diyet yapmıyorum,yapamıyorum. diyet yapmak istedikçe daha fazla yiyesim geliyor cunku.sadece yememe dikkat ediyorum. ekmek yemiyorum. cikolatayı azalttım. ama ümidim yok incelecegim konusunda.artık ben de 38 beden giymek istiyorum ve kendimi cok kotu hissediyorum bu konuda ozellikle alısverişe cıktıgımda. ergenliğimden beri hiç 38 beden oldugumu hatırlamıyorum, o yuzden bana cok hayali gelio, inanmak istiyorum incelecegime,inanmadan olmuyor cunku,beni biraz motive edin nolur, ben de bigun 38 giyermiyim(