arkadaslar pilates yapan varmi aranizda ben hergun yapiyorum ebru salliiyla beraber ama kilo vermiyorum sinir oluyorum kendime yuh bana kis geldi 3kilo aldim moralim bozuk yazin neguzel kilo vermistim aldim geri yuh bana
belımı ınceltmek için ne yapmalıyım
2 senede spor yaparak tam 40 kilo verdim
haftanın 5 günü 2 şer saat spor yaptım
hala da yapıyorum(son zamanlarda 4-5 kilo almış olsam da)
bir spor salonuna üyeyim ve yürüyüş,koşu,fitness,step,plates hepsini yapıyorum
saporsuz kilo vermek çok zor oluyo arkadaşlar
spor yaparak sıkılaşmış da oluyorsunuz ayrıca
şimdi yüzme havuzu olan bir fitnes salonuna geçtim
eminim yüzmek daha da yararlı olacaktır
ama sporun her türlüsü faydalı
herkese bol sporlu,zayıflamalı günlerŞeniz
Seli canım çok teşekkür ederim deneyimini paylaştığın için,kaydirigubbakcemile3 yürüyüşe devam edicem..gercekten haklısın piskolojik olarak kendimi diyet yapmaya zorlayınca daha kötü oluyorum. Bu yüzden yürüyüşe aynen devam edicem yediklerimi biraz azaltıcam..sadececokacimcoook meğer önce ben ne kadar zayıfmışım o zamanki halimi kilolu sanıyordum. Şimdi yaklaşık 11 kilo aldım 1 sene içerisinde....CADIARZU çok rahatsızım bu durumdan...Çünkü daha önce hiç böyle zayıflayım derdim yoktu giydiğim yakışıyordu.. Burda gelişmeleri seninle ve arkadaşlarla paylaşmak isterim.. Yavaşta olsa birer birer gider inş. kilolarım...görüşürüz canım
Konu altında yazılan yorumların hepsini okudum ve çok azimli gördüm herkesi.Buda beni mutlu etti.Herkese teşekkür ediyorum.
Ben 1 aydır haftada 3 gün olmak kaydı ile Fitness salonunda spor yapmaya başladım. 30dk yürüdükten sonra 30 dk da bisikilet,üst gövde,kol ,bacak çalışıyorum.bu dönem içinde ise yediklerime hiç dikkat etmedim spordan önceki gibi yemeye devam ediyorum.ekstra olarak spor bende hiçbir değişiklik göstermedi ne yazıkki. 1 ay sonunda bende hiçbir değişiklik yok ve bu benim moralimi bozdu ama devam ediyorum spor.bu arada ekmeği çok fazla tüketmem zate.günde 2 dilim kadar ancak ama abur cubura devam
öerilerinizi bekliyorum.
şimdiden teşekkür ederim .
arkadaşlar nerde okuduysam egzersizin yarım saatten az yapalmaması gerektiği ve yarım saatten sonra yağ yakmaya başladığı yazıyor doğru mu? ben sabah akşam yapıyorum ama 15dk falan sürüyoCADIARZU
2 senede spor yaparak tam 40 kilo verdim
haftanın 5 günü 2 şer saat spor yaptım
hala da yapıyorum(son zamanlarda 4-5 kilo almış olsam da)
bir spor salonuna üyeyim ve yürüyüş,koşu,fitness,step,plates hepsini yapıyorum
saporsuz kilo vermek çok zor oluyo arkadaşlar
spor yaparak sıkılaşmış da oluyorsunuz ayrıca
şimdi yüzme havuzu olan bir fitnes salonuna geçtim
eminim yüzmek daha da yararlı olacaktır
ama sporun her türlüsü faydalı
herkese bol sporlu,zayıflamalı günlerŞeniz
Valla ben bu ara spor falan yapmıyorum,daha doğrusu yapamıyorum.(Marta kadar hamilelik dolayısıyla izinliyim)
Ama geçen yaz pilates yapmışlığım da var.(Sanırım form sante dergisi hediye etmişti,süper bir cd.)
Onu 1 ay boyunca haftada 2 kez yapmıştım..Ve gerçekten pilatesle ben de kilo vermedim.Ama inanılmaz sıkılaştım,duruşum düzeldi ve forma girdim.Ama tartıya yansıyan bi fark olmadı.Farkı fitness hareketleri yaratıyor.Yüksek tempolu aerobikle mutlaka kilo verirsin.Zaten konunun başını okuduysan ben fazlalıklarımı nivea body cd'si ile vermiştim.yerimseniben
Bence pilates yapmayı da bırakma canım.Aldığın 3 kilo kışın getirisi olan bir yağlanmadır muhtemelen..Ayrıca 3 kilo dediğin nedir ki,bozma moralini..
Teşekkür ederim ilgilendiğin için.
Ofistekiler sürekli birşeyler yerken ben duramıyorum,kendime hakim olamıyorum valla.
Bir yolu varmı bunu ? :)
arkadaslar baska spor yapamiorum kondisyon bisikleti ceviriorumm spor yerine gecermi acaba
Seli canım çok teşekkür ederim deneyimini paylaştığın için,kaydirigubbakcemile3 yürüyüşe devam edicem..gercekten haklısın piskolojik olarak kendimi diyet yapmaya zorlayınca daha kötü oluyorum. Bu yüzden yürüyüşe aynen devam edicem yediklerimi biraz azaltıcam..sadececokacimcoook meğer önce ben ne kadar zayıfmışım o zamanki halimi kilolu sanıyordum. Şimdi yaklaşık 11 kilo aldım 1 sene içerisinde....CADIARZU çok rahatsızım bu durumdan...Çünkü daha önce hiç böyle zayıflayım derdim yoktu giydiğim yakışıyordu.. Burda gelişmeleri seninle ve arkadaşlarla paylaşmak isterim.. Yavaşta olsa birer birer gider inş. kilolarım...görüşürüz canım