- 31 Ağustos 2008
- 5.746
- 10
hoşgeldiniz...evet gerçekten süper bişey spor...
bugün sporla 31. günüm ...veeeee
kilom : 65
bel : 74 cm :hooray:
seli cim bunda seninde payın büyük...
kızlar haydi hep birlikte kilo verip incelmeye tam gaz devaaaaaaaaaaam yerimseniben:sm_cool:
günaydın kızlar...
bende yeni katıldım aranıza inşallah hepimiz bu fazlaları verme konusunda muvaffak oluruz allah yardımıcımız olsun...
bende bir haftadır sabah 5,30 kalkıp 40 dakka yürüyüş yapıyorum,sabah açkarnına sirkeli bal karışımlı su içiyorum yemkleri azalttım ekemk hiç yok gün içinde yeşil çay ve rezene çaylarından içiyorum akşamları çocuklardan fırsat bulursam ip atlıyorum mekik zorda olsa gayret ediyorum çekmeye birde lahana yağı aldım akşamları 1 saat onu sürüyorum strecle sarıyorum karın bölgemi ...benim özellikle karın ve mide kısmım kocaman dogum sonrası fazlam var şu an 76 kiloyum göğüs ve basen normal ama göbek hala hamile gibi...zayıflamak istiyorum ama bir haftadır kilomda bir değişiklik olmamış ümitsizliğe kapılmak istemiyorum ama genede 100 gram olsun gitmezmi(
Hoşgeldin hukukçu arkadaşım.a.s.
Yaa geçenlerde tesadüfen "Zayıflama diyetleri çöpe"isimli bi bloğa ratladım.Aslında bir kitap ismiymiş bu ve sitede bu kitabı e-kitap olarak okuyabiliyorsun.
Kitabı bayağı bir okudum ve o kadar mantıklı geldi ki yazılan şeyler.
Ana fikir:Asla diyet yapmayın.Her diyetin sonunda mutlaka daha fazla kilo alırsınız.Çünkü beyin kısıtlanmaya gelemez.Beyni kısıtlayıp,korkuttukça dengeniz bozulur ve yemek bağımlısı olursunuz gibi şeyler yazıyordu,aklıma o geldi..
Yani en sağlıklısını yapıyorsun canım.Yavaş yavaş ama mutlaka spor yaparak kilo vermek lazım.:içelim:
Ve dediğin gibi spor,insanı inanılmaz mutlu ediyor.:sm_cool:
Tebrik ederim canım.:hooray:
İncelmeye devaam:sm_cool:
Sağol canımcım.Şeniz
Canım,sen doğum yapalı ne kadar oldu?
Karın bölgesindeki kilolar zaten en geç giden kilolar oluyor.Hele bir de sezeryanla doğum yaptıysan göbeğin toparlanması epeyce bi zamanını alıyor.
Yani ordaki şişlik kilodan ziyade gevşeklikten kaynaklanıyor.Ee neticede kocaman bi bebek taşıyorsun orada.Eski haline dönmesinin zaman alması normal yani.
Bu yüzden moralini bozma,böyle devam edersen mutlaka gidecektir kilolar.kaydirigubbakcemile5
önümüzdeki hafta tam bir yıl olacak bu ikinci doğumum ve ikiside sezaryen bu ikincide karnımda biraz sarkmada var az ama tabi ki genç kızlığımızdaki olmak çok zor belki ama
şöyle biraz toplansa düz dursa en azından bütün çabalarım onun için:1no2:
Merhaba arkadaşlar , ben bu bölüme ilk kez bakıyorum yani aranıza yeni katıldım. Ben 1 sene içinde çok kilo aldım zayıfım diye kendimi bıraktım. Yaklaşık 20 gündür her akşam işten eve dönünce çıkıp 1 saat yürüyoruz arkadaşlarla, ama ben gram veremedim. Sanki basenlerim toparlandı gibi ama hassas tartıda hiç gram vermiş gözükmüyorum.
Bu arada yememe dikkat etmiyorum. Çünkü dayanamıyorum az yiyorum ama kalorili şeyler tüketiyorum bunun farkındayımnapıcam bilmiyorum yemeden duramıyorum. Yemeyince tansiyonum düşüyor, moralim bozuk oluyor işe kendimi veremiyorum. Ama düzenli yürüyorum.. Bana da bişeyler söyleyin şu soğuklarda çıkıp yürüyorum ama gram veremiyorum. Çok moralim bozuluyor.. Çokta hastayım akşamları üşütüyorum bari değse ama yok:bbo:
kızLar ben öyLe kuru çöp biri değiLim hafif baLık tatLı bişiim :lepi:
evde kendimce spor yapıyorum ve inanın acaip işe yarıyo anında toparLanıyo vücudum ve çevremdeki herkes bunun farkında diLe getiriyoLar ve ben çokk seviniyorumm Yubbii :sm_cool:
pLates hareketLeri kLasik günde 2kez 3kez yapın yaw yada günde 1kez akşamLarı yapıverin 15-20 dk. zor değiL yani,bi başLayın sora aLışıyosunuz ve kendiLiğinizden yapıyosunuz hergün süprizzzzz
hadi öptümm şekerLerrr Şeniz
Hoşgeldin canım,
Söylediğin olayı ben de yaşamıştım,biliyor musun..Uzuunca bir süre kendimi salıp,sürekli yemiştim ve hareket te etmemiştim.Sonrasında düzenli olarak spor yapmaya başladığımdaysa vücudum hızla toparlanmıştı ama ilk ay bu tartıya yansımamıştı.Sanki hiç kilo vermemişim gibi görünüyordu tartıda.Halbuki gören herkes çok zayıfladığımı söylüyordu.
Ve sonradan vücuttaki yağ kitlesinin spor sayesinde direk kasa dönüştüğüne bu yüzden de tartıya yansımadığına karar verdik.(Ben ve aynı şeyi yaşayan arkadaşlar..)
Sen de aynen devam et arkadaşım..Bak,basenlerin 20 günde toparlanmaya başlamış bile.kaydirigubbakcemile5
Bu arada,madem ki iştah sorunun var,bence ağır bir diyet yapma.Hatta bir süre diyet yapma.
Çünkü yine kendi tecrübelerimden biliyorum ki,psikoloji çok önemli.Şu döneminde yemeği kendine yasakladıkça daha çok yemeye başlarsın maalesef.Bu yüzden sadece porsiyonlarını ve ekmeği azalt bence.Yani belli bir diyet listesi hazırlama kendine..diyorum ben.a.s.
arkadaşlar nerde okuduysam egzersizin yarım saatten az yapalmaması gerektiği ve yarım saatten sonra yağ yakmaya başladığı yazıyor doğru mu? ben sabah akşam yapıyorum ama 15dk falan sürüyoCADIARZU