- 11 Şubat 2009
- 174
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoşgeldin canım aramıza..bisiklet çok faydalı ben 1 aydır kullanıorum we basenlerim çok inceldi gerçekten baya kalori yakıo 10 dakka bile yeter.bence al sende.3 ayda taş olursun be yaasositososito dewam kızlar sporu bırakmıoruzzzz:)
spor yaptıgın sürece tam destek benden.ama sadece diyete karşıyım ben eziyet bence.
seninle aynı dili konuşuyorum canımŞenizbende diyete karşıyım sadece dikkat etmek yeterli önemli olan spor.ben bunu başaracagım geçen sene 1 ayda spor yaparak ve sadece dikkat ederek 10 kilo vermiştim:teytey:ama hamile kalınca hoop geri aldım artık bebek düşünmüyorum kendime bakma zamanım geldi fit bi anne olmak için çalışacagım bundan böyleşakkıdı
arkadaşlar benimde boyum 176 kılom 64 bende 58 falan olmak ıstıyorum hemde çok. şimdi sormak ıstedıgım bısey var bu nıvea body cdsı bbg alı olanmı onu buldumn bıyerden ama indirsemmi bilemıyorum oysa indiricem. 4 ayda 6 -7 kılo verebılırmıyım hiç 60ın altına düşmedim
merhaba ben 16 yaşındayım kilom 58 boyum ise 1.70 ama belim biraz kalın geliyo bana üstelk ben yüzücü ve sutopçuyum yani kollarım ve bacak karında kas var ama bir türlü belim incelmiyor haftada 4-5 gün antremanlarım oluyor haftaiçide sabah yüzüyorum sonra okul eve gel ders sanırım beslenmeme dikkat etmiyorum ama okulda acıkınca bişi almak zorunda kalıyorum.Bel egzersizleri yapıyorum ama hiç incelmiyo yaza kadar nasıl inceltirim belimi ?? lütfen yardım
çok heyecanlıyım yaa. Bakalım başlıycam spora yürüyüşte yapsam hergün hayal gibi 4 ayda 8 kilo amabir ayda bile verenler var ben de istiyorummmmmmm.:dance:
Takiptesiniz ona göre:jeyyar: