canim sen neler yapiyorsun ki cok eminsin
hani özel biseyse bizde yapalim
canım aslında hepimizin bildiği şeyleri yapıyorum ama aksatmamaya özellikle dikkat ediyorum.
Sabah 5:30 da kalkıyorum nivea bady hareketlerini yapıyorum ayrıca orda olmayan hareketlerden ekleme yapıyorum.Sporum bittikten sonra saat yediye kadar titreşimli kemerimi çalıştırıyorum.
Saat yedide aç karnına sirkeli su içiyorum bir büyük bardak kola bardağı gibi. Ardından bir bardak beşi biryerde çayımı içiyorum. Sonra iki tatlı kaşığı yoğurda bir tatlı kaşığı keten tohumu karıştırıp içiyorum. (gerçi 6 haftada 9 kilo diyetinde yoğurt yasak o yüzden bunu zorda kalırsam yapıyorum) Ardında bir büyük bardak su içiyorum. Sonra hazırlanıp işe gidiyorum. gün boyunca diyetime uygun besleniyorum yağsız tuzsuz salçasız. (bu diyeti yapmadan öncede yediklkerime dikkat ederek yiyordum azaltarak yiyordum.
Öğle tatilinde başka işim yoksa ve hava güzelse spor ayakkabılarımı giyip yürüyüşe çıkıyorum yaklaşık 50 dakika.
Gün boyunca bolca su içiyorum. Günde 3 defa beşi bir yerde çayımı içiyorum. Sabah iş yerine gittiğimde yine kahvaltımı yapmadan önce liptonun detoks çayını içiyorum.
İş çıkışı eve gidsince yemeğimi ocağa koyup kızımın gönlünü yapıp yine yürüyüşe çıkıyorum 50 dakika kadar bazen 1 saat. Öğlen yürüyüşe çıksamda çıkmasamda iş çıkışı mutlaka çıkıyorum. Eşimin işi olurda çıkamazsam kızımla müzik açıp oynuyoruz.:dance: Bu arada iş çıkışı yürüyüşe çıkmadan önce içine biberiye yağı karıştırdığım yosun yağını göbek ve bacaklarıma kısa masaj yaparak sürüyorum. .....üzerine streç film sarıyorum. Sürdükten hemen sonra bile sürdüğüm bölgelerde bir ısınma ve yanma hissediyorum.kafamçokkarıştı
Yürüyüşten geldikten sonra streç filmleri hemen çıkarmıyorum. Yemeğimizi hazırlıyorum evi süpüyorum kızımla ilgileniyorum hareket halinde olmaya çalışıyorum. Streç film yaklaşık 3 saat duruyor. Daha sonr banyoya gidip selülit sabunu ile vücudumu yıkıyorum ve masaj yapıyorum.Duştan sonra niveanın sıkılaştırıcı kremini sürüyorum. Ve saatlerce göbek ve bacak çevremde derimin nefes aldığını hissediyorum. sanki bütün oksijeni içine çekiyor.:teytey:
Akşam fırsat bulursam titreşimli kemerimi tekrar kullanıyorum.
İşte bunları yapıyorum. Alışveri merkezlerindeki elektronik tartılarda tartıldığımda kilomda çok fazla değişiklik olmasada vücumdaki yağ oranının azaldığını kas oranının arttığını fark ediyorum. Kaslı vücut ağır olur ma ağırlığını göstermez diyorlar ya sanırım doğru. Çünkü çevremde kimse benim 61 kilo olduğuma inanmıyor hemen herkes sen en fazla 56 bilemedin 57 kilosun diyor. Kıyafetlerimde bunu söylüyor. Hatta işyerimde benimle aynı kiloda olan bir arkadaş var boylarımızda hemen hemen aynı benden 5-6 kilo fazla gösteriyor.:hooray: Hatta ona olmayan önü kapanmayan gömlekler ceketler bana bana ya tam geliyor ya da bol. Arkadaşım 42 yada 44 beden pantolonları denerken ben aynı pantolonların 38 yada 40 bedenlerini giyiyorum.:hooray::teytey:
Yani sporu hiçbir şeye değişmem sizde değişmeyin ve üşenmeyin.
İşte benim hikayem bu canım.
Aslında sihirli bir formülüm yok.
Herkese bu yolda bol başarılar ve bol bol incelmelera.s.