Düzenli Spor Yaparak Zayıflayanlar

Pekiii sengözlerimebaksanab3 gün bisiklet-4 gün nivea demişsin Serseri'm iyi hoş ama programı nasıl yapmayı düşünüyorsun?
Yani ardarda 3 gün bisiklet,4 gün ardarda nivea mı ?
(Önce bir ifadeni alayım:jeyyar: sonra programla ilgili fikir sunacağımyerimseniben)

evet kuzum aynen öle 3 gün üst üstte bisiklet sonraki 4 gün nivea dedim ama nasıl yapabilirim daha sağlıklı fikir bekliyorum

Böyle düşündüğünü tahmin etmiştimÇok üzgünüm çoook

Öncelikle birer gün aralıklarla yapmaya çalış.
Yani ilk gün bisiklet(25 değil de 30 dak. yapalımyerimseniben)
2.gün nivea
3.gün bisiklet
4.gün nivea
..
...
Bu programı bir süre yaptıktan sonra program değişikliğine gideriz.
Yalnız bir ricam olacak bisiklet yaptığın günler varya şöyle yapmaya çalış
30 dak. sabah-30 dak. akşam olmak üzere toplam 1 saat yapmış olacağız böylelikle.
Zaman açısından sana da uyarsa kaçarı yok antrenman programın bu şekilde olacakÇok üzgünüm çoook
kaydirigubbakcemile3

tamam koç anlaştık kaydirigubbakcemile5sadece sabah kalkmam zor olacak ama sizi düşünüp ayağa dikilirim herhalde kaydirigubbakcemile3ben bisikleti hafta sonu yaparım rahat rahat diyodum ama olmayacak sanırsam:dilcikar:

ARKADAŞLAR SLM HERKESEBEN BUGÜN KAYIT OLDUM KADINLAR KULUBÜNE BENİMDE KİLOM FAZLA:çok üzgünüm: EL BİRLİĞİYLE BANA YARDIMCI OLUN BENDE ZAYIFLAMAK İSTİYORUM AMA HİÇ BİR ŞEKİLDE HIRS YAPMIYORUM kaydirigubbakcemile

Canım öncelikle sitemize hoş geldin a.s.
Zayıflamak isteyenlerin paylaşım alanı isimli konuda birçok kişi ile fikir alışverişi yapabilirsin.

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/194158-zayiflamak-isteyenlerin-paylasim-alani.html

merhaba ben de nivea body nin cd si ile hergün spor yapıyorum ayrıca haftada 3 kez yüzmeye gidiyorum fakat ilk günler olduğu için ve uzuuuuunca bi süredir spor amaçlı havuza girmediğim için çok çabuk yoruluyorum bende suyun içinde sürekli karnımı ve bacaklarımı çalıştıracak hareketler yapıyorum gerçekten çok faydalı spor yapmak bi ara profesyonel olarak yapıyordum herkese de sporu hayatının bi köşesinde bulundurmalarını
tavsiye ediyorum
gelelim sorumaaa
benim fazlalığım pek yok

göğüs = 90
bel = 64
kalça = 97şutarafagitti bu hariçkaydirigubbakcemile3

bu rakamlarla başladım bugün 9 gün oldu
belden 1 cm
popodan 2 cm
incelmişim :lepi:
göğüs sadece daha sıkı ama küçülme yok istemem de zatenkaydirigubbakcemile3
sizce fazlalığım az olduğu için mi yavaş gidiyo yoksa ben mi yavaş gidiyor diye düşünüyorum sevgili antrenörcüma.s. ama kalçam çok toparlandı dediğim gibi sporu bıraktıktan sonra baya yayılmıştı ama şimdi yine eskisi gibi dik sıkı olma yolunda ilerliyor bir de daha hızlı küçülse:Saruboceq:

ayrıca diyet yapmıyorum sadece akşam 6 dan sonra yemek yerine geçecek hiçbir şey yemiyorum bide yemeklerden sonra yeşil çay içiyorum ara öğünlerde light bisküviler yiyorum ya da meyve..
ve bir de daha yüzmeye 3 kez gidebildim şimdi regl dönemindeyim
sonuç beklemek iiçin daha erken değil mikaydirigubbakcemile2

selam kızlar bugün 3.ayıma girdim spor artık hayatımla bütünleşti diyebilirim we bırakmayıda düşünmüorum 2 ayda 4 kilo werdim gayet istikrarlı dewam ediyorum sabır çok öenmli birden mucize beklemeyin ama pes etmeyin.

sonuç için erken bence canım yeni başlamışsın zaten ayrıca yüzme gibi bi sporun sonucunu mutlaka alırsın keşke benimde öle bi fırsatım olsaydı mutlaka giderdim anca küvette:roflol: benim gögüslerim küçüldü 1 beden agırlıkta çalışıorum ben haftaiçi hergün ama şikayetçi deilim ilerde sarkmasından iyidir-tatlicadiarzu- burdan takip edelim birbirimizi kızlar destek we moral önemli bu süreç içinde.herkes ideal ölçüsüne kavuşur inşallah:Saruboceq: arkanızdayımŞeniz

Kızlar, bende 1 haftadır düzenli spor yapıyorum,abartmadan yiyorum,bol su içiyorum.Boyum 1.70 -58 kiloyum.Aslında kilolu değilim ama armut tipi olduğum için kalçam ve basenimi eritmek istiyorumkötükedihüso.Düzenli spor ile sizce 3 ayda 3 m gider mi ?:Saruboceq: Derslerim yoğun olduğu için günde 40 dk.mı spora ayırabiliyorum.Ve haftada 2 gün tüm gün dersim olduğu için yapamıyorum spor o günler:çok üzgünüm: umarım 3-4 cm incelebilirim ve hava ısındığı zaman yürüyüş de yapacağım için daha etkili olur umarımm:dance:

kızlar benım boy 68 kılo 58 27 yasındayım belım 76 ama belımı ve karnımı ınceltmek ıstıyorum ve agrısız bır vucut ıstıyorum onun ıcın pılates yapıyorum ama bu nıvea bady cd sın nedır ya soyleyın bana ıcerıgınde hangı hareketler var sırt hareketlerı varmı nerde satılır

mhaba yaa bu söylediğiniz nıea body cd sini nereden temin edebilirim ben aslında feet bir vücuda sahibim ancak spor yapmak istiyorum zinde kalmak için :)

nıvea body cd sine nerden ulaşabilirim.2 gündür internetten araştırıyorum bulamadım.lütfen yardım edin...

günaydın arkadaşlara.s.2 hafta önce başladım nivea cd ye..antrenörcüğümün uyarısıyla bir gün bisiklet çevirdim 30 dk bir gün nivea yaptım 40 dk ...sonuç 1 haftada 1 cm gitmiş bel ve kalçadan yarın tekrar bakıcam erime var mıkaydirigubbakcemile3ayrıca 2-3 gündür sıkılaştırıcı sürüp öyle spor yapıyorumbakalım neler olacak...bir de unutmadan antrenörcümmmm ben geçen hafta 2 gün yapmadım spor:1ninca:kızlar ben bi arkadaştan aldım nivea body cd sini siz de başka spor cd leri bakın bence çünkü bende 1 hafta nette tur attım bulmak için ama bulamamıştımyerimseniben

:lepi:Tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorumyerimseniben
Bir kereliğine aksaklık olmasını affedebilirim sengözlerimebaksanab ama önemli olan devamının olmaması.:jeyyar:
Hadi bakalım güzel haberlerin devamını bekliyor olacağımyerimseniben

arlkadaşlar bendebel fıtığı var o yüzden egzersiz yapamıyorm.sadecegünde1 buçuk saat hızlı tempodayürüyüş yapıyorum. ama bendedoğuştan tedavi edilmemiş kalça çıkığı problemi var. her yürüyüşten sonra bacağımdamüthiş ağrı oluyor.acabayürüyüşün bana tersbir etkisimi oluyor.neyapayım yardımcı olun .yürüyüş mesafemi azaltsammı ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…