Böyle düşündüğünü tahmin etmiştimÇok üzgünüm çoook
Öncelikle birer gün aralıklarla yapmaya çalış.
Yani ilk gün bisiklet(25 değil de 30 dak. yapalımyerimseniben)
2.gün nivea
3.gün bisiklet
4.gün nivea
..
...
Bu programı bir süre yaptıktan sonra program değişikliğine gideriz.
Yalnız bir ricam olacak bisiklet yaptığın günler varya şöyle yapmaya çalış
30 dak. sabah-30 dak. akşam olmak üzere toplam 1 saat yapmış olacağız böylelikle.
Zaman açısından sana da uyarsa kaçarı yok antrenman programın bu şekilde olacakÇok üzgünüm çoookkaydirigubbakcemile3
Hayallerini yıktığım için üzgünüm canım:jeyyar:
ARKADAŞLAR SLM HERKESEBEN BUGÜN KAYIT OLDUM KADINLAR KULUBÜNE BENİMDE KİLOM FAZLA:çok üzgünüm: EL BİRLİĞİYLE BANA YARDIMCI OLUN BENDE ZAYIFLAMAK İSTİYORUM AMA HİÇ BİR ŞEKİLDE HIRS YAPMIYORUM kaydirigubbakcemile
ayrıca diyet yapmıyorum sadece akşam 6 dan sonra yemek yerine geçecek hiçbir şey yemiyorum bide yemeklerden sonra yeşil çay içiyorum ara öğünlerde light bisküviler yiyorum ya da meyve..
ve bir de daha yüzmeye 3 kez gidebildim şimdi regl dönemindeyim
sonuç beklemek iiçin daha erken değil mikaydirigubbakcemile2
günaydın arkadaşlara.s.2 hafta önce başladım nivea cd ye..antrenörcüğümün uyarısıyla bir gün bisiklet çevirdim 30 dk bir gün nivea yaptım 40 dk ...sonuç 1 haftada 1 cm gitmiş bel ve kalçadan yarın tekrar bakıcam erime var mıkaydirigubbakcemile3ayrıca 2-3 gündür sıkılaştırıcı sürüp öyle spor yapıyorumbakalım neler olacak...bir de unutmadan antrenörcümmmm ben geçen hafta 2 gün yapmadım spor:1ninca:kızlar ben bi arkadaştan aldım nivea body cd sini siz de başka spor cd leri bakın bence çünkü bende 1 hafta nette tur attım bulmak için ama bulamamıştımyerimseniben