Düzenli Spor Yaparak Zayıflayanlar

hoşgeldin canım aramıza..bisiklet çok faydalı ben 1 aydır kullanıorum we basenlerim çok inceldi gerçekten baya kalori yakıo 10 dakka bile yeter.bence al sende.3 ayda taş olursun be yaasositososito dewam kızlar sporu bırakmıoruzzzz:)

canım çok teşekkur ederim testegin için.inşallah bende zayıflıcamŞenizarkadaşlar bi grupda zayıflama diyetine katılmıştım ama çıktım arkadaşalrdan fazla bi destek görmedim kendi aralarında gruplaşma başladı bi soru soruyorum yazan olmuyo bu nasıl destek yaa dedim çıktım.lütfen burda öyle olmasın bana destek olun ne olur bende zayıflayıma.s.

spor yaptıgın sürece tam destek benden.ama sadece diyete karşıyım ben eziyet bence.

spor yaptıgın sürece tam destek benden.ama sadece diyete karşıyım ben eziyet bence.

seninle aynı dili konuşuyorum canımŞenizbende diyete karşıyım sadece dikkat etmek yeterli önemli olan spor.ben bunu başaracagım geçen sene 1 ayda spor yaparak ve sadece dikkat ederek 10 kilo vermiştim:teytey:ama hamile kalınca hoop geri aldım artık bebek düşünmüyorum kendime bakma zamanım geldi fit bi anne olmak için çalışacagım bundan böyleşakkıdı

Azminiz için sizi tebrik ediyorum.
Ve katılıyorum,sadece yediklerinize dikkat edip,düzenli spor yaparak vücudunuzu istediğiniz şekle sokmanız mümkün.
Kolay gelsina.s.

merhaba ben 16 yaşındayım kilom 58 boyum ise 1.70 ama belim biraz kalın geliyo bana üstelk ben yüzücü ve sutopçuyum yani kollarım ve bacak karında kas var ama bir türlü belim incelmiyor haftada 4-5 gün antremanlarım oluyor haftaiçide sabah yüzüyorum sonra okul eve gel ders sanırım beslenmeme dikkat etmiyorum ama okulda acıkınca bişi almak zorunda kalıyorum.Bel egzersizleri yapıyorum ama hiç incelmiyo yaza kadar nasıl inceltirim belimi ?? lütfen yardım

arkadaşlar benimde boyum 176 kılom 64 bende 58 falan olmak ıstıyorum hemde çok. şimdi sormak ıstedıgım bısey var bu nıvea body cdsı bbg alı olanmı onu buldumn bıyerden ama indirsemmi bilemıyorum oysa indiricem. 4 ayda 6 -7 kılo verebılırmıyım hiç 60ın altına düşmedim

selam canım.bende nivea body cdsini indirecek.onun faydasını gören çok arkadaşlar var.vücut sıkılaştırmaya bire bir.ben kendim kasların nasıl çalıştıracagımı ögrendim bile.kendi vucudunuzu kendiniz keşfedin arkadaşlar.nereyi çalıştırdıgınızı iyi bilinben incelmaye başladım bileşakkıdı
bacaklarım şimdi yanıyo şakkıdıstep olayıı süper yaaa hihoyyytbasenleri olan arkadaşlarıma tavsiyem laterel stepper harika bişey.günde 10dk bile yetiyo.kaydirigubbakcemile5

çok heyecanlıyım yaa. Bakalım başlıycam spora yürüyüşte yapsam hergün hayal gibi 4 ayda 8 kilo amabir ayda bile verenler var ben de istiyorummmmmmm.:dance:

canım bel inceltici süper bi hareket var ama şimdi nasıl anlatacam bilmiyorum-tatlicadiarzu-şimdi düz dur ayaklarını kapat kolların yenda ellerini bukulmeden diz hizasına kadar getit bu olayı hızlı hızlı 50 kez tekrarla 1ayda sen bile inanamıcaksın belinin inceligine tabii anlata bildiysemkaydirigubbakcemile5

çok heyecanlıyım yaa. Bakalım başlıycam spora yürüyüşte yapsam hergün hayal gibi 4 ayda 8 kilo amabir ayda bile verenler var ben de istiyorummmmmmm.:dance:

canım 4 ayda 8 kilomu nedirki düzenli sporla sen bu kiloyu 2 ayda vermen lazım.çok disiplinli ve sabırlı ol başaracaksın eminimkaydirigubbakcemile5bu arada serdar ortaçın şeytan adlı parçası varya insanı müthiçç hareketlendiriyo spor yaparken tavsiye ederim koyun çalsın dursun bitsin bidaha nasıl şevke getiriyo spor yaparken insanı deneyin görünhihoyyyt

merhaba arkadaşlar, insan yeme iştahını sürekli olarak frenlemekte güçlük çekebiliyor.
Fazla kiloları gidermek için en kestirme ve sağlıklı yol öncelikle düzenli spor yapmak. ben haftada üç kez spor yapmaya yeniden başladım. 1.gün 1 saat aerobik, 2. gün 45 dakika pilates ve 3. gün 1 saat kondisyon aletleri. bugun bir arkadaşım fiziğimi oldukça beğendi. oysa bana üç hafta önce neden bu kadar kilo aldığımı sormuştu:)
velhasıl; ben sizlere aradığım bir cd yi sormak istiyorum.bu sitede adını çokça duyduğum şu nivea ile dinamik sabahlar areobik cd sini nasıl ve nereden elde edebiliriz? yardımcı ve yol gösterici bir arkadaş var mıdır?a.s.

bildiğim kadarıyla googleye ismini yazınca cıkıyor tabii pc ye indirmeniz gerek ordan yapabilirsiniz 6 bölümlük bişey :smiley-cool:

arkadaşlar nivea dınamık sabahlardan herkes çok memnun galiba,ben de indirdim.sonuçlarını bızımle paylaşabılır mısınız?

selam kızlar nasıl gidiyo sporlar ben çok fark görmeye başladımm ya kızlar diyet hikayee bunuda anladımşakkıdı asıl olan spormuşş.yaşasın spor yapmakk hiç kendimi sıkıntıya sokmadan zayıflıya biliyorum ya harika bişey buukaydirigubbakcemile5sadece dikkat etmek yetrli :jeyyar:

kızlar benim ölçüler göğüs 92 bel 72 kalça 95. bakalım neler olucak başladım bende ya kızlar ben sırt kısmımda fazlalık görüyorum yani şöle sutyenden taşma var çok hafif bu nıvea body sırt ve kol göğüs bölgesinide eritiyor mu? lütfen cevapp. yoksa kalça ve belemi yönelık genelde ya da bana bildiğiniz sırt egzersizleri önerebilirmisiniz?

merhabalara.s.öncelikle bilgilendirmeleriniz için çok teşekkür ederim .Sizin sayenizde nivea cd buldum ve başladım dün akşam yapmayahihoyyytyorumları okudukça zayıflayıp şekle girenleri duydukça çok mutlu oldum.Bende 2 yıldır zayıflama savaşı veriyorum yediklerim az ama bir türlü spor yapamıyordum oğlum küçük onunla dışarı çıkıp yürünmüyor malum kış şartları,çalışıyorum da vakit sorunumuz var.Ama bitti artık bahane yok geçen hafta kondisyon bisikleti aldım hergün 25 dk kulanıyorum 2 gündür yapmadım ama hafta sonu yapıcamkaydirigubbakcemile5haftada 3 gün bisiklet 4 gün nivea yapsam olur herhalde di mi:uhm:ölçülerimi aldım haftalık değişimleri yaptığım şeyleri yazarım burayakaydirigubbakcemile2YAŞASIN SPORLU HAYAT:enbuyukkk:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…