Düzenli Spor Yaparak Zayıflayanlar

arkadaslar pilates yapan varmi aranizda ben hergun yapiyorum ebru salliiyla beraber ama kilo vermiyorum sinir oluyorum kendime yuh bana kis geldi 3kilo aldim moralim bozuk yazin neguzel kilo vermistim aldim geri yuh bana

Valla ben bu ara spor falan yapmıyorum,daha doğrusu yapamıyorum.(Marta kadar hamilelik dolayısıyla izinliyim:KK66:)
Ama geçen yaz pilates yapmışlığım da var.(Sanırım form sante dergisi hediye etmişti,süper bir cd.)
Onu 1 ay boyunca haftada 2 kez yapmıştım..Ve gerçekten pilatesle ben de kilo vermedim.Ama inanılmaz sıkılaştım,duruşum düzeldi ve forma girdim.Ama tartıya yansıyan bi fark olmadı.Farkı fitness hareketleri yaratıyor.Yüksek tempolu aerobikle mutlaka kilo verirsin.Zaten konunun başını okuduysan ben fazlalıklarımı nivea body cd'si ile vermiştim.yerimseniben

Bence pilates yapmayı da bırakma canım.Aldığın 3 kilo kışın getirisi olan bir yağlanmadır muhtemelen..Ayrıca 3 kilo dediğin nedir ki,bozma moralini..

2 senede spor yaparak tam 40 kilo verdim
haftanın 5 günü 2 şer saat spor yaptım
hala da yapıyorum(son zamanlarda 4-5 kilo almış olsam da)
bir spor salonuna üyeyim ve yürüyüş,koşu,fitness,step,plates hepsini yapıyorum
saporsuz kilo vermek çok zor oluyo arkadaşlar
spor yaparak sıkılaşmış da oluyorsunuz ayrıca

şimdi yüzme havuzu olan bir fitnes salonuna geçtim
eminim yüzmek daha da yararlı olacaktır
ama sporun her türlüsü faydalı

herkese bol sporlu,zayıflamalı günlerŞeniz

Sana maşallah demek istiyorum,talin..:nazar:
Daha önce de demişliğim var ama 40 kiloyu duyunca ister istemez her seferinde heyecanlanıyorum.:içelim:
Ne diyim,marttan sonra darısı benim başıma artık.:)kaydirigubbakcemile5

Seli canım çok teşekkür ederim deneyimini paylaştığın için,kaydirigubbakcemile3 yürüyüşe devam edicem..gercekten haklısın piskolojik olarak kendimi diyet yapmaya zorlayınca daha kötü oluyorum. Bu yüzden yürüyüşe aynen devam edicem yediklerimi biraz azaltıcam..sadececokacimcoook meğer önce ben ne kadar zayıfmışım o zamanki halimi kilolu sanıyordum. Şimdi yaklaşık 11 kilo aldım 1 sene içerisinde....CADIARZU çok rahatsızım bu durumdan...Çünkü daha önce hiç böyle zayıflayım derdim yoktu giydiğim yakışıyordu.. Burda gelişmeleri seninle ve arkadaşlarla paylaşmak isterim.. Yavaşta olsa birer birer gider inş. kilolarım...görüşürüz canım:eek:

Hakkaten acele etme canım..Bence de yavaş yavaş gitsin o kilolar.
Dediğim gibi önce bu psikolojiden kurtulman lazım.:içelim:
Gelişmelleri yazarsan seviniriz canım.yerimseniben

Konu altında yazılan yorumların hepsini okudum ve çok azimli gördüm herkesi.Buda beni mutlu etti.Herkese teşekkür ediyorum.
Ben 1 aydır haftada 3 gün olmak kaydı ile Fitness salonunda spor yapmaya başladım. 30dk yürüdükten sonra 30 dk da bisikilet,üst gövde,kol ,bacak çalışıyorum.bu dönem içinde ise yediklerime hiç dikkat etmedim spordan önceki gibi yemeye devam ediyorum.ekstra olarak spor bende hiçbir değişiklik göstermedi ne yazıkki. 1 ay sonunda bende hiçbir değişiklik yok ve bu benim moralimi bozdu ama devam ediyorum spor.bu arada ekmeği çok fazla tüketmem zate.günde 2 dilim kadar ancak ama abur cubura devam :KK43:
öerilerinizi bekliyorum.
şimdiden teşekkür ederim .

Biri abur-cubur dedi sanki:1rolleyes:
Hiiç moralini bozma canım.Çünkü ilk 1 ay bazen sonuç alınmıyor.(Yağlar kasa dönüştüğü için tartıda değişiklik olmuyor.)
Dediğin gibi sen spora devam et.Ama bence mutlaka abur -cuburu kes..yerimseniben

arkadaşlar nerde okuduysam egzersizin yarım saatten az yapalmaması gerektiği ve yarım saatten sonra yağ yakmaya başladığı yazıyor doğru mu? ben sabah akşam yapıyorum ama 15dk falan sürüyoCADIARZU

Kesinlikle doğru okumuşsun canım.
Antrenör de anlatmış zaten..
Ben de ortalama 20 dk'dan sonra yağ yakmaya başlıyoruz,diye biliyorum.
15 dk az maalesef..:içelim:

2 senede spor yaparak tam 40 kilo verdim
haftanın 5 günü 2 şer saat spor yaptım
hala da yapıyorum(son zamanlarda 4-5 kilo almış olsam da)
bir spor salonuna üyeyim ve yürüyüş,koşu,fitness,step,plates hepsini yapıyorum
saporsuz kilo vermek çok zor oluyo arkadaşlar
spor yaparak sıkılaşmış da oluyorsunuz ayrıca

şimdi yüzme havuzu olan bir fitnes salonuna geçtim
eminim yüzmek daha da yararlı olacaktır
ama sporun her türlüsü faydalı

herkese bol sporlu,zayıflamalı günlerŞeniz

sana masallah diyorum ben 5 kiloyu zor verdim sen 40 kilo ne azim sana imrendim vallab ben ce bu isin sirri sabir oda bende yok aklima bir sey gelsin onu yemem lazim ve yedikden son pisman oluyorum benkendimi dorpulemem lazim tekrar masallah :nazar:

Valla ben bu ara spor falan yapmıyorum,daha doğrusu yapamıyorum.(Marta kadar hamilelik dolayısıyla izinliyim:KK66:)
Ama geçen yaz pilates yapmışlığım da var.(Sanırım form sante dergisi hediye etmişti,süper bir cd.)
Onu 1 ay boyunca haftada 2 kez yapmıştım..Ve gerçekten pilatesle ben de kilo vermedim.Ama inanılmaz sıkılaştım,duruşum düzeldi ve forma girdim.Ama tartıya yansıyan bi fark olmadı.Farkı fitness hareketleri yaratıyor.Yüksek tempolu aerobikle mutlaka kilo verirsin.Zaten konunun başını okuduysan ben fazlalıklarımı nivea body cd'si ile vermiştim.yerimseniben

Bence pilates yapmayı da bırakma canım.Aldığın 3 kilo kışın getirisi olan bir yağlanmadır muhtemelen..Ayrıca 3 kilo dediğin nedir ki,bozma moralini..

sag ol canim bana moral verdigin icin pilatesi birakmam insani cok rahatlatiyor

Teşekkür ederim ilgilendiğin için.
Ofistekiler sürekli birşeyler yerken ben duramıyorum,kendime hakim olamıyorum valla.
Bir yolu varmı bunu ? :)

Teşekkür ederim ilgilendiğin için.
Ofistekiler sürekli birşeyler yerken ben duramıyorum,kendime hakim olamıyorum valla.
Bir yolu varmı bunu ? :)

Ofistekilere söyle,abur-cubur yemesinler o zaman..kaydirigubbakcemile3
Şaka bi tarafa anlıyorum seni.
Ama abur-cubur da ciddi kilo aldırıyor.
Ama spora devam edip,akşamları da yediklerine dikkat edersen mutlaka kilo verirsin bence.:içelim:

Bende dün akşam nivea cd sine başladım bu akşamd ayapacağım eve gıdınce umarım bnde faydasını görurum

Seli canım çok teşekkür ederim deneyimini paylaştığın için,kaydirigubbakcemile3 yürüyüşe devam edicem..gercekten haklısın piskolojik olarak kendimi diyet yapmaya zorlayınca daha kötü oluyorum. Bu yüzden yürüyüşe aynen devam edicem yediklerimi biraz azaltıcam..sadececokacimcoook meğer önce ben ne kadar zayıfmışım o zamanki halimi kilolu sanıyordum. Şimdi yaklaşık 11 kilo aldım 1 sene içerisinde....CADIARZU çok rahatsızım bu durumdan...Çünkü daha önce hiç böyle zayıflayım derdim yoktu giydiğim yakışıyordu.. Burda gelişmeleri seninle ve arkadaşlarla paylaşmak isterim.. Yavaşta olsa birer birer gider inş. kilolarım...görüşürüz canım:eek:

Aynen benim düşüncelerimi okuyorsun bend esen giibyim ama bugün diyete dün de spora başladım nivea cd sine başladım umarım isediğimiz kilolara geliriz

bnmde niveayla ilk günüm bugün bütün kaslarımın çalıştığını hissedeiorm şu an:lepi:

nivea body cdsyle 2. günümdeyim. bir kac ay sonra biraz olsn incelirsemmm ne mutlu bana:-):-)

süper yaa...peki günde bir kez mi yapıyorsunuz yoksa daha çok mu? Bn şuan bir kez yapıyorum ama ayrıca eskiye göre yediklerimin yarısını yiyor ve bol bol su içiyorum

X