Düzenli Spor Yaparak Zayıflayanlar

kızlar çok mutluyum, en son yazmamın üzerinden 1 hafta bile geçmedi. her gün 40dk kadar nivea body ile dinamik sabahlar cd.sindeki hareketleri yaptım, yediklerime çok dikkat ettim ve sürekli hareket ettim. sonuç ne mi oldu? 1 kilo verdim :dance: Mesajı yazarken 69dan da fazlaydım. Şimdi tam 68 kiloyum çok mutluyum :dance:

hazirandan beri hergün sabah 2 saat akşam 2 saat olmak üzere günde yaklaşık 3-4 saat tenis oynuyorum. uzun yıllardır tenis oynuyordum ancak araya üniversitenin de girmesiyle çok vakit ayıramamıştım. üniversiteyi şehir dışında okuduğum için okul varken kilo verirdim eve gelince de -annem sağolsun- kilo alırdım hep. bu böyle 5 yıl sürdü.yazın en az 3 kilo alıyordum hep.. şimdi ise yaz başındaki kilomu koruyorum ve düzenli tenis oynayabildiğim için daha da sağlıklı bir vücuda sahibim.. tabi bir işe başlayana kadar bu sefayı sürcem sonrasını bilemiyorum :)

günaydın kızlar...
bende yeni katıldım aranıza inşallah hepimiz bu fazlaları verme konusunda muvaffak oluruz allah yardımıcımız olsun...
bende bir haftadır sabah 5,30 kalkıp 40 dakka yürüyüş yapıyorum,sabah açkarnına sirkeli bal karışımlı su içiyorum yemkleri azalttım ekemk hiç yok gün içinde yeşil çay ve rezene çaylarından içiyorum akşamları çocuklardan fırsat bulursam ip atlıyorum mekik zorda olsa gayret ediyorum çekmeye birde lahana yağı aldım akşamları 1 saat onu sürüyorum strecle sarıyorum karın bölgemi ...benim özellikle karın ve mide kısmım kocaman dogum sonrası fazlam var şu an 76 kiloyum göğüs ve basen normal ama göbek hala hamile gibi...zayıflamak istiyorum ama bir haftadır kilomda bir değişiklik olmamış ümitsizliğe kapılmak istemiyorum ama genede 100 gram olsun gitmezmi:KK43:(

hoşgeldiniz...evet gerçekten süper bişey spor...

bugün sporla 31. günüm ...veeeee

kilom : 65

bel : 74 cm :hooray:

seli cim bunda seninde payın büyük...

kızlar haydi hep birlikte kilo verip incelmeye tam gaz devaaaaaaaaaaam yerimseniben:sm_cool:

Düzenli spor yaparak verdiğim kilolar ve bu giden kiloların çoşkusuyla açtığım bir konu..
Bayağıdır ihmal ediyorum bu topiği..
Ama kendimce haklı gerekçelerim var:
Son 6 aydır ısrarla ve mecburen kilo alıyorum.
Şimdiye kadar 7 kg aldım ve yaklaşık 3 ay daha bu kilo işine devam etmem gerekecek.cokacimcoook
Anlıyacağınız hamileyim kızlar.:CüvCüv:
Üstelik karnımdaki bebişle düzenli spor yapmam da imkansız..
Bu bakımdan buralara pek uğrayamadım.Daha doğrusu hamilelik psikolojisiyle pc ile bütün ilişkilerimi de kesmiştim,sıkıntı basıyordu pc başına oturunca çünkü.
Daha yeni yeni buralara geliyorum.

İhmal ettiğim,cevap yazmadığım arkadaşlar,kusuruma bakmayın olur mu..
Umarım görüşemediğimiz süreçte herkes sporunu aksatmamış ve güzel güzel kilolar vermiştir.

Hâla aynı inançtayım: Sadece birazcık yediklerimizi azaltıp,geç vakitlerde yemek yemezsek ve en önemlisi de spor yapmaya ısrarla devam edersek mutlaka kilo veriliyor.
Motivasyonunuzu asla bozmayın kızlar.Ve sakın hergün tartılmayın.Zaten spor yapmaya başlayınca ilk dönem yağlar kasa dönüştüğünden kilo verimi durmuş gibi görünüyor tartıda ..Ama sizi gören herkes "Aaa ne kadar zayıflamışsın!!"diyince çabalarınızın sonucunu aldığınızı görüyorsunuz.:lepi::lepi:

Son düzenleme:
günaydın kızlar...
bende yeni katıldım aranıza inşallah hepimiz bu fazlaları verme konusunda muvaffak oluruz allah yardımıcımız olsun...
bende bir haftadır sabah 5,30 kalkıp 40 dakka yürüyüş yapıyorum,sabah açkarnına sirkeli bal karışımlı su içiyorum yemkleri azalttım ekemk hiç yok gün içinde yeşil çay ve rezene çaylarından içiyorum akşamları çocuklardan fırsat bulursam ip atlıyorum mekik zorda olsa gayret ediyorum çekmeye birde lahana yağı aldım akşamları 1 saat onu sürüyorum strecle sarıyorum karın bölgemi ...benim özellikle karın ve mide kısmım kocaman dogum sonrası fazlam var şu an 76 kiloyum göğüs ve basen normal ama göbek hala hamile gibi...zayıflamak istiyorum ama bir haftadır kilomda bir değişiklik olmamış ümitsizliğe kapılmak istemiyorum ama genede 100 gram olsun gitmezmi:KK43:(

Canım,sen doğum yapalı ne kadar oldu?
Karın bölgesindeki kilolar zaten en geç giden kilolar oluyor.Hele bir de sezeryanla doğum yaptıysan göbeğin toparlanması epeyce bi zamanını alıyor.
Yani ordaki şişlik kilodan ziyade gevşeklikten kaynaklanıyor.Ee neticede kocaman bi bebek taşıyorsun orada.Eski haline dönmesinin zaman alması normal yani.
Bu yüzden moralini bozma,böyle devam edersen mutlaka gidecektir kilolar.kaydirigubbakcemile5

evet seli cim bende senin yazdıklarını okudukça motive oluyorum nivea body cd sini en sonunda dün yükleyebildim bilgisayara ve akşam çalıştım sabahta sauna eşofmanları giyip yarım saat yürüyorum bakalım gelişmeleri yazarım inşallah gözle görülür gelişmeler olur da ...

Hoşgeldin hukukçu arkadaşım.a.s.
Yaa geçenlerde tesadüfen "Zayıflama diyetleri çöpe"isimli bi bloğa ratladım.Aslında bir kitap ismiymiş bu ve sitede bu kitabı e-kitap olarak okuyabiliyorsun.
Kitabı bayağı bir okudum ve o kadar mantıklı geldi ki yazılan şeyler.
Ana fikir:Asla diyet yapmayın.Her diyetin sonunda mutlaka daha fazla kilo alırsınız.Çünkü beyin kısıtlanmaya gelemez.Beyni kısıtlayıp,korkuttukça dengeniz bozulur ve yemek bağımlısı olursunuz gibi şeyler yazıyordu,aklıma o geldi..
Yani en sağlıklısını yapıyorsun canım.Yavaş yavaş ama mutlaka spor yaparak kilo vermek lazım.:içelim:
Ve dediğin gibi spor,insanı inanılmaz mutlu ediyor.:sm_cool:

Tebrik ederim canım.:hooray:
İncelmeye devaam:nazar::sm_cool:
Sağol canımcım.Şeniz

önümüzdeki hafta tam bir yıl olacak bu ikinci doğumum ve ikiside sezaryen bu ikincide karnımda biraz sarkmada var az ama tabi ki genç kızlığımızdaki olmak çok zor belki ama
şöyle biraz toplansa düz dursa en azından bütün çabalarım onun için:1no2:

Canım,sen doğum yapalı ne kadar oldu?
Karın bölgesindeki kilolar zaten en geç giden kilolar oluyor.Hele bir de sezeryanla doğum yaptıysan göbeğin toparlanması epeyce bi zamanını alıyor.
Yani ordaki şişlik kilodan ziyade gevşeklikten kaynaklanıyor.Ee neticede kocaman bi bebek taşıyorsun orada.Eski haline dönmesinin zaman alması normal yani.
Bu yüzden moralini bozma,böyle devam edersen mutlaka gidecektir kilolar.kaydirigubbakcemile5

önümüzdeki hafta tam bir yıl olacak bu ikinci doğumum ve ikiside sezaryen bu ikincide karnımda biraz sarkmada var az ama tabi ki genç kızlığımızdaki olmak çok zor belki ama
şöyle biraz toplansa düz dursa en azından bütün çabalarım onun için:1no2:

Evet,ben de sezaryenle doğum yaptığını tahmin etmiştim canım..
Ben de kızımı sezeryanla doğurmuştum çünkü.
Ama neticede 6 kat derimizin kesilip,tekrar dikildiği ciddi bir operasyon geçiriyoruz neticede.Ve o dikişlerin kaynaması,derinin eski diriliğine kavuşması dışardan göründüğünden çok daha uzun sürüyor aslında.Yani 1 seneden önce kendimize gelmemiz biraz zor zaten..
Ama 1 seneyi doldurduğuna göre yavaş yavaş toparlanacaksın bence.kaydirigubbakcemile5
Ki nivea body'i de indirdim diyorsun.Düzenli bir şekilde ordaki hareketleri yapsan,akşamları da 20 tane yer hareketi yapmayı alışkanlık edinsen kısa sürede gidecek ordaki sarkıklık bence.:lepi:

Merhaba arkadaşlar , ben bu bölüme ilk kez bakıyorum yani aranıza yeni katıldım. Ben 1 sene içinde çok kilo aldım zayıfım diye kendimi bıraktım. Yaklaşık 20 gündür her akşam işten eve dönünce çıkıp 1 saat yürüyoruz arkadaşlarla, ama ben gram veremedim. Sanki basenlerim toparlandı gibi ama hassas tartıda hiç gram vermiş gözükmüyorum.

Bu arada yememe dikkat etmiyorum. Çünkü dayanamıyorum az yiyorum ama kalorili şeyler tüketiyorum bunun farkındayım :nazar: napıcam bilmiyorum yemeden duramıyorum. Yemeyince tansiyonum düşüyor, moralim bozuk oluyor işe kendimi veremiyorum. Ama düzenli yürüyorum.. Bana da bişeyler söyleyin şu soğuklarda çıkıp yürüyorum ama gram veremiyorum. Çok moralim bozuluyor.. Çokta hastayım akşamları üşütüyorum bari değse ama yok:bbo:

kızLar ben öyLe kuru çöp biri değiLim hafif baLık tatLı bişiim :lepi:
evde kendimce spor yapıyorum ve inanın acaip işe yarıyo anında toparLanıyo vücudum ve çevremdeki herkes bunun farkında diLe getiriyoLar ve ben çokk seviniyorumm Yubbii :sm_cool:
pLates hareketLeri kLasik günde 2kez 3kez yapın yaw yada günde 1kez akşamLarı yapıverin 15-20 dk. zor değiL yani,bi başLayın sora aLışıyosunuz ve kendiLiğinizden yapıyosunuz hergün süprizzzzz
hadi öptümm şekerLerrr Şeniz

Merhaba arkadaşlar , ben bu bölüme ilk kez bakıyorum yani aranıza yeni katıldım. Ben 1 sene içinde çok kilo aldım zayıfım diye kendimi bıraktım. Yaklaşık 20 gündür her akşam işten eve dönünce çıkıp 1 saat yürüyoruz arkadaşlarla, ama ben gram veremedim. Sanki basenlerim toparlandı gibi ama hassas tartıda hiç gram vermiş gözükmüyorum.

Bu arada yememe dikkat etmiyorum. Çünkü dayanamıyorum az yiyorum ama kalorili şeyler tüketiyorum bunun farkındayım :nazar: napıcam bilmiyorum yemeden duramıyorum. Yemeyince tansiyonum düşüyor, moralim bozuk oluyor işe kendimi veremiyorum. Ama düzenli yürüyorum.. Bana da bişeyler söyleyin şu soğuklarda çıkıp yürüyorum ama gram veremiyorum. Çok moralim bozuluyor.. Çokta hastayım akşamları üşütüyorum bari değse ama yok:bbo:

Hoşgeldin canım,
Söylediğin olayı ben de yaşamıştım,biliyor musun..Uzuunca bir süre kendimi salıp,sürekli yemiştim ve hareket te etmemiştim.Sonrasında düzenli olarak spor yapmaya başladığımdaysa vücudum hızla toparlanmıştı ama ilk ay bu tartıya yansımamıştı.Sanki hiç kilo vermemişim gibi görünüyordu tartıda.Halbuki gören herkes çok zayıfladığımı söylüyordu.
Ve sonradan vücuttaki yağ kitlesinin spor sayesinde direk kasa dönüştüğüne bu yüzden de tartıya yansımadığına karar verdik.(Ben ve aynı şeyi yaşayan arkadaşlar..)
Sen de aynen devam et arkadaşım..Bak,basenlerin 20 günde toparlanmaya başlamış bile.kaydirigubbakcemile5

Bu arada,madem ki iştah sorunun var,bence ağır bir diyet yapma.Hatta bir süre diyet yapma.
Çünkü yine kendi tecrübelerimden biliyorum ki,psikoloji çok önemli.Şu döneminde yemeği kendine yasakladıkça daha çok yemeye başlarsın maalesef.Bu yüzden sadece porsiyonlarını ve ekmeği azalt bence.Yani belli bir diyet listesi hazırlama kendine..diyorum ben.a.s.

kızLar ben öyLe kuru çöp biri değiLim hafif baLık tatLı bişiim :lepi:
evde kendimce spor yapıyorum ve inanın acaip işe yarıyo anında toparLanıyo vücudum ve çevremdeki herkes bunun farkında diLe getiriyoLar ve ben çokk seviniyorumm Yubbii :sm_cool:
pLates hareketLeri kLasik günde 2kez 3kez yapın yaw yada günde 1kez akşamLarı yapıverin 15-20 dk. zor değiL yani,bi başLayın sora aLışıyosunuz ve kendiLiğinizden yapıyosunuz hergün süprizzzzz
hadi öptümm şekerLerrr Şeniz

Allah bozmasın Melikee,
Aynen devam o zaman.kaydirigubbakcemile5:lepi:

Hoşgeldin canım,
Söylediğin olayı ben de yaşamıştım,biliyor musun..Uzuunca bir süre kendimi salıp,sürekli yemiştim ve hareket te etmemiştim.Sonrasında düzenli olarak spor yapmaya başladığımdaysa vücudum hızla toparlanmıştı ama ilk ay bu tartıya yansımamıştı.Sanki hiç kilo vermemişim gibi görünüyordu tartıda.Halbuki gören herkes çok zayıfladığımı söylüyordu.
Ve sonradan vücuttaki yağ kitlesinin spor sayesinde direk kasa dönüştüğüne bu yüzden de tartıya yansımadığına karar verdik.(Ben ve aynı şeyi yaşayan arkadaşlar..)
Sen de aynen devam et arkadaşım..Bak,basenlerin 20 günde toparlanmaya başlamış bile.kaydirigubbakcemile5

Bu arada,madem ki iştah sorunun var,bence ağır bir diyet yapma.Hatta bir süre diyet yapma.
Çünkü yine kendi tecrübelerimden biliyorum ki,psikoloji çok önemli.Şu döneminde yemeği kendine yasakladıkça daha çok yemeye başlarsın maalesef.Bu yüzden sadece porsiyonlarını ve ekmeği azalt bence.Yani belli bir diyet listesi hazırlama kendine..diyorum ben.a.s.

Seli canım çok teşekkür ederim deneyimini paylaştığın için,kaydirigubbakcemile3 yürüyüşe devam edicem..gercekten haklısın piskolojik olarak kendimi diyet yapmaya zorlayınca daha kötü oluyorum. Bu yüzden yürüyüşe aynen devam edicem yediklerimi biraz azaltıcam..sadececokacimcoook meğer önce ben ne kadar zayıfmışım o zamanki halimi kilolu sanıyordum. Şimdi yaklaşık 11 kilo aldım 1 sene içerisinde....CADIARZU çok rahatsızım bu durumdan...Çünkü daha önce hiç böyle zayıflayım derdim yoktu giydiğim yakışıyordu.. Burda gelişmeleri seninle ve arkadaşlarla paylaşmak isterim.. Yavaşta olsa birer birer gider inş. kilolarım...görüşürüz canım:eek:

Konu altında yazılan yorumların hepsini okudum ve çok azimli gördüm herkesi.Buda beni mutlu etti.Herkese teşekkür ediyorum.
Ben 1 aydır haftada 3 gün olmak kaydı ile Fitness salonunda spor yapmaya başladım. 30dk yürüdükten sonra 30 dk da bisikilet,üst gövde,kol ,bacak çalışıyorum.bu dönem içinde ise yediklerime hiç dikkat etmedim spordan önceki gibi yemeye devam ediyorum.ekstra olarak spor bende hiçbir değişiklik göstermedi ne yazıkki. 1 ay sonunda bende hiçbir değişiklik yok ve bu benim moralimi bozdu ama devam ediyorum spor.bu arada ekmeği çok fazla tüketmem zate.günde 2 dilim kadar ancak ama abur cubura devam :KK43:
öerilerinizi bekliyorum.
şimdiden teşekkür ederim .

arkadaşlar nerde okuduysam egzersizin yarım saatten az yapalmaması gerektiği ve yarım saatten sonra yağ yakmaya başladığı yazıyor doğru mu? ben sabah akşam yapıyorum ama 15dk falan sürüyoCADIARZU

arkadaşlar nerde okuduysam egzersizin yarım saatten az yapalmaması gerektiği ve yarım saatten sonra yağ yakmaya başladığı yazıyor doğru mu? ben sabah akşam yapıyorum ama 15dk falan sürüyoCADIARZU

Egzersiz süresi ısınma hariç an az 20 dakika olmalıdır..

arkadaslar pilates yapan varmi aranizda ben hergun yapiyorum ebru salliiyla beraber ama kilo vermiyorum sinir oluyorum kendime yuh bana kis geldi 3kilo aldim moralim bozuk yazin neguzel kilo vermistim aldim geri yuh bana

2 senede spor yaparak tam 40 kilo verdim
haftanın 5 günü 2 şer saat spor yaptım
hala da yapıyorum(son zamanlarda 4-5 kilo almış olsam da)
bir spor salonuna üyeyim ve yürüyüş,koşu,fitness,step,plates hepsini yapıyorum
saporsuz kilo vermek çok zor oluyo arkadaşlar
spor yaparak sıkılaşmış da oluyorsunuz ayrıca

şimdi yüzme havuzu olan bir fitnes salonuna geçtim
eminim yüzmek daha da yararlı olacaktır
ama sporun her türlüsü faydalı

herkese bol sporlu,zayıflamalı günlerŞeniz

X