Düzenli Spor Yaparak Zayıflayanlar

çok teşekkür ederim cevapladığınız için..siz hedefinize ulaşmışsınız 1 kilocuk kalmış ne kadar güzel.Şuan bnde 75 kiloyum hedefim 65 kilo olmak umarım sizin gibi bnde mutlu sonu yakalarım.Size bir sorum daha olucak ne kadar sürede geldiniz şuanki kilonuza?saolun tekrardan..:-)

rica ederim canım ne demek a.s.
ben 3 ayda geldim bu kiloma, ama nivea body cd.sine çok şey borçluyum, sen de yapıp sonuçları aldıktan sonra göreceksin umarım

bnm bi hafta doldu ama rejim falan yapmıorm hatta daha çok yiyiorm egzersiz yaptıkça karnm acıkıocokacimcoook 3-5 kilo wersem süper olur bnm için ben bazen 2 kere yapıorm günde ama 2 gün hiç yapamadm hastaydm çünkü:çok üzgünüm:

bugün diyette 8. günüm nivea bodyde 7.günüm 2,5 kilo vermişim çok mutluyum:teytey:

kizlar bu nivea body yi nerden bulucaz indiriyormusunuz bi yerlerden yardimic olun.. bu arada 1 70 boyum evlendikten sonra kilo aldim 6 aydir evliyim. 55 ten 70 ciktim. moralim acayip bozuk. depresyona girdim:S bilmiyorum neden boyle oldu. dogum kontorol hapida kullaniyordum. arti spor yapmiyordum omrum boyunca hep 55 tim zayiftim ama artik kilom var 70 olduguma kimse inanmiyor fizigim gostermiyor ama kilolu oldugum belli:KK43: eski fiziim kalmadi kendime guvenim gitti.

spor salonu bizim burda var ama 15-20 dakika uzaklikta bisiklet surmem lazim oraya kadar ve bu bana cok zor geliyor. giderken 20 dk bisiklete bin donuste bin. bazen spor salonundan cikinca o kd r yoruluyorum ki anlatamm ayaklarimi yere basiyorum ama hissetmiyorum. ayrica spor yaparken aletlerde fln bogazim yanitor benim:S neden bilmem karniam agrilar giriyor. bazen basim donuyor midem bulaniyor gibi oluyor. hic bi zaman kendimi enerjik veya dinc hiseedemedim. 2 ay gititm biraktim sporu alisamadim. neden bana boyle oluyor spora gittim mi tum gun ise yaramaz oluyorum yatip uyumak gleiyor icimden evin isleride kaliyor haliyle. ltf bana yardim edin neden boyle !!! ne yapmaliyim!

kizlar bu nivea body yi nerden bulucaz indiriyormusunuz bi yerlerden yardimic olun.. bu arada 1 70 boyum evlendikten sonra kilo aldim 6 aydir evliyim. 55 ten 70 ciktim. moralim acayip bozuk. depresyona girdim:S bilmiyorum neden boyle oldu. dogum kontorol hapida kullaniyordum. arti spor yapmiyordum omrum boyunca hep 55 tim zayiftim ama artik kilom var 70 olduguma kimse inanmiyor fizigim gostermiyor ama kilolu oldugum belli:KK43: eski fiziim kalmadi kendime guvenim gitti.

spor salonu bizim burda var ama 15-20 dakika uzaklikta bisiklet surmem lazim oraya kadar ve bu bana cok zor geliyor. giderken 20 dk bisiklete bin donuste bin. bazen spor salonundan cikinca o kd r yoruluyorum ki anlatamm ayaklarimi yere basiyorum ama hissetmiyorum. ayrica spor yaparken aletlerde fln bogazim yanitor benim:S neden bilmem karniam agrilar giriyor. bazen basim donuyor midem bulaniyor gibi oluyor. hic bi zaman kendimi enerjik veya dinc hiseedemedim. 2 ay gititm biraktim sporu alisamadim. neden bana boyle oluyor spora gittim mi tum gun ise yaramaz oluyorum yatip uyumak gleiyor icimden evin isleride kaliyor haliyle. ltf bana yardim edin neden boyle !!! ne yapmaliyim!

Merhaba..
Spor yaptıktan sonra yorulmanız normal fakat bu kadar dirençsiz kalıyorsanız iki ihtimal geldi aklıma.
1. si aç karna ya da yemek yiyip hemen spor yapıyor olabilirsiniz.
2. si de dinlenme aralıklarınız kısa olabilir.Vücudun kendini toplama süresi vardır.
Az dinlenip su ihtiyacınızı yeterli ölçüde karşılamazsanız boğaz yanması,titreme,baş dönmesi normaldir.
Her yapı farklıdır.Bünyenizin kaldırabileceği bir programın verilmesi gerekirdi size orada ki hoca tarafından.
Tabii ilgilenen bir hoca var mı orası da meçhul.

nivea bady aerobik cd diye googlede arattır bulacaksın

sevgili antrenor cok sagolun yardimlariniz icin.. fitness a gittim 2 ay ama her gittigimde vucudumda bir sikayet oluyordu. daha sonra pilatese gittim 3 ay hicbir problemim olmadi ama vucuduma kilo kaybi da saglamadi...fitness e gitmeden once az birsey protein yiyordum mutlka veya hafif bir yemek 1 saat once. asla ac gitmedim zaten spordan sonra belli bir saat tok hissediyordum bu cok guzeldi... ama maalesef spor yaparken basim donuyor, bazen midem bulaniyor dedigim gibi vucudum titriyor ve hic bir zaman dinc ve enerjik hiseedemedim diger giden arkadaslar gibi... acaba fitness bana uygun degil mi veya bir saglik problemim olabilir mi?

merhaba arkadaslar,ben yeni sayılırım forumda,daha onceden uye olmustum ama vakit bulamıordum cok incelemeye. Ben 63 kilodayım,boyumda 1.65, bir hafta once aletli spora basladım, 3 kere gittim. sizlerin yazdıklarını okuduktan sonra nivea body yi de indirdim hemen, herkes cok faydasını gormus burda cok heveslendim. 3 gundur devam ediyorum. buarada yediklerimden kısıyorum ama diyet yapmıyorum,yapamıyorum. diyet yapmak istedikçe daha fazla yiyesim geliyor cunku.sadece yememe dikkat ediyorum. ekmek yemiyorum. cikolatayı azalttım. ama ümidim yok incelecegim konusunda.artık ben de 38 beden giymek istiyorum ve kendimi cok kotu hissediyorum bu konuda ozellikle alısverişe cıktıgımda. ergenliğimden beri hiç 38 beden oldugumu hatırlamıyorum, o yuzden bana cok hayali gelio, inanmak istiyorum incelecegime,inanmadan olmuyor cunku,beni biraz motive edin nolur, ben de bigun 38 giyermiyim:KK43:(

merhaba arkadaslar,ben yeni sayılırım forumda,daha onceden uye olmustum ama vakit bulamıordum cok incelemeye. Ben 63 kilodayım,boyumda 1.65, bir hafta once aletli spora basladım, 3 kere gittim. sizlerin yazdıklarını okuduktan sonra nivea body yi de indirdim hemen, herkes cok faydasını gormus burda cok heveslendim. 3 gundur devam ediyorum. buarada yediklerimden kısıyorum ama diyet yapmıyorum,yapamıyorum. diyet yapmak istedikçe daha fazla yiyesim geliyor cunku.sadece yememe dikkat ediyorum. ekmek yemiyorum. cikolatayı azalttım. ama ümidim yok incelecegim konusunda.artık ben de 38 beden giymek istiyorum ve kendimi cok kotu hissediyorum bu konuda ozellikle alısverişe cıktıgımda. ergenliğimden beri hiç 38 beden oldugumu hatırlamıyorum, o yuzden bana cok hayali gelio, inanmak istiyorum incelecegime,inanmadan olmuyor cunku,beni biraz motive edin nolur, ben de bigun 38 giyermiyim:KK43:(

Merhaba
Bu kadar karamsar olmayın derim.
Ne kadar güzel ki spor yapmaya başlamışsınız,diyeti bu kadar düşünmeyin.
Sadece yemenize-içmenize az da olsa dikkat edip sporu düzenli yapmaya çalışın.
Göreceksiniz ki işe yarayacak.
Size gereken sadece sabıryerimseniben

umarım işe yarar antrenör arkadasım:)) umudumu kesmemeye çalışcam,teşekkürler

bende diyet yapmak istedikce yiyesim geliyor arkadas gibi... daha onceden cok sisman insanlari gordukcve cok kizardim bi insan bu kadar mi kilo alir bunu vucutlarina nasil yaparlar? insan az yer birazcik vs derdim.. simdi bende kiloluyum allah banada gosterdi aynisini.. ve zayiflayamiyorum. demekki kimseyi elestirmemek lazim. artik asla bu sekilde yorum yapmam. tek istegim eski halime donmek!

arkadaşlar 1 ayı geçkin salona gidiorum hergün haftaiçi düzzenli (yapcak bişi yokta başka:KK70:) hem cardio hem agırlık çlaışıorum we çok memnunum inanılmaz inceldim basenlerim toparlandı kalçam dikleşti gögüslerim irileşti:) bi tarftan diyette uyguluorum ama çok kasmıorum vücudun karbonhidratada ihtiyacı war çünkü akşam 7 den sonra yememeye çalışıorum.çok memnunum waktiniz warsa salona gidin derim ewde motivasyon düşük oluo.orda görüdükçe başkalarını gaza geliosun:) yaza kadar dewam edicem taş gibi giricem bu yaza inşalah:KK66:

canım 3 gün yeter bence farkettirir başla sen bi an önce.tatlı benimde zaafım ama aşırı olmamak şartıyla yiyorum kasmıorum.sütlü tatlıları zaten rahatça yiyebilirsin kalorisi düşük oluo.sporlada zaten weriosun aldıını fazlasını hatta.

selam arkadaşlar aranıza bende katılmak istiyoruma.s.spor yapmayı çok seviyorum ve evde step aletim var onla step yapıyorum.size bir sorum olacak kondisyon bisikleti almayı düşünüyorum nedersiniz aranıda kullanan faydasını göre varmısengözlerimebaksanabaslında en güzeli yurumek ama benim küçük bebişlerim var çıkmam imkansız:1no2:sizinle birlikte burda spor yaparak zayıflıcam inşallah bu arada benim 15 kilom fazlam var ve ben bunu 3 ayda başaracagıma inanıyorum:içelim:

X