Düzenli Spor Yaparak Zayıflayanlar

sevgili zekk

kesinlikle anlatılmaz yaşanır diyorum..günde 35 dakikanını hiç istemesen dahi ayır ve o hareketleri yap 1 ay sonra vücudundaki değişiklik hemen kendini gösterecek..

ben 2 ayda 5 kilo verdim..belimde 13 cm inceldi...ben verdiysem herkes verir diyorum geç kalmışım diyorum ben 68 kiloyla nasıl rahat bi şekilde yaşamışım yahu..44 beden giyiyodum

şimdi 40 bedene düştümyerimseniben

cd deki hareketleri yapın kızlar ve sonuçlarınızı paylaşın :teytey:

yarından itibaren düzenli bir şekilde yapmaya başlıyacağım çok teşekkürler.:teytey:

arkadaslar, fitness salonuna yazilmistim, haftada 4 kez gidiyorum, 3 kez body workout kurslarina katiliyorum, bir kez de kendim gidip kardiyovasküler egzersiz ve aletli egzersiz yapiyorum. ara sira diyet filan uyguluyorum ama cok sadik kalamadim simdiye kadar. spor, spor, spor... 5-6 ayda 14-15 kilo verdim, sonra vücudum duraklama dönemine girdi. sanirim atilacak kilolar atildi da rötüslar kaldi diyorum ben. yani forma girme zamani. o nedenle 1 aydir bu body workout olayina girdim. hocamiz cok iyi ve vücudun her bölgesini calistiracak egzersizler yaptiriyor. step tahtasiyla, dumbbell'larla ve nadiren halterlerle. bir de yerde yapilan egzersizlerimiz var. mekik de cektiriyor bol bol, bacak hareketlerine de agirlik veriyor. body workout'i tavsiye ederim...

Son düzenleme:
Ben bu forum grubunu bu yusden cook seviyorm..gercekten herkes birbirine super destek oluyor... Ben de yoga başlıycagımı sölemiş miydim emin deilim ama duzenli olarak yapıyorm cok dingin ve guzel... Bi suredir yoga yapmıs olan insanlar incelmeye yardımcı olacağını da söyluorlar..Bilginizee:)

Sporumu da yapıyorm:) işten dönerken de bi durak erken inip eve yürüyorum...Yaşasın sağlıklı hayat:)))

ahanda benim yerim :roflol::roflol::roflol:
Kesinlikle size katılıyorum,sporsuz kilo verilmiyor;kilo sporla çok kısa sürede verilebiliyor ancak sporu bırakmamak şartıyla.Yoksa verdiğin gibi hoop geri alırsın.
Kendimden biliyorum da...
Ben de 20 gün içinde 7 kilo verdim,spor yaparak tabii...Ayrıca sıkı bir diyet yapmadım,sadece yediğim yemek miktarını azalttım.
Bu arada,kızlar vitamin ve mineral almayı sakın ihmal etmeyin...Yoksa kilo veremezsiniz...

Not:Bu arada,spor yaparken terlediğiniz için kaybettiğiniz minerallerin bir kısmını vişne-maden suyu karışımıyla geri kazanabilirsiniz.Küçük bir su şişesinin içine(500 ml.lik pet şişeler)bir şişe maden suyunu boşaltın ve geri kalanını vişne suyu ile tamamlayın.İlk zamanlarda tadı biraz sert gelebilir ancak sonradan alışırsınız.Yalnız önemli bir şey var,bu karışımı kullanırken kesinlikle aç olmamalısınız,yoksa içinde maden suyu olduğundan,midenize zarar verebilir.

Son düzenleme:
Bir de,okuduğum kadarıyla bazı arkadaşlar spor yaparken ısınma adımlarını atlıyorlar sanırım...
Kızlar ısınma adımlarını kesinlikle atlamayın!!Yoksa hareketler ağırlaştıkça ısınma adımlarını atladığınız için sakatlanma riskiyle karşı karşıya kalırsınız hatta sakatlanırsınız!!!

sen ne gibi hareketler yaptın anlatır mısn biraz :uhm:

canım ya 20günde 7 kiloyu hangi sporla verdin? biraz anlatırmısın bende yürüyüş yapıyorum yürürken arada bikaç dakikalık koşularda yapıyorum ama gelen giden yüzünden bi düzene oturtamadım :1no2: bu nedenle sadece 2 kilo verdim üstelik yediklerimede çok dikkat ediyorum kızartma falan yemiyorum hiç

tatlım ben bedeni yeterlilik testlerine hazırlanıyordum bir grupla.Önce 3600 m.ısınma koşusu ardından ısınma hareketleri ve artırma koşuları ve o günkü programa göre ya atletizm ya da okulların parkur çalışmalarını yapıyorduk.
Çalışmalar bittiğinde gene 1800 metre yavaş tonda koşu,haftada bir kere de yüzme çalışması vardı.

sen ne gibi hareketler yaptın anlatır mısn biraz :uhm:

canım arkadaşlar cde ile çalışıyorlar,cd de de ısınma adımları var zaten
ben o adımları atlamamalarını söylemiştim

ayrıca ısınma olarak boyun bölgesi için çevirmeler,omuz bölgesi için belli sayıda çevirme,kollar için çevirmeler ve çekmeler,bacaklar için esnetmeler yapabilirsin

slmmm kızlaaar..

kızlar ben yaklaşık 20 gün boyunca hareketleri yaptığım halde hiç kilo veremedm sanırım metoblizma yavaşlıyor...bugün tartındım sonunda bir kilo daha verebilmişim.. sırnaşık şey

yaklaşık 2,5 ayda 6 kilo vermişim yaf ..benim metobolizma o kaaaa yavaş ki oyyy oyy oyy :bbo:

2 kilo kaldı, 31 ekime kadar verebilirim inşallah arkadaşımın düğünü var o gün..

ramazan da zaten spora ara vermek zorundayız.....korkuyoruuuuuuuum :roflol:

Evet, ben haftada 5 gün düzenli olarak yürüdüm, çok düzenli kilo verdim ve verdiğim kilolar da kalıcı oldu!!

arkadaşlar ben yeni doğum yaptım.ve tartıya cıkmaya korkuyorum.nivea bady cd sınıde indırdım ama acılmıyo yaaaaaaaaaaaa çok kilo almışım. nasıl verecem

arkadaşlar benimde nivea cdsi açılmıyor.başka nerden bulabiliriz.çok araştırdım piyasada olsa hemen satın alcağım.lütfennn yardıımmmmm.

hadi bakalım benimde 1 hafta oldu aerobiğe başlayalı ölçülerim;
göğüs...........86
bel................67
kalça............98 baKalım bayrama bi deişiklik olcakmı:uhm: buarada balşamadan önce 60 kiloydum 1 hafta oldu cumaya tartılayımda tam kilomuda sölerim şekerlerrkaydirigubbakcemile3

selam kızlar... bütün yorumları okudum da kendimden utandım resmen o kadar hamladı ki vücudum, kilo arttı yağlar iyice yerleşti tabi :bbo: Henüz yaşım 21 olmasına rağmen vücut sanki onlarca yılın ağırlığını taşıyor gibi. Aynaya baktığım zamani ya da vücudu güzel, zayıf insanları gördüğüm zaman üzülüyorum senağlama Önümde hiçbir engel yok spor yapmak için, üşengeçliğimin dışında... Şu anda niveanın cdsini indiriyorum. Bu sefer çok azimliyim umarım başarabilirim. Boyum 172 ve şu anda 68 kiloyum. Rejim yaparak yağ eritemeyeceğimi biliyorum, ancak spor ile eritebilirim bu yağları. Yediklerime dikkat etmeye başladım 2 ay kadar önce, 7kilo verdim bu güne kadar, ama yağlı göbek,basen,kalça görüntüsünden de bıktım artık. Umarım bana da destek olursunuz, ben de sizin gibi özgüvenimi kazanabilirim ve artık aynaya bakınca kendimi beğenebilirim...

ben yaklaşık 2.5 yıldan beri haftada 3 pLates ve yoga yapıorum sabah saat 6'dada yürüyüş yapıyorum şuan yaşım:35 kilom 56 boyumda 1.72 plates in çok faydası oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…