Düzenli Spor Yaparak Zayıflayanlar

bende kilo veremeynlerdenim üstüne üstlük ben birde hastayım kızlar kilo almamak için iğrenç bişi yapıyorum istifra ediyorum bunu yaptığım için kendimden utanıyorum çok sağlıksız biliyorum ama yinede yapıyorum o şeyi :1no2:

gokaycigim merhaba, ben bunlarin ise yaradigini bilmiyordum ama hemen baslasam iyi olacak cok tskr ederim.

evet canım bunları yapalım. ben callaneticse diye bir ezgersiz hakkında iki gündür okuyorum salı günü ona başlayacağım 21 gün sonunda ne kadar incelmişim yazıp buradan paylarşırım :1hug:

bence sakın bir daha yapma yoksa çok hasta olursun canım. mide zaten son derece asitli bir organdır, boğazını ağır tahriş edersin, ülser gastrit reflü allah korusun gırtlak ve mide kanserine kadar gidebilir. blumia nervosa dır bu ilerleyen hastalığın adı.

bu arada sırf sporla zayıflanmıyor arkadaşlar ben de aylarca diyet yapmadan spora gittim üstüne kilo aldım. ama diyetle kesinlikle işe yarıyor. zaten kilo almak isteyenler de sporla almalı, eğer fit bir vücut isteniyorsa.

kesinlikle bunu yapmamalısın , çok sağlıksız dediğin şey seni öldürebilir.
eger kendi kendine bunu durduramıyorsan hemen psikiyatriste gitmelisin.

Arkadaşlar, bir noktayı atlamamak gerekiyor. Eğer yeme düzeninizi değiştirmeden spor yaparsanız hatta spor yapıyorum çok acıkıyorum diyerek yemek porsiyonlarınızı artırırsanız irileşirsiniz. kas yapmak isteyen sporcuları düşünün nasıl da yerler. zayıflamak istiyorsanız muhakkak yediklerinizi porsiyon olarak azaltmanız gerek. yemeyi kesmeden herşeyi yiyerek ama küçük porsiyonlarla. ara öğünlerde de kalorisi düşük tok tutan örneğin Etimek ligth gibi şeylerden birer dilim olmak kaydıyla yemek lazım.

Merhaba arkadaşlar bede 4 gündür düzenli yürüyorum..
Akşamları işten gelince 35 dk bantta yürüyorum..
Hemen ardından yaklaşık 10-15 dk bölgesel hareketler yapıyorum..
Sabah akşam sirkeli su içiyorum..
Abur cuburu kestim..
Ama kendimi çok kasmıyorum...
Mesela öğle yemeğinde tatlı çıkmışsa yiyorum..
Porsiyonlarımı azalttım..
Ekmeği kestim...arada açıkınca sade galete yiyorum..
Çok fazla aman aman yemiyim demiyorum
Nefsimi köreltmek için azda olsa sakıncalı şeylerden bir parca alıyorum
Almazsam üzülüyorum moralim bozuluyor. Pes ediyorumsenağlama
Amaçım 10 kg vermek...
:lepi:

slm arkadaşlar,ben bu ayın 5inden beri düzenli spor yapmaya başladım.yani şöyle spor salonuna gidiyorum haftada 3 gün.diğer günler sabahları 1 saat tempolu yürüyüş yapıyorum.diyetisyene gittim bana saçma bi diyet listesi verdi.düşünebiliomusunuz günde 8,5 dilim ekmek verdi.ben normalde bile okadar ekmek yemiyorum bu yüzden diyet yapmıyorum ama yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum.özellikle günde 3 bardak yeşil çay içmeye özen gösteriyorum şekersiz olarak tabiki.canım bişiler çektiysede fazlaya kaçmamak koşuluyla yiyorum.ayrıca kepekli ekmek yiyorum ve o bitince çavdar ekmeğine geçiyorum.kesinlikle tavsiye ederim çavdar ekmeğini çünkü açıktırmıo ve iiçinde B vitaminleri var.sonuç olarak spora başlamamdan 2 hafta sonra 4 kilom gitti ve vucut fazlalıklarım 3 cm inceldi...

çok güzel ya hepinizi tebrik ediyorum.bende spor yapıyorum kendimce ama sadece 5 dk buna spor denilirse sizden duydum nivea body.........cd indirdim.fakat açılmıyor nedenini bilmiyorum ama bugün kesinlik acacağım.süprizzzzz

gerçekten harika ben imreniyorum size. ama bende başladım bu sabah yürüyüş yaptım bir saat bir ay boyunca yürüyüşlere devam edicem ve daha sonra koşmaya başlıcam sizce iyimi

hadi bakalım nivea bodyyle dinamik sabahlar cd indirdim sonunda.....................
bugün itibariyle başlıyorum diyet+spor hiç yapmamıştım.
28.03.2009
boy:160
kilo:54(çizelgeye bakmayın 1 kilo almışım)
malesef bende aşılması gereken 3 dağ varÇok üzgünüm çoook
miğde:75 cm
bel :78 cm
göbek:85 cm
kalça:94 cm
evet ölçülerim bunlar 1 ay süre içinde ne kadar zayıflayabilirsem artık yazıcam buraya...
ama gerçekten bu cd çok etkili...........

arkadaslar ben yaklasık 20 gündür rejim yapıyorum.cok fazla kasmadan tabi.7den sonra bişey yememeye calısıyorum.okulda ne yemek cıkıyosa yarısını yiyorum.tatlı veya hamur işinden sadece bir parca felan alıyorum.ve fazla zorlanmıyorum gercekten en iyisi buymuş.destek olarak maydonoz suyu,yeşilcay iciyorum.ve 20 günde 4 kilo verdim ve hiç spor yapmadan.yani sadece okula 15 dk yürüyorum okadar.sadece sabahları esneme hareketi yapıyorum.ben daha cabuk zayıflayayım diye spor salonuna gitmwyi düşünüyorum.ama bazı arkadaslarım zayıflayıp öyle gitmen daha iyi diyor bazıları ise rejimle beraber git diyor.ne yapmam gerektigini bilemiyorum =( gdersem yağlarım kasa dönüşürmüş ve incelemezmişim hangisi dogru bunların.özellikle basenlerden incelmem gerek.cevabınız icin şimdiden teşekkürler

bu nivea cd sini nerden bulabiliriz arkadaslar elinde olan biri atabilir mi?

ben aslında zayıflamaktan çok sıkılaşmak istiyorum hertarafım pörsümüş gibi çok yumuşak yanaklarım bile
pazartesi 8:00 yürüyüş (bir saat)
cuma 8:00 koşu
pazar 8:00 koşu
ve haftanın üç günüde pilates
nasıl sizce iyimi

sabah kalkar kalkmaz 20 dk. yürüyüş yapıyorum..
sonra gelip kahvaltı yapıyorum ve biraz ev işlerini yapıyorum.. buda ısınmak için güzel bir neden oluyor.
sonra biraz egzersiz hareketleri yapıyorum..
ve pc ye geçip soğan suyumu yudumluyorum..
ardından kalkıp biraz bişeyler yiyorum..
sonra (psikolojik olsa gerek) bir kaç egzersiz hareketi yapıyorum yediklerimi eritmek için..
fazla oturmamaya,yatmamaya çalışıyorum..
bol bol hareket etmeye çalışıyorum..
ve artık kolayıda bıraktım..haftada 1 kere kendimi ödüllendirmek için içeceğim.
tatlı kesinlikle yemiyorum..
resmen şekeri kestim.
ekmek yemiyorum az yemek yiyorum..
1 saat sonra yine bir kaç birşeyler atıştırıyorum..
öğünüm 5 öğünü buluyor.
ve spor yapmaya çalışıyorum sürekli..
her gece yatmadan önce 100 adet mekik.
ve 200 adette havada bisiklet binme hareketi yapıyorum...

sizce ben hazirana kadar kaç kilo veririim ????

tartılmayalı uzun bir süre oldu ama en son tartıldıgımda 65 kiloydum.
şimdi biraz zayıfladım.. 63 kg falan diye tahmin ediyorum...
hazirana kadar 58 falan olabilirsem ne mutlu bana.
sizce olabilirmiyim?????

tartılmayalı uzun bir süre oldu ama en son tartıldıgımda 65 kiloydum.
şimdi biraz zayıfladım.. 63 kg falan diye tahmin ediyorum...
hazirana kadar 58 falan olabilirsem ne mutlu bana.
sizce olabilirmiyim?????

nivea cdsini iki -üç hafta haftada 5 gün yap. 50 dakka kadar bişey! acaip faydasını görürsün. 1 ayda 3kiloyu garanti atarsın!

ama sonra başka bir cdye geç.. alışır çünkü bedenin!

ben şimdi 1 hafta nivea body yapcam. sonra da manyak kadın jane fondanın bir cdsini yapcam. ama hanı yapcam dediysem. o manyak bir kadın sadece deniycem.. onun cdsinin tamamını yapabilmek 1 aydan önce mümkün değil!!!!!!!!!!!!

ama yapcam..

şimdi merak edenler olur oyüzden bilgi vermem icap eder.

jane fondanın dünya kadar cdsi filan var. ama benim bir arkadaşm internetten bulmuştu. bana daonu düzenleyip verdi. yanı nereden bulnur bilmiyorum hiç bu işlerden anlamam açıkcası..

ama şunu söyleyim, bu işleri bilen arkadaşlar..

jane fondayı muhakkak incelesinler.

bendeki cd 5 bölümden oluşuyor..35 dakkalık bir aeorobik bölümü varki tamamını onun seviyesinde yapmak inanın nirvanaya ulaşmak gibi birşey.. lütfen bu dediğimi yabana atmayın!

ben bu hafta nivea body yapcam, çünkü o çok kolay artık bana. eskiden yaarısını bile yapamazdım ama alıştım artık. ısınma için kullancam... ikinci hafta kaslarım ısınmış olacak ve jane'e başlıcam. gelişmeleri de size muhakkak aktarcam!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…