Düzenli Evimiz & Hayatımız

Şu 1yıldır eşimle ben neler çektik.kiraci çıkmaz burdaki ev sahibim çık der.stresten bütün vücudum yara içinde.
Ama hep dua ettim kizlar sakın duadan vazgecmeyinen kötü zamanımda bile hep Allah'ımı düşündüm
Allah'ım sen varsın dedim
Rabbim'i ne zaman düşünsem içime ferahlık geldi.
Mahkemeyi kazandım yine çıkaramadık
Allah'ım bi mucize dedim
Rabbi'min mucizelerine hep inandım
Nolur bizede bi mucize yarat dedim.
Herşeyin sahibi Rabbim dualarımi kabul etti.
Ona sonsuz şükürler olsun
Çok daha iyi inandım Rabbim sadece kendinden isteyen kullarına veriyormuş
Dualarla hep icabet eden Rabbim
Ne kadar sükretsem teşekkür etsem çok az.burdan benim için dua eden güzel dileklerde bulunan ve hep yanımda olan arkadaşlarım size çok teşekkür ederim
Allah hepinizden razı olsun

kendımden yola cıkarak sakın üzülme taktıkca daha kötü olduggunu düşünürsün. yasakla ama ceza gibi degılde alternatıf ureterek kısıtla. benım buyuk oğlumdan aynı sıkayetlerım vardı tableti isteyecegını anladıgımda o söylemeden oyuna gectık zihni boşalıyor öyle düşün. oynadıktan sonra ders calısalım dıye sıkıstırdım araya sımdı notları da yukseldı hersey yolunda. biraz yorucu ama değer :)

çok sevındım canım çok şükür

Doğum günleri kutlu olsun sağlıkla nice seneleriniz olsun inşallah

Teneffüscüm kaçıncı sınıf oğlun?
Telefon verince ne yapıyor mesela, nete mi giriyor, oyun my video mu izliyor?
Keşke olmasa, en azından süresi kısıtlı olsa.

Şimdi tatil başlıyor, bol bol dışarı çıkar parklara pikniklere gidersiniz. Bence biraz uzaklaşmış olur baya faydası olur. Toparlar inşallah.

O1deren87 Derenciiim ay çok sevindim.
Hamdolsun Allaha
Dualar kabul oldu.
İnşallah bundan sonrası su gibi aksın canım, hak ettin. Gönlünüze göre olsun
Çok sagol canim benim annem babam kardeşlerime süpriz yaptım.gorüntülü arayıp boş evi gösterdim.annem babam hep agladılar.kardeslerimin gözlerindeki sevinci gördüm.
Hatta eşimle birbirimize aynı anda msj atmisiz çok mutluyum diye
Şükürler olsun Rabbime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…