- 28 Ekim 2022
- 5.893
- 14.472
- 28
Teşekkürler.Allah kolaylık versin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkürler.Allah kolaylık versin
Valla bi oluyor duvar siliyoruz bi oluyor yerimizden kalkamıyoruz nazar hep nazarSabahın nurunda tesbihat çekiyorlardır "MaaşaAllah" diye inşaAllah
Hamarat hanımların yaptıklarını, okuyorlar okuyorlar nazarla geliyooozzz sonra
Güle güle güzel günlerde kullansınBugün erkenciyim oğluma oda takımı aldık o gelecek o odayı boşaltıp süpürüp sildim genel ev temizliği yapıldı
Adı çamaşır suyu güya evet hiç biri kullanılmıyor. Ama ben kullanıyorum beyazlarda falan. Klorsuz olanı da kızımda kullancam daha kullanmadım da.Bahsettiğiniz çamaşır suyu da çamaşırlar da kullanılmıyor diye biliyorum. Genel yüzeyler için kullanımı var, geçen markette bakmıştım.
Çamaşır makinesi yıkama suları var ya onları denesen ya da bazı makinelerde tambur temizleme programı var o da olabilirYa bide çamaşır makinesi iyi yıkamıyor neden bilmiyorum. Servisi çağırsam bakarlar mı acaba? Alttaki yeri açtım bişey falan mı kaçmış diye temizdi orası. İçini de temizlerim sürekli.
O sularla yıkarım ayda 1 kez mutlaka tambur temizleme programında. Yok hiç bir şey işe yaramıyor.Çamaşır makinesi yıkama suları var ya onları denesen ya da bazı makinelerde tambur temizleme programı var o da olabilir
Benimde var abla karcher memnun kalacağından eminimkızlar geçen gün bahsettiğim karcher buharlı temizlik makinesinden sipariş verdim bugün bakalım inşallah memnun kalırım
Limonsuzzcay
Ben de severim eltilerimi, arkadaş gibiyiz anlaşırız.Ben yıllardır eltilerime gitmiyorum onlar gelirler bana
Çok iyi anlaşırız ondan değil kalabalık aile olunca yük olmayı istemiyorum
inşallah gelsin bi kullanayım da görelim bakalım en çok mutfak ve banyo duvarları ,duşakabin için aldımBenimde var abla karcher memnun kalacağından eminim