- 19 Aralık 2020
- 8.242
- 35.379
- 30
Gözünüz aydın canım sanki benim evi boşaltmışlar gibi çok sevindim cidden.Çok sagol canim benimannem babam kardeşlerime süpriz yaptım.gorüntülü arayıp boş evi gösterdim.annem babam hep agladılar.kardeslerimin gözlerindeki sevinci gördüm.
Hatta eşimle birbirimize aynı anda msj atmisiz çok mutluyum diye
Şükürler olsun Rabbime
Yani cam bulanık evet ustüde hep leke leke.bayagi kötübİriken toz çamur gibi mi olmuş?
Çok sagol canim benimGözünüz aydın canım sanki benim evi boşaltmışlar gibi çok sevindim cidden.
Allah'ım huzurla oturmayı nasip etsin.
Allah var gam yok.
Yani cam bulanık evet ustüde hep leke leke.bayagi kötü
Gözünüz aydın deren çok sevindim senin adınaÇok sagol canim benim
Valla omuzlarimdan tonlarca yükü kaldirdim attim.
Kurban olayım Rabbime
Geçmiş olsun canım.Selamlar gül gibi kadınlar
Hastalıktan kırıldım. Çocuklardan sonra ben yattım. Ateş ve boğaz ağrısı ile...
Ağzımın için full yara
Dr gittim falan.
Öyle.
Doğrultamadık belimizi.
Yarın ikizlerimin doğum günü.
Annemlere geldim burda kalacağım.
Kocam da yarın dönüyor inşallah.
Kızlarıma haftaya arkadaşları ile kutlama yapacağım.
Yarın da annemlerde yaparız ufak bi pasta merasimi.
Toparlanırım inşallah
Neyse, bugun daha iyiyim hamdolsun.
Hava sıkıntılı.
Bi sıcak bi soğuk.
Evde o kadar çok işim var ki.
Pazar günü temizlik yapmalıyım.
Biraz dürtülmeye ihtiyacım olacak.
Herkesi mıncırdım
Prille camasir suyunuda karistirsam olur dimi. Evet pimapenler beyaz.Pirilli ya da şampuanlı suyla ıslak ıslak silersin biraz beyaz pimapen ise çamaşır suyu da olur suya. Kaba pisliği gidince camda leke varsa onu o zaman düşünürüz
Prille camasir suyunuda karistirsam olur dimi. Evet pimapenler beyaz.
Çok sagol canim benimGözünüz aydın deren çok sevindim senin adına
Ohh ne güzel darısı tüm isteyenlereÇok sagol canim benim
Valla omuzlarimdan tonlarca yükü kaldirdim attim.
Kurban olayım Rabbime
Yok kiz benim camlar hiç böyle pis olmadikiOlur niye olmasın hiç kavuşturmadın mı sen ikisini ayy
Aynen öyle ben çocuklardan yetişemediğim dönemlerde camların kiri çok olunca daSararan yerler varsa ciflersin tabi.
Kir ayrı camda leke ayrı çünkü ondan diyorum öncr bi temizlensin diye
haberi aldığım telefonu kapatır kapatmaz çocuklarla ben şükür secdesi yaptık canimOhh ne güzel darısı tüm isteyenlerekirada olupta ev sahibi olmak isteyen kardeşlerimize inş. bol bol şükür ediyorsun.
Böyle olmalıbi şükür secdesi de yaparsın namazdan sonra.
Ben müjdeli haber alınca şükür secdesine kapanırım.
Leke silince çıkar ortaya ama muhtemelen kirdir bence.camlarin kenarlarına bile yaklasilmiyor tozdan.Sararan yerler varsa ciflersin tabi.
Kir ayrı camda leke ayrı çünkü ondan diyorum öncr bi temizlensin diye
Hey maşallahYok kiz benim camlar hiç böyle pis olmadikibende iz ve bulanık lık kalmasın diye genelde çok az şampuan katarim bazende duru suyla silerim kolum yorulmasın diye.zira camlarım boydan ve çok.
O yuzden ilk cam silmem gibi hissettim birden
Bonusum benim yazlık kışlık derdim yokİyi geceler ❤
Çok yoğun yorgun bi gün geçirdim.
Yarına çok işim var yazlık kışlığı havalar geç ısındı diye beklettim artık daha bekletemem yapmam lazım.
Var mı yazlık kışlık işi kalan?
İlk defa bu sene erkenden hallettimİyi geceler ❤
Çok yoğun yorgun bi gün geçirdim.
Yarına çok işim var yazlık kışlığı havalar geç ısındı diye beklettim artık daha bekletemem yapmam lazım.
Var mı yazlık kışlık işi kalan?
Yani insan böyle dipdibe oturunca da elbette bir faydası dokunsun istiyor haklısın.İlk yılımız canım 1.sınıf dicek çok şey de var Pinhan nereden başlasam benim oğlum geç konuştu.
TV, telefon altı ay kullanmadım çok işe yaradı her gittiğimde kv çocuğumu tv açıp izlettiriyordu.Ötekiler oynarken bahçeye bırakmaz terasta çocuğu kısıtlıyor epeyce her yer ona ait gibi şimdi de çocuk ortalıkta dolanmasın diye eline telefon tutuşturuyorlar.
Halbu ki onun torunlar evime gelip kurcalayıp gidiyorlar ben peşlerini topluyorum.
Bugün kız merdivenden çıkti kuzeniyle baktım bir yaygara kopartıyor gidip çocuğu aldım.Nasıl bi babaanne ya aklım almıyor.Rabbim beni muhtaç etme diye hep dua ettim.
Minicik bebekle okul yolu git gel insan bir gün olsun tutmaz mıydı hayatta bakmam dedi.
Ötekileri elleriyle yedirip bakıyor günlerce hatta alıştı yine benim eve aşağı yukarı yapıyorlar.
Çok dolmuşum kusura bakmayın uzun oldu ama içim bu yönden çok buruk.
Biri ilgilenseydi oğlum çok daha iyiydi şuan eminim.
Yanım da olmazsa umursamazdım yanyana olunca insan güceniyor ister istemez ki ben tamah etmeyen biriyimdir.
Ayrımcılık insanı üzüyor ama onun iki değil afedersiniz dört yüzlülüğüne asla papuç bırakmam artık.