Düzenli Evimiz & Hayatımız

Gözünüz aydın canım sanki benim evi boşaltmışlar gibi çok sevindim cidden.
Allah'ım huzurla oturmayı nasip etsin.
Allah var gam yok.

Geçmiş olsun canım.
Çocuklarında doğum günü kutlu olsun.Hayırlı yaşları olsun inşallah.

Çok sagol canim benim
Valla omuzlarimdan tonlarca yükü kaldirdim attim.
Kurban olayım Rabbime
Ohh ne güzel darısı tüm isteyenlere kirada olupta ev sahibi olmak isteyen kardeşlerimize inş. bol bol şükür ediyorsun.
Böyle olmalı bi şükür secdesi de yaparsın namazdan sonra.
Ben müjdeli haber alınca şükür secdesine kapanırım.

Olur niye olmasın hiç kavuşturmadın mı sen ikisini ayy
Yok kiz benim camlar hiç böyle pis olmadikibende iz ve bulanık lık kalmasın diye genelde çok az şampuan katarim bazende duru suyla silerim kolum yorulmasın diye.zira camlarım boydan ve çok.
O yuzden ilk cam silmem gibi hissettim birden

haberi aldığım telefonu kapatır kapatmaz çocuklarla ben şükür secdesi yaptık canim

Hey maşallah
Bizim burada yol çalışması oldu.Bilirsiniz genelde o yol seçimden seçime kadar tekrar yapılır öylece kaldı kalkan toz çok fena heryer batıyor.
İki haftalık seçim sürecinde bi bölge yapıldı, seçim bitince yapılmaz dedim inanmadılar tabi ki yapılmadı. Muhtarda da iş yok anlaşılan.

Bonusum benim yazlık kışlık derdim yok iki kişi olunca dolap yeterli geliyor. Sadece raf değişimi yapıyorum onuda geçen hafta yaptım

İlk defa bu sene erkenden hallettim ama kızınkiler hala duruyor salonun ortada

Yani insan böyle dipdibe oturunca da elbette bir faydası dokunsun istiyor haklısın.
Torun ayrımı da var anlaşılan.
Boşver Teneffus. Allah görüyor. Sen zaten bu insanların ne olduğunu bilmiş çözmüşsün. Ona göre tavrın olur. Küçülmüyor çocuklar, büyüyor. Bugunler de geçecek.
Yaz tatilinde yine de çocukları oyalayacak şeyler bulursun sen. Sıcak memlekettesin.
Balkonuna havuz koyarsın. Annenlere ablanlara sık gidiyorsun. Eşin de rahatlar belki biraz.
Gezersiniz. Evde de olsa oynatırsın.
Telefon isteyince, film öner. Birlikte animasyon falan izleyin bazen.
Allah kolaylık versin. Çocuk büyütmek, dahası çocuğu yetiştirmek zor şey. Her dönemin de farklı zorluğu var. Allahım büyük dertler vermesin de,çözümü olan şeyler olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…