Düzenli Evimiz & Hayatımız

Selam canlar eltimler geldi gitti
2posta daha çamaşır yıkadm
Kuruyanlari katladim yerleştirdim hafta sonu yoğun geçecek sanjrkm bağ bahçe isleri dolaşıyla gelenler olur
Yarına yemek işim var
Ama kahve icemedim umarım yarın içerim hava guzel olucaga benziyor

Bizim uyku sıkıntımız hep var sabaha kadar 50 kere uyanır ona alıştım artık ama şimdi dalamıyor tam uyudu diyorum bakıyorum yok gözler açılıyor uykuya geçemiyor eli sürekli ağzında huysuz . ahsen bu ara baya sıkıntılıymıs hepsi üst üste gelmis minik kuşa Allah şifa versin

Aynı aynı uykuları dediğin gibi. Amin amin cümlemizin evladına şifa versin rabbim

Günaydın kızlar hayırlı cumalar

Son zamanlarda bazı sağlık problemlerimiz üst üste geldi hem benim ailemde hem eşimin ailesinde. Üstüne bir de oğlum hasta oldu. Kanda enfeksiyon çıktı derken epeydir giremedim. Şükür şimdi herkes iyi toparlanıyor.

Nego Bonus Aktif Lora gelmişsiniz çok sevindim. Hoş geldiniz

Gölgecim çok geçmiş olsun hayırdır inşallah kötü bir şey yok dimi?

canım cok gecmıs olsun

Tubişim seni görmek güzel özlediydim

Allah yardımcınız olsun çabucak çıksın o dişler inş.huzursuzluğu geçer biraz soğukta almış muhtemelen benim oğlanda duş alınca ateşleniyor hırıltısı da var hafif öksürükte var.
Çabucak hastalanıyor ne yapacam bilemiyorum bebekliğinden beri böyle.Grip aşısı bu yıl düşünebiliriz okuldan çok geri kalıyor.
Ya bazı çocuklar çabuk hastalanmıyor hastalanınca böyle iştahtanda düşmüyor yada çabuk atlatıyorlar ne güzel öylelerine maş.
Bizimkiler de yaz kış hasta yeğenlerim de böyle.Alerjik astım var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…