Düzenli Evimiz & Hayatımız

Çok sagol canim benim :KK200:annem babam kardeşlerime süpriz yaptım.gorüntülü arayıp boş evi gösterdim.annem babam hep agladılar.kardeslerimin gözlerindeki sevinci gördüm.
Hatta eşimle birbirimize aynı anda msj atmisiz çok mutluyum diye
Şükürler olsun Rabbime
Ay ne güzel yaa. Gözlerim doldu hee 🙈
Ağzınızın tadı daim olsun.
❤️

Çok sagol canim benim :KK200:annem babam kardeşlerime süpriz yaptım.gorüntülü arayıp boş evi gösterdim.annem babam hep agladılar.kardeslerimin gözlerindeki sevinci gördüm.
Hatta eşimle birbirimize aynı anda msj atmisiz çok mutluyum diye
Şükürler olsun Rabbime
Rabbim huzurla oturmayı nasip etsin senin adına çok sevindim🥰

Sağol canım benim. Arkadaşların kafasını çok utüledim dertlendim.sağolsun hep destek oldular dua ettiler.
Sevincimi yine burda paylastim
Evinden güzel güzel haberlerini yine burda paylaşırsın insallah🥰 bu grubun samimiyeti başka eminim seninle dua edenler çok olmuştur 🤗

İyi geceler ❤

Çok yoğun yorgun bi gün geçirdim.

Yarına çok işim var yazlık kışlığı havalar geç ısındı diye beklettim artık daha bekletemem yapmam lazım.

Var mı yazlık kışlık işi kalan?
Ben yaptım o işi Bonus.
3 hafta falan oluyo.
Ama hala hava tam olarak iyi değil.
İnce uzun kollu birkaç şey bırakmıştım, onları giyiyor çocuklar.

Canım telefonu tamamen çıkarın hayatından haftada 1 gün kısıtlı verin. Telefon çok etkiliyor çünkü. Kaçıncı sınıftı oğlun? Evde mutlaka her gün tekrar yapın ikiniz
Birinci sınıfta canım ilk yılımız ilk dönem gayet iyiydi.Hayatımızdan çıkarmak imkansız gibi ama kısıtlama yapacağım.

kendımden yola cıkarak sakın üzülme taktıkca daha kötü olduggunu düşünürsün. yasakla ama ceza gibi degılde alternatıf ureterek kısıtla. benım buyuk oğlumdan aynı sıkayetlerım vardı tableti isteyecegını anladıgımda o söylemeden oyuna gectık zihni boşalıyor öyle düşün. oynadıktan sonra ders calısalım dıye sıkıstırdım araya sımdı notları da yukseldı hersey yolunda. biraz yorucu ama değer :)
Yazdığın için sağol Loracım.Bizim hocamız da biraz fazla sıkan biri bence şimdiden sürekli yazılı yaptırıyor birinci olanları Whatsapptan paylaşıyor şu kadar yanlış yapanlar çok kötü diyor.
Henüz birinci sınıf öğrencisi ne kadar konsantre olabilir ki dikkat süreleri bile çok kısa.🥴
Ben çocuğum okula giderken isteyerek gitsin böyle yarış atı gibi eğitim sistemine zaten karşıyım yaparak görerek öğrenmeliler bizimkiler en klasik yöntemlerle

Teneffüscüm kaçıncı sınıf oğlun?
Telefon verince ne yapıyor mesela, nete mi giriyor, oyun my video mu izliyor?
Keşke olmasa, en azından süresi kısıtlı olsa.

Şimdi tatil başlıyor, bol bol dışarı çıkar parklara pikniklere gidersiniz. Bence biraz uzaklaşmış olur baya faydası olur. Toparlar inşallah. 🤗
İlk yılımız canım 1.sınıf dicek çok şey de var Pinhan nereden başlasam benim oğlum geç konuştu.
TV, telefon altı ay kullanmadım çok işe yaradı her gittiğimde kv çocuğumu tv açıp izlettiriyordu.Ötekiler oynarken bahçeye bırakmaz terasta çocuğu kısıtlıyor epeyce her yer ona ait gibi şimdi de çocuk ortalıkta dolanmasın diye eline telefon tutuşturuyorlar.
Halbu ki onun torunlar evime gelip kurcalayıp gidiyorlar ben peşlerini topluyorum.
Bugün kız merdivenden çıkti kuzeniyle baktım bir yaygara kopartıyor gidip çocuğu aldım.Nasıl bi babaanne ya aklım almıyor.Rabbim beni muhtaç etme diye hep dua ettim.🥺
Minicik bebekle okul yolu git gel insan bir gün olsun tutmaz mıydı hayatta bakmam dedi.😐
Ötekileri elleriyle yedirip bakıyor günlerce hatta alıştı yine benim eve aşağı yukarı yapıyorlar.
Çok dolmuşum kusura bakmayın uzun oldu ama içim bu yönden çok buruk.
Biri ilgilenseydi oğlum çok daha iyiydi şuan eminim.
Yanım da olmazsa umursamazdım yanyana olunca insan güceniyor ister istemez ki ben tamah etmeyen biriyimdir.
Ayrımcılık insanı üzüyor ama onun iki değil afedersiniz dört yüzlülüğüne asla papuç bırakmam artık.

Teneffüscüm kaçıncı sınıf oğlun?
Telefon verince ne yapıyor mesela, nete mi giriyor, oyun my video mu izliyor?
Keşke olmasa, en azından süresi kısıtlı olsa.

Şimdi tatil başlıyor, bol bol dışarı çıkar parklara pikniklere gidersiniz. Bence biraz uzaklaşmış olur baya faydası olur. Toparlar inşallah. 🤗
Video izler en çokta oyun indirir ama telefon bir sigara bağımlılığı gibi inan.
Gerekirse evdeki interneti keserim hassasım bu konularda.
Kuzu öyle iğrenç bir yerdeyim ki park dahi yok yeşil alan dahi yok.🥴
Eşim arabayla arada götürüyor annemlere, ablamlara götürüyoruz.
Çokta yoğun bu aralar eş kişisi de ailecek vakit geçirmez olduk.
Ama ben elimden geldiğince onlarla oyun kurup oynatacağım.
PDR öğretmeni bir dayım var konuştuk onunla iletişimdeyiz oğlan için en iyisini yapmaya çalışacağız inş.

Ya kizlar bizim kiraci sağolsun çıkacam diye heralde eve hiç dokunmamis.camlar cok pis .ben hangi deterjanla silsem camları bana bi fikir verin.ilk defa bu kadar pis bi cam silecem
Valla ben bulaşık deterjanı katıyorum kova suyuna köpürtüp,silerim çokta güzel olur.
Mutfaktada yağ çözücü sıkarım pervazlara.

Ya kizlar bizim kiraci sağolsun çıkacam diye heralde eve hiç dokunmamis.camlar cok pis .ben hangi deterjanla silsem camları bana bi fikir verin.ilk defa bu kadar pis bi cam silecem

bİriken toz çamur gibi mi olmuş?

X