- 1 Aralık 2021
- 12.022
- 40.314
- 34
Afiyet olsun
BendeEfserişkomm özledimmmm
Kahveni içmeyi en önemlisi kendine zaman ayırmayı unutmaHayırlı cumalar canlar
Kuruyan camasirlar toplandi katlanicak
Ev süpüruldu
Yemeğe giristim
Şimdi iki posta daha var onlar da yıkancak
Bulaşık Makinesi çalıştırılcsk
golgefeslegeni geçmiş olsun canım
Nane Limon Kabugu sağol canım
Hava mis gibi ama daha kahve içemedim yine bugün erken biter umarımson bı tur süpürür toplarim mutfak da işim biter kahvemi içerim umarin
Efser afiyet olsun canım
Sağol canımEline sağlık afiyet olsun
Şimdi yapıyorum ancak bitti çamaşır katlama ve asma kaldı kahveden sonra artık canisiKahveni içmeyi en önemlisi kendine zaman ayırmayı unutmakuzine de pişen yemekte bir başka olur
Alerjik olunca sıkıntı ya hemen hasta oluyorlar. Benim kız maşallahı var hasta olmaz pek bide ben udi hindi kullanıyorum baya etki ediyor hastalığına. Şimdi doktordan geldim boğazında kulağında kızarıklık varmış biraz dişleri kabarmış dediAllah yardımcınız olsun çabucak çıksın o dişler inş.huzursuzluğu geçer biraz soğukta almış muhtemelen benim oğlanda duş alınca ateşleniyor hırıltısı da var hafif öksürükte var.
Çabucak hastalanıyor ne yapacam bilemiyorum bebekliğinden beri böyle.Grip aşısı bu yıl düşünebiliriz okuldan çok geri kalıyor.
Ya bazı çocuklar çabuk hastalanmıyor hastalanınca böyle iştahtanda düşmüyor yada çabuk atlatıyorlar ne güzel öylelerine maş.
Bizimkiler de yaz kış hasta yeğenlerim de böyle.Alerjik astım var.
Aktardan mı aldın bu uhi hindiyi? İşe yarıyorsa ben de alayım.Alerjik olunca sıkıntı ya hemen hasta oluyorlar. Benim kız maşallahı var hasta olmaz pek bide ben udi hindi kullanıyorum baya etki ediyor hastalığına. Şimdi doktordan geldim boğazında kulağında kızarıklık varmış biraz dişleri kabarmış dedi
Canım telefonu tamamen çıkarın hayatından haftada 1 gün kısıtlı verin. Telefon çok etkiliyor çünkü. Kaçıncı sınıftı oğlun? Evde mutlaka her gün tekrar yapın ikinizKızlar ,bugün okul dönüşü hiç iyi şeyler duymadım oğlum çok gerilemiş ne yapmam lazım ilk çocuk
bu yüzden tecrübelerinize ihtiyacım var.
Çok fazla telefon alıyor eşim hiç ilgilenmiyor üst katta da nenesi sürekli telefon veriyor kısacası saatlerce telefon oynuyor.
Dikkati çok dağınık bir çocuk ben ilgilenemedim hiç el atan yok yetiştiremiyorum depremden sonra böyle oldu.
Moralim bozuldu yaa bebişle git gel o kadar emek ver sonuca üzülüyorum elimde değil.
Aktarda var mı bilmiyorum ki ben instagramdan alıyorum güvenilir bi yerden. Peygamber efendimiz de önermiş udi hindiyi. Gerçekten ahsende çok işe yarıyor mükemmel bişey. Yeğenim sürekli antibiyotik kullanırdı ayda 1 udi hindiden sonra daha hiç kullanmadıAktardan mı aldın bu uhi hindiyi? İşe yarıyorsa ben de alayım.
Geçmiş olsun canımSelamlar gül gibi kadınlar
Hastalıktan kırıldım. Çocuklardan sonra ben yattım. Ateş ve boğaz ağrısı ile...
Ağzımın için full yara
Dr gittim falan.
Öyle.
Doğrultamadık belimizi.
Yarın ikizlerimin doğum günü.
Annemlere geldim burda kalacağım.
Kocam da yarın dönüyor inşallah.
Kızlarıma haftaya arkadaşları ile kutlama yapacağım.
Yarın da annemlerde yaparız ufak bi pasta merasimi.
Toparlanırım inşallah
Neyse, bugun daha iyiyim hamdolsun.
Hava sıkıntılı.
Bi sıcak bi soğuk.
Evde o kadar çok işim var ki.
Pazar günü temizlik yapmalıyım.
Biraz dürtülmeye ihtiyacım olacak.
Herkesi mıncırdım