Düzenli Evimiz & Hayatımız

Salonu süpürdüm...çamaşır katladım ...bulaşık makinesi boşaltım ...küçüğü öğlen uykusuna yatırdım ... öğlen yemeği sonrası dışarı çıkacağım ...yaptirfigimiz evde bir kaç karışıklık olmuş onun kararını veremedim henüz tekrar bakıp karar vereceğim yanlış yere pencere açmışlar değiştirelim dedim eşim kalsın dedi neyse görüşürüz Allah'a emanet olun

Hayırlı cumalar canlar
Kuruyan camasirlar toplandi katlanicak
Ev süpüruldu
Yemeğe giristim
Şimdi iki posta daha var onlar da yıkancak
Bulaşık Makinesi çalıştırılcsk
golgefeslegeni geçmiş olsun canım
Nane Limon Kabugu sağol canım
Hava mis gibi ama daha kahve içemedim yine bugün erken biter umarım son bı tur süpürür toplarim mutfak da işim biter kahvemi içerim umarin
Efser afiyet olsun canım

Eklentiler

• 1685703173102178905887173113022.jpg
    173,8 KB · Görüntüleme: 37
Kahveni içmeyi en önemlisi kendine zaman ayırmayı unutma kuzine de pişen yemekte bir başka olur

Evi toparladım, her yeri süpürdüm.
Masaları sildim.
Bulaşıkları hallettim.
Makinayı doldurdum çalıştırdım.
Çöp kovasını yıkadım.
Oğlanı hazırladım okula bıraktım.
Bebişi uyuttum, uyandı bile
Renkliler yıkanıyor onları asacağım.
Ispanaklı börekten kaldı epey ama biraz da menemen ve pirinç pilavı yaparım
golgefeslegeni geçmiş olsun Allah şifalar versin.

Alerjik olunca sıkıntı ya hemen hasta oluyorlar. Benim kız maşallahı var hasta olmaz pek bide ben udi hindi kullanıyorum baya etki ediyor hastalığına. Şimdi doktordan geldim boğazında kulağında kızarıklık varmış biraz dişleri kabarmış dedi

Kızlar ,bugün okul dönüşü hiç iyi şeyler duymadım oğlum çok gerilemiş ne yapmam lazım ilk çocuk
bu yüzden tecrübelerinize ihtiyacım var.
Çok fazla telefon alıyor eşim hiç ilgilenmiyor üst katta da nenesi sürekli telefon veriyor kısacası saatlerce telefon oynuyor.
Dikkati çok dağınık bir çocuk ben ilgilenemedim hiç el atan yok yetiştiremiyorum depremden sonra böyle oldu.
Moralim bozuldu yaa bebişle git gel o kadar emek ver sonuca üzülüyorum elimde değil.

Aktardan mı aldın bu uhi hindiyi? İşe yarıyorsa ben de alayım.

Selamlar gül gibi kadınlar

Hastalıktan kırıldım. Çocuklardan sonra ben yattım. Ateş ve boğaz ağrısı ile...
Ağzımın için full yara
Dr gittim falan.
Öyle.
Doğrultamadık belimizi.

Yarın ikizlerimin doğum günü.
Annemlere geldim burda kalacağım.
Kocam da yarın dönüyor inşallah.
Kızlarıma haftaya arkadaşları ile kutlama yapacağım.
Yarın da annemlerde yaparız ufak bi pasta merasimi.
Toparlanırım inşallah
Neyse, bugun daha iyiyim hamdolsun.

Hava sıkıntılı.
Bi sıcak bi soğuk.
Evde o kadar çok işim var ki.
Pazar günü temizlik yapmalıyım.
Biraz dürtülmeye ihtiyacım olacak.

Herkesi mıncırdım

Canım telefonu tamamen çıkarın hayatından haftada 1 gün kısıtlı verin. Telefon çok etkiliyor çünkü. Kaçıncı sınıftı oğlun? Evde mutlaka her gün tekrar yapın ikiniz

Aktardan mı aldın bu uhi hindiyi? İşe yarıyorsa ben de alayım.
Aktarda var mı bilmiyorum ki ben instagramdan alıyorum güvenilir bi yerden. Peygamber efendimiz de önermiş udi hindiyi. Gerçekten ahsende çok işe yarıyor mükemmel bişey. Yeğenim sürekli antibiyotik kullanırdı ayda 1 udi hindiden sonra daha hiç kullanmadı

Geçmiş olsun canım

İkizlerin doğum günü kutlu olsun nice mutlu seneleri olsun ailesiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…