Ay ne güzel yaa. Gözlerim doldu heeÇok sagol canim benimannem babam kardeşlerime süpriz yaptım.gorüntülü arayıp boş evi gösterdim.annem babam hep agladılar.kardeslerimin gözlerindeki sevinci gördüm.
Hatta eşimle birbirimize aynı anda msj atmisiz çok mutluyum diye
Şükürler olsun Rabbime
Canımsın yaaa❤❤Ay ne güzel yaa. Gözlerim doldu hee
Ağzınızın tadı daim olsun.
Rabbim huzurla oturmayı nasip etsin senin adına çok sevindimÇok sagol canim benimannem babam kardeşlerime süpriz yaptım.gorüntülü arayıp boş evi gösterdim.annem babam hep agladılar.kardeslerimin gözlerindeki sevinci gördüm.
Hatta eşimle birbirimize aynı anda msj atmisiz çok mutluyum diye
Şükürler olsun Rabbime
Sağol canım benim. Arkadaşların kafasını çok utüledim dertlendim.sağolsun hep destek oldular dua ettiler.Rabbim huzurla oturmayı nasip etsin senin adına çok sevindim
Evinden güzel güzel haberlerini yine burda paylaşırsın insallahSağol canım benim. Arkadaşların kafasını çok utüledim dertlendim.sağolsun hep destek oldular dua ettiler.
Sevincimi yine burda paylastim
Yaaaaa hadi gözünüz aydın çok mutlu oldumKızlaaaar
Çoooooook mutluyum
Kiracim çıktı
Lütfen bu bir rüya olmasin
İnşallah canım yaaO1deren87 çok sevindim canım
Hayırlı olsun inşallah@Selizay çok özledim kuzum
Daha da iyi günler gelecek inşallah
Teneffus Zili cnm inan nedicem bilemiom
sweetgirlcandy geçmiş olsun kuzum kısa sürede atlatirsiniz inşallah
@JES kuzum balimm özledik nego bonus geldi lora geldi sen yoksun
Oldu canım sağolsunlar hep merak edip sordular.Evinden güzel güzel haberlerini yine burda paylaşırsın insallahbu grubun samimiyeti başka eminim seninle dua edenler çok olmuştur
Oldu canım sağolsunlar hep merak edip sordular.Evinden güzel güzel haberlerini yine burda paylaşırsın insallahbu grubun samimiyeti başka eminim seninle dua edenler çok olmuştur
Sağol canım benim bende çok mutluyumYaaaaa hadi gözünüz aydın çok mutlu oldum
Evinden güzel güzel haberlerini yine burda paylaşırsın insallahbu grubun samimiyeti başka eminim seninle dua edenler çok olmuştur
Ben yaptım o işi Bonus.İyi geceler ❤
Çok yoğun yorgun bi gün geçirdim.
Yarına çok işim var yazlık kışlığı havalar geç ısındı diye beklettim artık daha bekletemem yapmam lazım.
Var mı yazlık kışlık işi kalan?
Birinci sınıfta canım ilk yılımız ilk dönem gayet iyiydi.Hayatımızdan çıkarmak imkansız gibi ama kısıtlama yapacağım.Canım telefonu tamamen çıkarın hayatından haftada 1 gün kısıtlı verin. Telefon çok etkiliyor çünkü. Kaçıncı sınıftı oğlun? Evde mutlaka her gün tekrar yapın ikiniz
Yazdığın için sağol Loracım.Bizim hocamız da biraz fazla sıkan biri bence şimdiden sürekli yazılı yaptırıyor birinci olanları Whatsapptan paylaşıyor şu kadar yanlış yapanlar çok kötü diyor.kendımden yola cıkarak sakın üzülme taktıkca daha kötü olduggunu düşünürsün. yasakla ama ceza gibi degılde alternatıf ureterek kısıtla. benım buyuk oğlumdan aynı sıkayetlerım vardı tableti isteyecegını anladıgımda o söylemeden oyuna gectık zihni boşalıyor öyle düşün. oynadıktan sonra ders calısalım dıye sıkıstırdım araya sımdı notları da yukseldı hersey yolunda. biraz yorucu ama değer :)
İlk yılımız canım 1.sınıf dicek çok şey de var Pinhan nereden başlasam benim oğlum geç konuştu.Teneffüscüm kaçıncı sınıf oğlun?
Telefon verince ne yapıyor mesela, nete mi giriyor, oyun my video mu izliyor?
Keşke olmasa, en azından süresi kısıtlı olsa.
Şimdi tatil başlıyor, bol bol dışarı çıkar parklara pikniklere gidersiniz. Bence biraz uzaklaşmış olur baya faydası olur. Toparlar inşallah.
Video izler en çokta oyun indirir ama telefon bir sigara bağımlılığı gibi inan.Teneffüscüm kaçıncı sınıf oğlun?
Telefon verince ne yapıyor mesela, nete mi giriyor, oyun my video mu izliyor?
Keşke olmasa, en azından süresi kısıtlı olsa.
Şimdi tatil başlıyor, bol bol dışarı çıkar parklara pikniklere gidersiniz. Bence biraz uzaklaşmış olur baya faydası olur. Toparlar inşallah.
Valla ben bulaşık deterjanı katıyorum kova suyuna köpürtüp,silerim çokta güzel olur.Ya kizlar bizim kiraci sağolsun çıkacam diye heralde eve hiç dokunmamis.camlar cok pis .ben hangi deterjanla silsem camları bana bi fikir verin.ilk defa bu kadar pis bi cam silecem
Tamam canım sagol .kaydettimValla ben bulaşık deterjanı katıyorum kova suyuna köpürtüp,silerim çokta güzel olur.
Mutfaktada yağ çözücü sıkarım pervazlara.
Ya kizlar bizim kiraci sağolsun çıkacam diye heralde eve hiç dokunmamis.camlar cok pis .ben hangi deterjanla silsem camları bana bi fikir verin.ilk defa bu kadar pis bi cam silecem