- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.784
bende dipsy severdim evde 2 numara cocuk oldugum icinEvet dün instagramda gördüm fragman gibi bir şey yayınlamışlarbende hatta mor olanın sırt çantası vardı Kayseride almıştık vay bee çocukluğum
Bende laa laa yı severdimbende dipsy severdim evde 2 numara cocuk oldugum icinaslinda po daha seker gelirdi
İlk sezonu 97 deymiş ondan emin değilim ama 2.sezondan itibaren izledimbende dipsy severdim evde 2 numara cocuk oldugum icinaslinda po daha seker gelirdi
mefailun feilatun failatun failun
Dedi bir balıkbabası kızı Rabbimin lutfu ikiside
Yüce terazilerin doğum günleri bitiyor artık eyvallah yapmış kadar oldun
Ahsgsjsh gok tengriye sukurler olsun ahahaha
Hep dediğim gibi terazi ile anlaşamayan sorunu kendinde arasınBenim kardeşimle kocamin doğum günleri bile ayni, birinden kurtuldum derken yuce rabbim sinavin bitmedi dedi ahsgsjsb
Hadi ordan övülmeye ihtiyacım yok zaten mükemmelimNegooooooooo varya biliyom beni dovecen ama bir terazi burcuda kendini ovmesin beeekocama diyom su hayatta en cok kimi seviyon diye adam 2 sn dusunmeden once kendimi dedi. Ahhahahahhahahah
Emine Şenlikoğlu kitaplarının benim tesettüre girmeme etkisi çok olmuştu. Çoğu kişi hazetmez ama kitaplarını severdim gençken.Ben Emine Şenlikoğlunun kitaplarını severdim. İdamlık Genç hiç unutamıyorum.Zeynep Gazalinin kitabını da çok beğendim Zindan Hatıraları beni çok etkilemişti.