Düzenli Evimiz & Hayatımız

Evet dün instagramda gördüm fragman gibi bir şey yayınlamışlar bende hatta mor olanın sırt çantası vardı Kayseride almıştık vay bee çocukluğum
bende dipsy severdim evde 2 numara cocuk oldugum icin aslinda po daha seker gelirdi

Merhaba ben akşam uyuya kalıp gece iş yapangillerden sifayildizi
Akşam çocuklarla yatınca uyuya kalkışım herşey olduğu gibi kaldı 4 gibi uyandım uyku tutmadı bende kalkip işleri hallettim.
Vallahi dün ne yaptim unuttum desem zaten ben buraya bazı yaptıklarımi unutup yazmıyorum. Dur bayım ne yapmıştım.
  • Kahvaltı hazırladım.
  • Makineyi ve bulaşıkliktakileri yerleştirdim.
  • Muftağı topladim.
  • Etrafı sildim.
  • Kir pidesi yapmak için hamur yoğurdum
  • Makineyi camasir attim.
  • Yatakları topladım.
  • Etrafta ki camasirlari neyim topladim
  • Kapının onunde ki ayakkabiligi sildim.
  • Wc. Ve lavobosunu yıkadım
  • Görümceme ve iki arkadaşima verilmek üzere kaplara turşu koydum.
  • Hazırlanıp okula giderken turşuları verdim.
  • Okul sonrası pazara çıktım
  • Gelince turşuluk almıştım onları suda bekletip yikadim.
  • Çamaşırları serdim.
  • Hamur iyi mayalanmamış beze yapip fırına koydum.
  • Patatesli ve peynirli iç harç hazırladım.
  • Ve sanırım 5 tepsiydi pideleri yaptım. Birazını kayinvalideye gönderdim.
  • Sonrası malum birazda üşümüştüm uyuya kalmışım.
  • Kalkınca bulaşıkları makineye koyup çalıştırdım.
  • Tursu kaplarıni leğenleri tepsileri yıkadım.
  • Tursu için şu kaynattım. Şu olsa şimdi yapardım ama artık sabaha kaldı.

Negooooooooo varya biliyom beni dovecen ama bir terazi burcuda kendini ovmesin beee kocama diyom su hayatta en cok kimi seviyon diye adam 2 sn dusunmeden once kendimi dedi. Ahhahahahhahahah
Hadi ordan övülmeye ihtiyacım yok zaten mükemmelim yok en çok kendimi sevmem ben maalesef ama sevseydim keşke

Ben Emine Şenlikoğlunun kitaplarını severdim. İdamlık Genç hiç unutamıyorum. Zeynep Gazalinin kitabını da çok beğendim Zindan Hatıraları beni çok etkilemişti.
Emine Şenlikoğlu kitaplarının benim tesettüre girmeme etkisi çok olmuştu. Çoğu kişi hazetmez ama kitaplarını severdim gençken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…