AminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnGünaydın müjdeli haberler aldığımız bir gün olsun
Rutin işler bitti. Hava günlük güneşlik. Yürüyüşe çıkacağım kahveden sonra
amin aminGerçekten telefonu açıp olayı anlayana kadar aklımdan neler geçti
Allah herkesin evladını korusun
En yakın dostum terazi çok iyi anlaşırız.Cok hareketli biri bütün işleri yapar.Hatta bi yerde uzun süre asla oturmazdı en belirgin özelliğiHep dediğim gibi terazi ile anlaşamayan sorunu kendinde arasın
Eksiği var fazlası yok kukriş benim büyük olan arıyor akşam babası açtı bi an sesini alamadı diye 10 saniyelik neler düşündüm zor durumda kaldı da yardım mı istiyor diye tövbe estDemin ben de küçük çaplı bir anksiyete panik atak geçirdimTelefonum çaldı müdür yardımcısı arıyor aha saniyeler içinde ne senaryolar kötü birşey oldu çocuğuma diye
Resim çantasını unutmuş meğer arayan çocuğum
Adamı hasta etmeyin ulan anlaşamıyoruz mu dedik biraz şeyler dedikBence de
Bazen diyorum valla bu ödle iyi yaşıyorumEksiği var fazlası yok kukriş benim büyük olan arıyor akşam babası açtı bi an sesini alamadı diye 10 saniyelik neler düşündüm zor durumda kaldı da yardım mı istiyor diye tövbe est
NeylerAdamı hasta etmeyin ulan anlaşamıyoruz mu dedik biraz şeyler dedik
Neyler
Normalde daha soğukkanlıydım ama annemden sonra çok tedirgin huzursuz oldumBazen diyorum valla bu ödle iyi yaşıyorum
GunaydiiinnGünaydınnnnEki Görüntüle 3148074
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
@Musluk Suyu
@UcanSupurge
@Limonsuzzcay
@klbk33
JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
@Levaiz
Teneffus Zili
@Efser
@N u r
@Selizay
@Tiniminimavihanim
@penyez83
@sweetgirlcandy
@dira90
Pinhan
_ASTRAL_
O1deren87
K Kitapkontesi
@aslisc
@Sidraa
@mavidelisiii
@Saricivcivcikcik
Kukrim
@B bstnc
@paeneperfectus
mimesis
Hemsirecik
@Nau Nau
@ATTRAENTE
@Sifayildizi
fridabaci
Iyi oglenlerGünaydınnnnEki Görüntüle 3148074
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
@Musluk Suyu
@UcanSupurge
@Limonsuzzcay
@klbk33
JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
@Levaiz
Teneffus Zili
@Efser
@N u r
@Selizay
@Tiniminimavihanim
@penyez83
@sweetgirlcandy
@dira90
Pinhan
_ASTRAL_
O1deren87
K Kitapkontesi
@aslisc
@Sidraa
@mavidelisiii
@Saricivcivcikcik
Kukrim
@B bstnc
@paeneperfectus
mimesis
Hemsirecik
@Nau Nau
@ATTRAENTE
@Sifayildizi
fridabaci
Terazileri bi rahat birakin artikEn yakın dostum terazi çok iyi anlaşırız.Cok hareketli biri bütün işleri yapar.Hatta bi yerde uzun süre asla oturmazdı en belirgin özelliği
Bonus enişte mi terazi eş olunca farklı oluyor ne burç olursa olsun zıtlık hep var
Çok teşekkür ederim, deneyeceğim:)Yağ sürüp öyle temizle hemen çıkar
Yapma gozunu sevdigim bizim egitim.iyice sarpasariyor. Dunyada en iyi egitimi finler veriyor uzak dogu veriyor. Benimsemeleri icin 40 firin ekmek yemeleri lazim. Bizim onlarin yolunda gitmemiz icin gayri safi milli hasilayi arttirip insanlarin refah duzeyini yukseltmemiz lazim. Bi osmanli vardi bin cihana bedeldi. Alimi ogretmeni hekimiyle dunya bizi takip ediyordu. Simdi halimiza bak. Olan da kaçıyor zatenYa sanırım eğitimde iyi olan ülkelerin eğitim sistemi şuan takip ediliyor ülkemizde de bence iyi birşey sistem daha iyi ama veliye çok iş düşüyor daha çok yük yüklendi.
Olsun çocuklarımız başarılı olsunda ilgileniriz bizlerde umarım bizimde eğitim sistemimiz bir gün bi Finlandiya gibi örnek gosteririlir.☺