Düzenli Evimiz & Hayatımız

Valla sacmalik ötesi danki isi nasil yokusa sureriz derdindeler. Kkkkkkk ne ya
Ya sanırım eğitimde iyi olan ülkelerin eğitim sistemi şuan takip ediliyor ülkemizde de bence iyi birşey sistem daha iyi ama veliye çok iş düşüyor daha çok yük yüklendi.
Olsun çocuklarımız başarılı olsunda ilgileniriz bizlerde umarım bizimde eğitim sistemimiz bir gün bi Finlandiya gibi örnek gosteririlir.☺

Buyurunuz hey gidiiii tamir edeyim bir daha okuyayım şimdiki aklımla Eki Görüntüle 3147847
Ben Emine Şenlikoğlunun kitaplarını severdim. İdamlık Genç hiç unutamıyorum. Zeynep Gazalinin kitabını da çok beğendim Zindan Hatıraları beni çok etkilemişti.

Bugün;
Yatağı topladım,
Bulaşık makinasını boşalttım,
Kızıma kahvaltısını eşim hazırlamıştı. Mutfağı toplayıp elde yıkanacakları yıkadım,
Eşimin bir tanıdığı kahve içmeye uğradı akşam üstü,
Mutfak havlularını ve masa örtülerini yıkadım (kokuyorlar gibi geldi, iki defa yıkadım),
Çamaşırları katlayıp yerlerine yerleştirdim,
Akşam yemeği sonrası mutfağı topladım,
Kızımın odasını ve çekmeceleri topladım,
Yatak odasının, oturma odasının ve çocuk odasının pencere kenarlarını cif ile silip, camları da içten sildim,
Çamaşır makinasına yarın yıkanacakları koydum.

Oturma odasında daha önceden portatif klima kullanıyorduk. Aparatını bağlamak için pencere kenarına sünger ve cırtlı bant yapıştırmıştık. Artık kullanmadığımız için bugün onları söktüm ama sünger ve bantların izi kaldı. Bıçakla kazımaya çalıştım ama olmadı. Bu izleri nasıl çıkarabilirim? Çok çirkin duruyorular.

Tgrt filmleri vardı ya ne çok izlerdik düşük bütçelide olsa hep mesajlar güzeldi.
Hele trt nin yunus emre dizisi harikaydı
Ay evet izlerdik ya.
Yunus emre dizisini çok övüyorlar .gecmis bölümlere baslasammi acaba.ben malesef izlemedim.yani böyle bi diziden haberdar degildim

Ay evet izlerdik ya.
Yunus emre dizisini çok övüyorlar .gecmis bölümlere baslasammi acaba.ben malesef izlemedim.yani böyle bi diziden haberdar degildim
İzle valla çok güzeldi yutubda var bütün bölümler.
Ben oturup izleyemem hiç mutfakta iş yaparken açıyodum

Pimapende mi iz kaldı süngerle ıslatıp cifledin mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…