- 2 Ağustos 2013
- 34.181
- 101.813
Yağ sürüp öyle temizle hemen çıkarBugün;
Yatağı topladım,
Bulaşık makinasını boşalttım,
Kızıma kahvaltısını eşim hazırlamıştı. Mutfağı toplayıp elde yıkanacakları yıkadım,
Eşimin bir tanıdığı kahve içmeye uğradı akşam üstü,
Mutfak havlularını ve masa örtülerini yıkadım (kokuyorlar gibi geldi, iki defa yıkadım),
Çamaşırları katlayıp yerlerine yerleştirdim,
Akşam yemeği sonrası mutfağı topladım,
Kızımın odasını ve çekmeceleri topladım,
Yatak odasının, oturma odasının ve çocuk odasının pencere kenarlarını cif ile silip, camları da içten sildim,
Çamaşır makinasına yarın yıkanacakları koydum.
Oturma odasında daha önceden portatif klima kullanıyorduk. Aparatını bağlamak için pencere kenarına sünger ve cırtlı bant yapıştırmıştık. Artık kullanmadığımız için bugün onları söktüm ama sünger ve bantların izi kaldı. Bıçakla kazımaya çalıştım ama olmadı. Bu izleri nasıl çıkarabilirim? Çok çirkin duruyorular.
Kapısı da mı vardı hatırlayamadımYok ya onu izlemişliğimiz var ama çok eskiden sır kapısıyken.
Evet onu bende görmüştüm merak ettim nerede satılıyordur ki acaba?Bende bitki çaylarını çok seviyorum aklım mavi çayda kaldı onuda bi alıp içeydim gözüm açık gitmem
Evet bizde onu çok izlerdik.Kalp gözü ile büyüdük biz de haha
Evet onu da hatırladım flashtv de değil mi? Hep bıyıklı kır saçlı bi adam oynardı ve kötü bi kaynana vardı hep aynı kişilerdi.Benim gerçek kesiti çok izlemişliğim var annemle ya çocukken genç kızken falan işte
Sır kapısıydı ilk reha yeprem sunardı.Kapısı da mı vardı hatırlayamadım
Noodle kokusudur o ohh canıma değsinEvimdeyim
Usulca yatağıma yattım
Etrafa hiç bakamadım
Burnuma gelen kokular hiç iyi değil onu nasıl haldeceğim bilemiyorumyarın acı gerçeklerlr karşılaşırız artık
ayyy bende bilmiyom bana da öğretin
Tenceresiz kaldim anne minik sana ogretsin bilmedigi halt yok zaten
bu sweet benden de genc sanirimYok ya onu izlemişliğimiz var ama çok eskiden sır kapısıyken.
29bu sweet benden de genc sanirim
Hatırladım şimdiiiSır kapısıydı ilk reha yeprem sunardı.
Çok sonra sırlar dünyası oldu salih falan ıyy çok itici oldu
a101 den kalan 4 taneden 3 unu ben aldim ertesi gun baktim 44.90 yapmislarDün 101 de bende baktım viking için pembe sanki istediğim gibi değildi yada ben iyi anlayamadım.
Mavi yoktu beyaz vardı.
Şoktan indirimli vernel aldım aynı paraya
oyyy sen teletabilerin bile sonlarina yetismissin sanki
Yok yok yetiştim izlerdim hepoyyy sen teletabilerin bile sonlarina yetismissin sanki
neşfilikş yeniden getiriyormus onu galibaYok yok yetiştim izlerdim hep
Evet dün instagramda gördüm fragman gibi bir şey yayınlamışlarneşfilikş yeniden getiriyormus onu galiba