Azar azar sık sık ye canım miden rahatsız olmasın geçmiş olsunGünaydın hayırlı sabahlar hayırlı günler hanımlar
Ben dün akşam kuskus salatasını biraz fazla kaçırmışım o kadar rahatsızlandım ki bu gece hala Böyle midem kendine gelemedi bir ağırlık var midemde sıkıyor benişu ana kadar hiç hamileyim diye fazla yediğimi hatırlamıyorum Normal yiyorum hep ilk defa böyle yaptım
Geçmiş olsun abla
sağolun kızlar , akşam dokuzda yatttım sonra 12 yi geçiyodu uyandım bi ağrı kesici içip tekrar yattımpapatyamm geçmiş olsun abla
benim damatım da trabzonlu çaykara dernek pazarıBizde Trabzon luyuz bizdede yok ben giresunlu Bi arkadasımda yemiştim çok beğenmiştim sonra internetten tarifine bakıp yaptım artık yapıyorum
sağol canımÇok sevindim daha iyi haberlerini alırız inşallah
Geçmiş olsun
Geliyorum
Ben suyu çok seviyorum. Su gurmesiyim diyomusumYaaa maşallah ben uyanınca 1 bardak ancak. Yani garip bi şekilde bugün asla susadığımı anlamadım. Yazın içiyorum güzel de kışın yok ya
şuan iyiyim işteyim ama daha kahvaltı yapmadım çay ağrı yapmaz inşallah bide özledimki çayı akşam içemedimya
Ilıtarak iç inşallah bir şey yapmaz.şuan iyiyim işteyim ama daha kahvaltı yapmadım çay ağrı yapmaz inşallah bide özledimki çayı akşam içemedimya
Bende yataktan çıkmak için maratona he dedimBir garı olmuşum ki efser üff çay boğazımdan zor geçiyor işlerin hevesiyle