Çok güzel tavsiye ederim. Somuncu Babayı anlatan dizi de çekmişlerdi.Ay evet izlerdik ya.
Yunus emre dizisini çok övüyorlar .gecmis bölümlere baslasammi acaba.ben malesef izlemedim.yani böyle bi diziden haberdar degildim
Yeğenim hastasıydı atv yi atlayıp geçmek için kırk takla atlardık eğer yakalandıysak vay halimizeEvet dün instagramda gördüm fragman gibi bir şey yayınlamışlarbende hatta mor olanın sırt çantası vardı Kayseride almıştık vay bee çocukluğum
Negommm Koş koş gellll ben ofiste demledim çay varrrrrDün ki çay muhabbetinden sonra sabah ilk kez çay demlemeyi unutmuşum demledim sanıyorum
Ah canım sağol durur muyum hemen demledimNegommm Koş koş gellll ben ofiste demledim çay varrrrr
Ooo sende izleye izleye hakimsin bak hatırlıyorsunYeğenim hastasıydı atv yi atlayıp geçmek için kırk takla atlardık eğer yakalandıysak vay halimize
Tinkivinki dipsi lala pol mı neydi
Sarılalım sıkı sıkıııııı
Nasıl unuturumOoo sende izleye izleye hakimsin bak hatırlıyorsun
Şirinem tatlıyamDedi bir balık
Günaydın herkeseGünaydınnnnEki Görüntüle 3148074
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
UcanSupurge
Limonsuzzcay
K klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Levaiz
Teneffus Zili
Efser
i p e k
Selizay
Tiniminimavihanim
penyez83
sweetgirlcandy
dira90
Pinhan
_ASTRAL_
O1deren87
K Kitapkontesi
aslisc
Kutbettin
mavidelisiii
Saricivcivcikcik
Kukrim
Nane Limon Kabugu
paeneperfectus
mimesis
Hemsirecik
Migrenben
ATTRAENTE
S Sifayildizi
fridabaci
Aynen aynen bende izlerdim her sabah.Hepimiz biri olurduk.Kırmızı olan en küçük kız kardeşimdi onun scootere ne de güzel gelirdi.Yok yok yetiştim izlerdim hep
Demin ben de küçük çaplı bir anksiyete panik atak geçirdimAz yatim dedim çocuklardan sonra anaaam öğretmen mesaj atmış çocuğun kitabını unutmuşum koymayıgidip vericem resimde alıcaktım zaten onu alırım
Kalem kılıçtan keskindir..Hakkın savunucusu olmak böyle birşey zaten hazmetmezler ama herşeyi göze alıp hak yolundan giderler.Emine Şenlikoğlu kitaplarının benim tesettüre girmeme etkisi çok olmuştu. Çoğu kişi hazetmez ama kitaplarını severdim gençken.
Çocuk söz konusu olunca öyle hiç olmayan panik sende oluvermeye başlıyor.Demin ben de küçük çaplı bir anksiyete panik atak geçirdimTelefonum çaldı müdür yardımcısı arıyor aha saniyeler içinde ne senaryolar kötü birşey oldu çocuğuma diye
Resim çantasını unutmuş meğer arayan çocuğum
Kardeşim terazi. Çok güzel anlaşırız. Elinden her iş gelir. İki eli kanda olsa yetişirHep dediğim gibi terazi ile anlaşamayan sorunu kendinde arasın
Gerçekten telefonu açıp olayı anlayana kadar aklımdan neler geçtiÇocuk söz konusu olunca öyle hiç olmayan panik sende oluvermeye başlıyor.
Bence deHep dediğim gibi terazi ile anlaşamayan sorunu kendinde arasın