Düzenli Evimiz & Hayatımız

Evet dün instagramda gördüm fragman gibi bir şey yayınlamışlar bende hatta mor olanın sırt çantası vardı Kayseride almıştık vay bee çocukluğum
Yeğenim hastasıydı atv yi atlayıp geçmek için kırk takla atlardık eğer yakalandıysak vay halimize
Tinkivinki dipsi lala pol mı neydi
Sarılalım sıkı sıkıııııı

Az yatim dedim çocuklardan sonra anaaam öğretmen mesaj atmış çocuğun kitabını unutmuşum koymayı gidip vericem resimde alıcaktım zaten onu alırım
Demin ben de küçük çaplı bir anksiyete panik atak geçirdim Telefonum çaldı müdür yardımcısı arıyor aha saniyeler içinde ne senaryolar kötü birşey oldu çocuğuma diye
Resim çantasını unutmuş meğer arayan çocuğum

Emine Şenlikoğlu kitaplarının benim tesettüre girmeme etkisi çok olmuştu. Çoğu kişi hazetmez ama kitaplarını severdim gençken.
Kalem kılıçtan keskindir..Hakkın savunucusu olmak böyle birşey zaten hazmetmezler ama herşeyi göze alıp hak yolundan giderler.
Ben en son Tve 2 de bi şarkıcının programında gördüm adam medeni gayette oturup konuşuyordu konuları adını unuttum.

Çocuk söz konusu olunca öyle hiç olmayan panik sende oluvermeye başlıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…