Düzenli Evimiz & Hayatımız

Evet dün instagramda gördüm fragman gibi bir şey yayınlamışlar🤭 bende hatta mor olanın sırt çantası vardı Kayseride almıştık vay bee çocukluğum 🥲
Yeğenim hastasıydı atv yi atlayıp geçmek için kırk takla atlardık eğer yakalandıysak vay halimize 🤣🤣
Tinkivinki dipsi lala pol mı neydi 🤣
Sarılalım sıkı sıkıııııı🤣🤣🤣

Günaydınnnn :KK68:
4101fe586c86654a8f36092843dac6a4.jpg

kk birinci noteri kk birinci noteri
Bonus Bonus
Aktif Lora Aktif Lora
M Musluk Suyu
UcanSupurge UcanSupurge
Limonsuzzcay Limonsuzzcay
K klbk33
JES JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni golgefeslegeni
Levaiz Levaiz
Teneffus Zili Teneffus Zili
Efser Efser
i p e k i p e k
Selizay Selizay
Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim
penyez83 penyez83
sweetgirlcandy sweetgirlcandy
dira90 dira90
Pinhan Pinhan
_ASTRAL_ _ASTRAL_
O1deren87 O1deren87
K Kitapkontesi
aslisc aslisc
Kutbettin Kutbettin
mavidelisiii mavidelisiii
Saricivcivcikcik Saricivcivcikcik
Kukrim Kukrim
Nane Limon Kabugu Nane Limon Kabugu
paeneperfectus paeneperfectus
mimesis mimesis
Hemsirecik Hemsirecik
Migrenben Migrenben
ATTRAENTE ATTRAENTE
S Sifayildizi
fridabaci fridabaci

Az yatim dedim çocuklardan sonra anaaam öğretmen mesaj atmış çocuğun kitabını unutmuşum koymayı :skandal: gidip vericem resimde alıcaktım zaten onu alırım
Demin ben de küçük çaplı bir anksiyete panik atak geçirdim 🫠Telefonum çaldı müdür yardımcısı arıyor aha saniyeler içinde ne senaryolar kötü birşey oldu çocuğuma diye 🤦‍♀️
Resim çantasını unutmuş meğer arayan çocuğum

Emine Şenlikoğlu kitaplarının benim tesettüre girmeme etkisi çok olmuştu. Çoğu kişi hazetmez ama kitaplarını severdim gençken.
Kalem kılıçtan keskindir..Hakkın savunucusu olmak böyle birşey zaten hazmetmezler ama herşeyi göze alıp hak yolundan giderler.
Ben en son Tve 2 de bi şarkıcının programında gördüm adam medeni gayette oturup konuşuyordu konuları adını unuttum.

Demin ben de küçük çaplı bir anksiyete panik atak geçirdim 🫠Telefonum çaldı müdür yardımcısı arıyor aha saniyeler içinde ne senaryolar kötü birşey oldu çocuğuma diye 🤦‍♀️
Resim çantasını unutmuş meğer arayan çocuğum
Çocuk söz konusu olunca öyle hiç olmayan panik sende oluvermeye başlıyor.🙄😏😏

X