Düzenli Evimiz & Hayatımız

Meyve emzikleri var onlardan kullanabilirsin canım ama arada eline de ver bence bırak sıksın atsın öyle öyle alışacak
Sağol canım var evde atıyır emziği. 15 gün içerisinde 2 defa yolladım halı yıkamaya ona göre düşün 😅 hiç de kirlensin diyorum ama sonu yok geçen şeftali mantalinayla sıvadı halıyı bulasık yıkarken babası vermiş eline oh istediği gibi sürmüş 😅

Ben direkt mandalinayı dilimiyle ısırtıp yedirdim
şimdilik sevdi maşallah🤗
Ben hiç meyve suyu ile uğraşmam dr.lari dinlersen zaten sadece meyvenin suyu pekte önemli değilmiş posasıyla yemesi gerekiyor.Meyvenin suyu sadece meyvenin şekeri gibi.
Mesela şunu yapabilirsin ama ben kış aylarında oğlana kendime yapıyorum. Mandalina sıkıyorum içine bi yemek kaşığı pekmez katıyorum içiyorum kan değerlerini çok güzel yükseltiyor.👍 Bebiş için yarım sıkıp bi çay kaşığı denersin istersen.
Çom sağol canım bugün aynen öyle yaptım pekmex ekledim kaçtı içmedi cimcime 😅 iş başa düştü enjektör :KK8:ay yeter ki beslensin diyorum 1 2 ay sonra öyşe böyle biraz daha gelişir insaAllah 😊

Yemiyor diye kendini üzme herşey yolunda ise kilo alımı gelişimi zaten bir yiyip bin töküyorlar ben 4 cocuktada emzik ve biberon kullanmadım kaşıkla yedirdim..
Ah canım yaa çok zor olmustur şimdi ben hazmedemedim heralde boyun fıtığı çıktı bende eğil eğil. Bir de ilk baslarda sağlık sorunları da yasadık o da çol yıprattı.
Kilosı falan yerinde şükür

Ben de 2 çocuğu biberon ve emziksiz büyüttüm. İlla ki atıp döküp saçıyorlar. 6 aydan sonra eline verdiğim boğazına takılmasın diye yumuşak meyveleri file şeklinde meyve emziği ile veriyordum. Oynaya oynaya döke döke kemirmeyi içmeyi yutmayı öğreniyor.
Nego ' nun paylaştığı o bardaklardan kullanmıştım. 1 yaş çocuğu için en uygun olan o.
Alacagım ondan insaAllah

Bize de evden çıkmak görünüyor galiba insanlara ne denir bilmiyorum.
Biz evi kiralarken faturalar ev sahibine aiitti bugün arıyorlar faturları siz ödeyeceksiniz diye ve ödediğimiz kira parasına değecek bir ev dğl uşak da oturuyorum buranın kiraları genelde güzel piyasası kötü dğk kiramız da fazla dğl ama bu eve fazla balkon yok mutfak desen amerikan çatı katı bir de. Ay ne yapacam bilmiyorum dayalı döşeli evde yaşıyoruz sürekli doğu batı yapacaz diye eşya almadık. Ama birikmişim yine var. Eşim sözleşmeyi bozar çıkarım diyor bakalım nasıl olacak

Bize de evden çıkmak görünüyor galiba insanlara ne denir bilmiyorum.
Biz evi kiralarken faturalar ev sahibine aiitti bugün arıyorlar faturları siz ödeyeceksiniz diye ve ödediğimiz kira parasına değecek bir ev dğl uşak da oturuyorum buranın kiraları genelde güzel piyasası kötü dğk kiramız da fazla dğl ama bu eve fazla balkon yok mutfak desen amerikan çatı katı bir de. Ay ne yapacam bilmiyorum dayalı döşeli evde yaşıyoruz sürekli doğu batı yapacaz diye eşya almadık. Ama birikmişim yine var. Eşim sözleşmeyi bozar çıkarım diyor bakalım nasıl olacak
Nasil yani evin faturasını ev sahibinmi oduyordu

Hee evet apartsa onlar öder. Niye durduk yere sıkıntı cikardilarki
Doğalgaz ve elekteik zamlarından dolayı heralde usulsüzlük yapıyorlar. Ahh eşim sözleşmeyi okumadan imzalamıs. Sözlü olaral bize ait dendi ama sözleşmede kiracı öder diye. Şuan da durumu bozuyorlar bizde çıkarız muhremelen

Merhaba. Geçmişe henüz bakamadım önce yaptıklarımı yazmak istedim. Bugün;
🔸Yatağı topladım,
🔸Bulaşık makinasını boşalttım, tezgahtakileri yerlerine koydum,
🔸Kızıma ve kendime kahvaltı hazırladım,
🔸Kahvaltı sonrası mutfağı topladım, elde yıkanacakları yıkadım,
🔸Dün kızımı yıkadıktan sonra banyoyu toplayamamıştım. Küvetini yıkayıp, kurulayıp yerine koydum,
🔸İki makina çamaşır yıkandı,
🔸Yemekten sonra mutfağı topladım, elde yıkanacakları yıkadım, bulaşık makinasını çalıştırdım,
🔸Fırını silip, fırın tepsisini yıkadım,
🔸Ocağı ve davlumbazı yağ çözücü ile detaylı sildim, davlumbaz filtresini ve ocağın parçalarını yıkadım,
🔸Buzdolabını silip düzenledim,
🔸İlaçları düzenleyip son kullanma tarihi geçenleri attım (böylece tv ünitesinin bir çekmecesi düzenlenmiş oldu. Diğerinde de oyuncak rotasyonu için kızımın oyuncaklarını tutuyorum),
🔸Salonun tozunu aldım,
🔸Salonu, oturma odasını topladım.

Eveeett herkese yorucu bir gunden merhabaa iyi aksamlar iyi gunler ne zaman okuyorsaniz artik 😂
☀️Butun evi bastan asagiya elektrik supurgesiyle supurdum
☀️Balkonlari supurdum ve sildim
☀️Koltuklari sildim
☀️Mutfagi toparladim mutfak dolaplarini sildim
☀️Banyoyu supurdum, sildim
☀️Komple butun odalari robota tekrar supurtturdum ve sildim
☀️Toz aldim
Tv unitem olmadigi icin bugunun gorevini pas gectim 😂
Ayy bi de basima geldi kizlar bayat ekmekleri firina attim kizim aglayinca onu emzireyim derken onlar yandi butun ev duman suan komur gibi ekmekler yarin da firini temizlerim artik komple o kadar dolaplari silmistim hep is oldu kesin gri oldugu icin gorunmuyor ama silsem gelir kesin 🙁

X