Eşim çok pasif canım hiç eşime saygısızlık ettiniz lafını duymuyorum sanırım benim istediğim hiçbir duruşu sergileyemedi bende de soru işaretleri var artık.Sakin ol lütfeno eşinin annesi elbet konuşacaklar üstelik aynı binada. Önemli olan eşinin sana davranışı ve onların yaptıklarına karşı duruşu. Eşime saygısızlık ettiniz, onu üzdünüz diyebiliyor mu, sana yapılana cevap verebiliyor mu. Fıtrat neyse odur değişmez insanlar, hatalı değilsin ama boşanmak fevri bir hareket olur, oradan taşınma işini eyleme geçirmek gerek, gözün görmez en azından rahat edersin, üzme kendini
Klasikti yaniÇok şükür. Pekmez ye bol bol. Pazar klasiği cildirmalar
Allah razı olsun amin canım.Tabii ki siz haklısınız, sizin haklı olduğunuzu bilse bile yüzünüze söylemeyecek, o da annesi, gidip annesi ile konuşacakMaalesef klasik Türk erkeklerinin fabrika ayarı böyle. Haklı mı olmak istiyorsun, mutlu mu diye bir durum var ya, bu da öyle bir şey işte.
İnşallah kimse kırılmadan incinmeden o evden yuvanızı uzaklaştırabilirsiniz.
Rabbim size sabır, eşinize vicdan, yuvanıza huzur versin.
Yav tatil kim biz kimKlasikti yanielin hanımları pazarları tatil yapar biz çıldırırız
Iyi geceler.16 ekim ödevi
Ütü yapmak.
Bulaşık makinesini temizlemek.
@kk birinci noteri
@Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
UcanSupurge
Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
@Teyocan
golgefeslegeni
@Levaiz
Teneffus Zili
@Efser
@N u r
@Selizay
Tiniminimavihanim
penyez83
sweetgirlcandy
@dira90
Pinhan
@_ASTRAL_
@O1deren87
@Kitapkontesi
@aslisc
@Sidraa
@mavidelisiii
@Saricivcivcikcik
@Kukrim
Nane Limon Kabugu
@paeneperfectus
mimesis
Hemsirecik
Migrenben
ATTRAENTE
S Sifayildizi
fridabaci
Germinal kadar etkileyici bi kitap okumadım bu zaman kadar desem yalan olmaz.Ocağımı ve tezgahı silip, bulaşık makinamı çalıştırdım.
Ve bugün Germinal'i bitirdim. Kitap içimi parçalayıp geçti.. ama bitirdim... İyi geceler dostlar, Allah'a emanet olun
Bende çok merak ettim mutlaka okuycamOcağımı ve tezgahı silip, bulaşık makinamı çalıştırdım.
Ve bugün Germinal'i bitirdim. Kitap içimi parçalayıp geçti.. ama bitirdim... İyi geceler dostlar, Allah'a emanet olun