Şimdi daha çok merak ettim bu kitabı benim için de Sefiller ve Suç ve Cezanın yeri bambaşka ikiside çok etkileyiciydi.Germinal kadar etkileyici bi kitap okumadım bu zaman kadar desem yalan olmaz.
O kdar etkilendim ki günlerce rüyama girmişti
Daha çarpıcılarını okudum aslında, Umberto Eco Gülün adı ya da Steinbec' in Gazap Üzümleri gibi ama Zola'nın inanılmaz bir detay tasviri var, kitapta geçen hayvanları anlatımı bile bambaşka. Düşümsene adam en az üç sayfa yeraltındaki atların duygularını yazmış, çok zorladı ruhumu, çok yüksek kaliteli edebiyatGerminal kadar etkileyici bi kitap okumadım bu zaman kadar desem yalan olmaz.
O kdar etkilendim ki günlerce rüyama girmişti
Bende o kitapları sevemedim niyeyse.ya tam duygusu gecmedi bilemicemŞimdi daha çok merak ettim bu kitabı benim için de Sefiller ve Suç ve Cezanın yeri bambaşka ikiside çok etkileyiciydi.
Günlerce unutmadım Raskolnikov aklıma gelirdi bazen
Geçmiş olsun canımÇok iş var üstelik yine hasta oldum başım boğazım kulağım
Duruma göre bir ayı bulabiliyor canım belki daha erken olur sistem şimdi nasıl bilmiyorum.Selam kizlaar, hava iyice sogudu ev buz gibibinaya henuz dogalgaz gelmedi. Kutuyu getirip taktilar sizce cok uzun surermi gazi vermeleri? Kucuk isiticim var evde asiri usursek onunla idare edecegiz bir sure ama ev buyuk ilerleyen zamanlarda hasta oluruz bu soğukta
Geçmiş olsun canımÜtü görevini aldım biraz da hastayım birşey yapasım da yok
Oo hadi inşallahTünaydın hanımlar
Bende anca girebildim. Bizde eşimle derin valiz düzenlemesine giriştik işin içinden nasıl çıkacaz bilmiyorum.Sanki yakın zamanda güzel haberler alacağız gibi hissediyorumşimdiden valizlerimiz hazır beklesin herkese mutlu pazarlar
Oturma odasına geçiçem bugün havalar soğudu Detaylı silicem artık canım da hiç istemiyor17 ekim ödevi
Tv ünitesi olanlar için oranın gözlerini düzenlemek.
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
UcanSupurge
Limonsuzzcay
K klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Levaiz
Teneffus Zili