Düzenli Evimiz & Hayatımız

Dün akşam girememiştim

Yatakları topladım yastık kılıflarını değiştirdim
Bulaşık makinasını boşalttım
Kahvaltıdan sonra mutfağı topladım makinayı doldurdum
2 makina çamaşır yıkandı astım
Odaları topladım
Bütün evi süpürdüm
Toz aldım
Aynaları sildim
Lavaboyu ve klozeti yıkadım
Muslukları parlattım
Çöpleri boşalttım
1 sepet çamaşır katladım yerleştirdim
Banyoya yedek havluları yerleştirdim
2 tepsi poğaça yaptım
Yemekten sonra mutfağı topladım
Ocağı sildim
Bulaşık makinasını doldurdum çalıştırdım

Günaydın herkese
Bulaşık makinamı dün gece temizledim, içinin pervanelerini söktüm, filtrenin altındaki hazneyi falan aha dedim toplayamayacağım makinayı ama cillop oldu, sonunda uzun programda çalıştırıp yattım. Ütü görevini alıyorum. Bugün çok işim yok hallederim inş

Dün gece yazdıklarımızdan sonra Ruhi Çenet in dünya nın en fakir ülkesine gittiği video yu gördüm Burundi.
Çok etkilendim yiyecek yemekleri içecek suları çocukların oynacağı oyuncakları dahi yok.
Allah hesabını bizlere soracak.
İran 'ın muta nikahı belgeseli çıktı bi de karşıma kadınların çaresizliği nikah adı altında fuh.ş yapılıyor.
Ardından ülkemizde c.n çıkaran hoca videosu çıktı psikolojim bozuldu iyice.
Ciddi söylüyorum midem bulandı tansiyonum düştü.
Dünya çok kötü bi yer ama biz insanoğlu yine de yaşamayı seviyoruz fıtratımızda olsa gerek.

6
Bu sebeple herşeyi izlemiyorum haberlere bile nadir bakar oldum. Kapatıyorum ama etkisi uzun süre geçmiyor

6

Bu sebeple herşeyi izlemiyorum haberlere bile nadir bakar oldum. Kapatıyorum ama etkisi uzun süre geçmiyor
Ben de öyle haberlere bakmak istemiyorum ülkemizde kadın çocuk cinayetleri haberlerinden sonra psikolojim kaldırmıyor artık.
Rabbim her daim çaresiz kadınları ve çocukları korusun.
Hayvanlara yapılanlar işsizlik hayat pahalılığı ekonominin çöküşü...
Terasta uydunun bi parçasını ceviz ağacı fırlatıp atmış koparmış aylar oldu yaptırmadım tv de izleyecek birşey yok zaten haberler moralmen alt üst ediyor beni de.

Keşke bır ay öncesine kadar tamamlasalardi ya :/ inşallah kısa sürede gelir. soğuk ev halini biliyorum hele kar falan yağsın ısıtıcı falann çok zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…