Düzenli Evimiz & Hayatımız

Geçmiş olsun. Direncini yüksek tutacak şeyler tüketmeye çalış. Çabucak toparlanırsın inşallah ☘️

UcanSupurge UcanSupurge geçmiş olsun. Ekstra vitamin bol dinlenmeyle çok başlamadan atlatırsın inşallah Allah şifa versin

Geçmiş olsun canım 🙁 ben de iyi değilim ama direniyorum. Çocuklar hasta olunca bize de geçiyor mecbur.

Allah razı olsun hepinizden çok sağolun

Keşke bır ay öncesine kadar tamamlasalardi ya :/ inşallah kısa sürede gelir. soğuk ev halini biliyorum hele kar falan yağsın ısıtıcı falann çok zor. :KK43:
Bu ilceye yeni gelmiş asko dogalgaz, binaya hemen tesisat dosendi haber gelince. Suan gaz verilmesini bekliyoruz sadece. 90 gune kadar surebilirmis inşallah o kadar uzamaz yoksa perisan oluruz gercekten😔😔

Kızlar çok sinirliyim kendime hakim olamıyorum.Ben normalde öfkeme hakim olan biriydim sinirlerim çok gergin artık.
Buraya yazmazsam çıldırıcam artık.😭
Bütün bu olanlardan sonra eşimin gidip annesiyle konuşmasına tahammül edemiyorum.Bunu görmeye tahammülüm yok artık.
Neden böyle oldum çünkü çok şey yapıldı bana hazmedemiyorum.Onurumla çok oynandı.
Ben hatalı miyim sizce de lütfen siz söyleyin yoksa soluğu mahkemede alacağım.

Kızlar çok sinirliyim kendime hakim olamıyorum.Ben normalde öfkeme hakim olan biriydim sinirlerim çok gergin artık.
Bütün bu olanlardan sonra eşimin gidip annesiyle konuşmasına tahammül edemiyorum.Bunu görmeye tahammülüm yok artık.
Neden böyle oldum çünkü çok şey yapıldı bana hazmedemiyorum.Onurumla çok oynandı.
Bende öyleyim annesine gidince o kadınla konuşunca uyuz oluyorum. Ama yapacak bir şey yok annesi çünkü. Olaya o yönünden bak

Çok geçmiş olsun canım kemik suyuna yada tavuk suyuna çorba yap iç bol limonlu
Sağolasın canım çocuklardan bana fırsat gelse inşallah yapayım
Geçmiş olsun bu mevsim gecişi çok kötü etkiliyor
Teşekkür ederim canım Aynen ya koca kış geçer kolay kolay hasta olmam mevsim geçişlerinde hep hasta olurum

Sakin ol lütfen🙏 o eşinin annesi elbet konuşacaklar üstelik aynı binada. Önemli olan eşinin sana davranışı ve onların yaptıklarına karşı duruşu. Eşime saygısızlık ettiniz, onu üzdünüz diyebiliyor mu, sana yapılana cevap verebiliyor mu. Fıtrat neyse odur değişmez insanlar, hatalı değilsin ama boşanmak fevri bir hareket olur, oradan taşınma işini eyleme geçirmek gerek, gözün görmez en azından rahat edersin, üzme kendini

Tabii ki siz haklısınız, sizin haklı olduğunuzu bilse bile yüzünüze söylemeyecek, o da annesi, gidip annesi ile konuşacak 😔 Maalesef klasik Türk erkeklerinin fabrika ayarı böyle. Haklı mı olmak istiyorsun, mutlu mu diye bir durum var ya, bu da öyle bir şey işte.
İnşallah kimse kırılmadan incinmeden o evden yuvanızı uzaklaştırabilirsiniz.
Rabbim size sabır, eşinize vicdan, yuvanıza huzur versin.🌹

X