- 29 Temmuz 2017
- 24.376
- 125.014
- 35
Geçmiş olsun. Direncini yüksek tutacak şeyler tüketmeye çalış. Çabucak toparlanırsın inşallah
UcanSupurge geçmiş olsun. Ekstra vitamin bol dinlenmeyle çok başlamadan atlatırsın inşallah Allah şifa versin
Geçmiş olsun canımben de iyi değilim ama direniyorum. Çocuklar hasta olunca bize de geçiyor mecbur.
Allah razı olsun hepinizden çok sağolunGeçmiş olsun
Bu ilceye yeni gelmiş asko dogalgaz, binaya hemen tesisat dosendi haber gelince. Suan gaz verilmesini bekliyoruz sadece. 90 gune kadar surebilirmis inşallah o kadar uzamaz yoksa perisan oluruz gercektenKeşke bır ay öncesine kadar tamamlasalardi ya :/ inşallah kısa sürede gelir. soğuk ev halini biliyorum hele kar falan yağsın ısıtıcı falann çok zor.
Bende öyleyim annesine gidince o kadınla konuşunca uyuz oluyorum. Ama yapacak bir şey yok annesi çünkü. Olaya o yönünden bakKızlar çok sinirliyim kendime hakim olamıyorum.Ben normalde öfkeme hakim olan biriydim sinirlerim çok gergin artık.
Buraya yazmazsam çıldırıcam artık.
Bütün bu olanlardan sonra eşimin gidip annesiyle konuşmasına tahammül edemiyorum.Bunu görmeye tahammülüm yok artık.
Neden böyle oldum çünkü çok şey yapıldı bana hazmedemiyorum.Onurumla çok oynandı.
Ben hatalı miyim sizce de lütfen siz söyleyin yoksa soluğu mahkemede alacağım.
Çok geçmiş olsun canım kemik suyuna yada tavuk suyuna çorba yap iç bol limonluÇok iş var üstelik yine hasta oldum başım boğazım kulağım
Ütü görevini aldım biraz da hastayım birşey yapasım da yok16 ekim ödevi
Ütü yapmak.
Bulaşık makinesini temizlemek.
@kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
UcanSupurge
Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
Levaiz
Teneffus Zili
@Efser
@N u r
Selizay
@Tiniminimavihanim
@penyez83
sweetgirlcandy
@dira90
@Pinhan
@_ASTRAL_
@O1deren87
@Kitapkontesi
@aslisc
@Sidraa
@mavidelisiii
@Saricivcivcikcik
@Kukrim
Nane Limon Kabugu
paeneperfectus
@mimesis
Hemsirecik
Migrenben
ATTRAENTE
@Sifayildizi
@fridabaci
Geçmiş olsun bu mevsim gecişi çok kötü etkiliyorÇok iş var üstelik yine hasta oldum başım boğazım kulağım
Sağolasın canım çocuklardan bana fırsat gelse inşallah yapayımÇok geçmiş olsun canım kemik suyuna yada tavuk suyuna çorba yap iç bol limonlu
Teşekkür ederim canım Aynen ya koca kış geçer kolay kolay hasta olmam mevsim geçişlerinde hep hasta olurumGeçmiş olsun bu mevsim gecişi çok kötü etkiliyor
Çok iş var üstelik yine hasta oldum başım boğazım kulağım
Geçmiş olsun kızlar çabuk toparlanırsınız inşallahGeçmiş olsun canımben de iyi değilim ama direniyorum. Çocuklar hasta olunca bize de geçiyor mecbur.
Çok sağol canımGeçmiş olsun kızlar çabuk toparlanırsınız inşallah
Sakin ol lütfenKızlar çok sinirliyim kendime hakim olamıyorum.Ben normalde öfkeme hakim olan biriydim sinirlerim çok gergin artık.
Bütün bu olanlardan sonra eşimin gidip annesiyle konuşmasına tahammül edemiyorum.Bunu görmeye tahammülüm yok artık.
Neden böyle oldum çünkü çok şey yapıldı bana hazmedemiyorum.Onurumla çok oynandı.
Geçmiş olsunÜtü görevini aldım biraz da hastayım birşey yapasım da yok
Eşim balkonu yıkadı, cam balkonları sildi ben de ona eşlik ettim ehe16 ekim ödevi
Ütü yapmak.
Bulaşık makinesini temizlemek.
@kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
UcanSupurge
Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
Levaiz
Teneffus Zili
@Efser
@N u r
Selizay
@Tiniminimavihanim
@penyez83
sweetgirlcandy
@dira90
@Pinhan
@_ASTRAL_
@O1deren87
@Kitapkontesi
@aslisc
@Sidraa
@mavidelisiii
@Saricivcivcikcik
@Kukrim
Nane Limon Kabugu
paeneperfectus
@mimesis
Hemsirecik
Migrenben
ATTRAENTE
@Sifayildizi
@fridabaci
Sen nasıl oldun canimGeçmiş olsun kızlar çabuk toparlanırsınız inşallah
Tabii ki siz haklısınız, sizin haklı olduğunuzu bilse bile yüzünüze söylemeyecek, o da annesi, gidip annesi ile konuşacakKızlar çok sinirliyim kendime hakim olamıyorum.Ben normalde öfkeme hakim olan biriydim sinirlerim çok gergin artık.
Saol canım Toparlandım sayılır bi öksürük kaldı. Sen napıyonSen nasıl oldun canim
Çok şükür. Pekmez ye bol bol. Pazar klasiği cildirmalarSaol canım Toparlandım sayılır bi öksürük kaldı. Sen napıyon