Düzenli Evimiz & Hayatımız

Maalesef cildim çok kuru özellikle sonbahar ve kış aylarında. Mesela yüzüm şu an pul pul oldu bile
Bakayım buna hemen

Q10 çok mikemmel bir içerikmiş hep yüz için kullanılırmış gibi düşünürdüm vucut içinde çok iyi demek

Maalesef cildim çok kuru özellikle sonbahar ve kış aylarında. Mesela yüzüm şu an pul pul oldu bile
Bakayım buna hemen

Ona da Niveanın yüz için olan Q10 serisini kullanıyorum, cildim çok hassas, kuru ve alerjik o yüzden başka markaları pek kullanamadım, Nivea iyi geliyor bir de SEbamed in sıvı sabununu öneririm vücut temizliği için, sabunun yarattığı kuruluktan kurtarıyor en azından, Dalan'ın zeytinyağlı sabunu da güzel, önce kurutuyor gibi görünüyor ama sürekli kullanımda o da cilde iyi geliyor

Bakayım hepsine, nivea ürünlerini seviyorum zaten

Çamaşırlarım askıda akşam asmıştım daha kurumamış. Dolabım idare eder vaziyette. Bugün kendime çocuk odasını dip köşe temizleme ödevi veriyorum

Rutin işler bitti. Kuruyunca katlanacak çamaşırlarım var sadece. Yemekte balık var. Akşama doğru atarım fırına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…