Düzenli Evimiz & Hayatımız

Kız hiç boya deneyimi yok kızın 12 diyosun tarık akan gibi olmasın

Kız ne diyorsun ya

Şaka yapıyorum ya

Kız ben hep öyle yapıyorum anca tutuyo istediğim renk açıktan koyuya dönmek çok kolay ama koyu olursa boşuna actigiyla kalır saçını diye dedim
Tabi herkes benim gibi suya direkt dalmak istemeyebilir önce ayağını sokmak isteyebilir

Bir de dedimya saçın durumuna bağlı çok acmadiysa farklı boya çok açtıysa farklı boya ona artık kendi karar vermesi lazım herkesin degisiyor

Son düzenleme:
Ben camlar kapılar şeklinde yapardım canım ama oda oda daha kolay olabilir. Temizlik konusunda daha tecrübeli arkadaşlarımız yardımcı olurlar
Sanırım oda oda yapmak daha iyi olacak gibi.
Ben oda oda gidiyorum genelde. Kolay geliyor böyle
Bu sefer ben de öyle yapayım fesleğen. Normalde karışık giderdim.
Bende yapıcam inş canım nego salon dedi bi yerden başlıycam bakalım.

Ablam bende şu an başlayamamda ilk fırsatta inş.

Tabiki oda oda en iyisi çocukla.
Ben de salondan başlayayım dedim bonus:) ne güzel ablanla bol bol zaman geçirin. :))
Bebek olmadan önce evi bir günde komple yapardım. Bebekten sonra oda oda gitmeye başladım, her gün bir oda en iyisi
Oda oda gideceğim ben de nego. Gece mesajı yazarken çok gözümde büyümüştü, çok iş var demiştim ama hallederim ya birkaç günde
Temmuz ayında annemle babam storları silmişlerdi geldiklerinde. Bir de koltuklar silindi, kırlentler o zaman yıkandı. Stor işine girişmeyeceğim, kırlentlere bakarım bi. Ağustosta da halılar yıkanmıştı.

Çocukları gönderdim saçlarını yapmaya çalışmışlar pudra dökülmüş heryer yapış yapış onu sildim uzun süre.
Kizimi hazırladım göturdum geldim
Evi yatakları topladım
TV ünitesini boşalttım düzenledim
Camasir yikattim astım bir posta daha attım
WC yıkadım
Banyo dolabini sildim
Süpürgeyi döktüm temizledim kovalarımi hazırladım

Kahvaltı hazırlayıp kendime devam edicem inşallah.

Hayır olsun. Allah ferahlık versin
Amin canim cok sagol
Canın sağ her şeyden önce, hiçbir şey senden kıymetli değil canını bu kadar sıkma nasipte ne varsa o.
Emeklerim aklima geldi kotu oldum negos, calismiyor olmak beni cok yipratti. Ben 16 yasimdan beri hastanelerdeyim o kadar ozledimki isimi yapmayi işsizlik sorunu bir an once cozulmeli

Pudrayla ne işleri varmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…