Özelde çalışmayı düşünmüyorsun sanırım. İnşallah olur gönlünce canım. Ben çalışıyorsun sanıyordum seni.Amin canim cok sagol
Emeklerim aklima geldi kotu oldum negos, calismiyor olmak beni cok yipratti. Ben 16 yasimdan beri hastanelerdeyim o kadar ozledimki isimi yapmayiişsizlik sorunu bir an once cozulmeli
Amin canim cok sagol
Emeklerim aklima geldi kotu oldum negos, calismiyor olmak beni cok yipratti. Ben 16 yasimdan beri hastanelerdeyim o kadar ozledimki isimi yapmayiişsizlik sorunu bir an once cozulmeli
Çamaşırım var onu halledeyim10 ekim ödevi
Buzdolapları ağlıyor bazılarının sil beni diyor
Pencere önlerinin tozu ne öyle
Yine çamaşırlar birikmiş katlanmak için boynu bükük bekliyorlar.
@kk birinci noteri
@Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
@UcanSupurge
@Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
C Capanin Gururu Teyom
@golgefeslegeni
Levaiz
Teneffus Zili
@Efser
@N u r
@Selizay
Tiniminimavihanim
@penyez83
@sweetgirlcandy
@dira90
Pinhan
@_ASTRAL_
@O1deren87
@Kitapkontesi
@aslisc
@Sidraa
@mavidelisiii
@Saricivcivcikcik
@Kukrim
Nane Limon Kabugu
@paeneperfectus
@mimesis
Hemsirecik
@Nau Nau
ATTRAENTE
@Sifayildizi
Sorma nego hergun saç baş uğraşıyorlarPudrayla ne işleri varmış
Kahvaltıyı topladım tezgahı ayrıntılı temizledimÇocukları gönderdim saçlarını yapmaya çalışmışlar pudra dökülmüş heryer yapış yapış onu sildim uzun süre.
Kizimi hazırladım göturdum geldim
Evi yatakları topladım
TV ünitesini boşalttım düzenledim
Camasir yikattim astım bir posta daha attım
WC yıkadım
Banyo dolabini sildim
Süpürgeyi döktüm temizledim kovalarımi hazırladım
Kahvaltı hazırlayıp kendime devam edicem inşallah.
Siyah canımSağol negocum bakayım videolara da
Senin ne renk ki? Benim orjinalim de kahve boyadığım renkler de öyle bi değişiklik istiyorum
Özelde çalışmayı düşünmüyorsun sanırım. İnşallah olur gönlünce canım. Ben çalışıyorsun sanıyordum seni.
Vana gidince is bulamadim herkes işsizAh be kuzum üzme kendini diyeceğim ama çok faydası olmayacak sanırım
Geçecek elbet bu günler, Allah'a sığınacağız, başka bir kurumda çalışma şansın yok mu hiç
Hakkında hayırlısı olsun Rabbim en yakın zamanda çıkarsın nasibini inşallahVana gidince is bulamadim herkes işsizbakalim burada olacak gibi basvurdum 3 yere haber bekliyorum
Vana gidince is bulamadim herkes işsizbakalim burada olacak gibi basvurdum 3 yere haber bekliyorum
Ahahaha o kadar dalga geçtiniz ki benlenKahvaltıyı topladım tezgahı ayrıntılı temizledim
Baharatliklari temizledim
Fırını sildim
Alt dolapları için düzenleyip sildim
Çamaşır astım
Buzdolabını sildim temizledim
Halıları supurp kaldırdım
Heryeri süpürup sildim halıları serdim
Toz aldım
Makineye çamaşır attım
Pencere onlerini sildim
Mutfak kapisini ve dış kapıyı sildim
Yemek koydum
Evi yerleştirdim bezleri yikayp kaldırdım
Banyoyu sildim
Kuruyan çamaşırları katladim kızımı alıp gelicem
Ve ben bir halt ettim kisliklari çıkardım dolapları döktüm ve yoruldum bıraktım öyle kaldi M Musluk Suyu görev başarıyla gerçekleştirildi
Ay evet o açıdan çok kötü yastıklar falan da batıyor bi akrabamız bizde kalınca fark etmiştik yastıklara bulaşmıştı boya.Kızıl her yıkamada akıyor ya bir de havluyu mahvediyor o yüzden pek yapmak istemiyorum
Geçmiş olsun canım
İnşallah en güzeli hayırlısı olur.Vana gidince is bulamadim herkes işsizbakalim burada olacak gibi basvurdum 3 yere haber bekliyorum