- 2 Ağustos 2013
- 34.138
- 101.588
Şu kloraksız mı ne var ya abla Bingo oxyjen falan onlardan kullanıyorsa sorun olmayabilir ama dediğin gibi normal çamaşır suyu ise sıkıntıTecrübeli annelerimiz var grupta, yazarlar seda
Bebek kıyafetlerine, çamaşır suyu kullanma bence
Maşallah baloncuk çok süper olmuş ellerine sağlıkEki Görüntüle 3504219
Bn bu yeleği geçen sene ördüm rengi ışıktan dolayı farklı çıkmış gri renk
Bu sene de siyah renk düşünüyorum bakacam iplere
Benim kızım hemen hemen 1 yaşına kadar sabun tozu ve sıvı dalin bebekler için olan deterjan dan kullandı, çamaşır suyu bebekler için uygun deil bence biz hiç kullanmadık ciltleri çok hassas zaten , bide farmasinin leke çıkarıcısından almıştıkHanımlar lekeli bebek kıyafetlerini hangi programda kaç derecede neyle yıkıyorsunuz?
Ben hızlı yıkama 60 derece de 1 saat yıkıyorum, bazı lekeler çok güzel çıkıyor bazıları kalıcı oluyor.
Bazen de pamuklu 60 da yıkıyorum, 2.5 saat sürüyor hızlıya alınca 1.5 saat
Tabii öncesinde lekeli yerlere leke çıkarıcı sıkıyorum
O dediğin markayı ilk kez duydum.sedagaziantep27 elitehome yada homm bitkisel in çamaşır tozlarını dene bence canım. Çamaşır suyu yerine
Evet .Tecrübeli annelerimiz var grupta, yazarlar seda
Bebek kıyafetlerine, çamaşır suyu kullanma bence
Bingonun ki evet bendekiŞu kloraksız mı ne var ya abla Bingo oxyjen falan onlardan kullanıyorsa sorun olmayabilir ama dediğin gibi normal çamaşır suyu ise sıkıntı
Bende kızıma aldım kullanmak için ama daha denemedim. Diğerine göre masumdur diye düşünüyorum klor olmadığı için tabi net bir bilgim yokBingonun ki evet bendeki
şu klorsuz olan
Üstünde çocuk resmi olan mavili şişe.
Anladım daha önce yazışmıştık merak ettim ondan. İnş sizin için en güzeli neyse o olsunHangi konuda ? Tüp bebk tedavisini soruyorsunuz?
Beta hcg sağlıklı artış olmuyor, yarın tekrar kan verecem ama umudum yok hayırlısı olsun herşeyin
Evet.Bende kızıma aldım kullanmak için ama daha denemedim. Diğerine göre masumdur diye düşünüyorum klor olmadığı için tabi net bir bilgim yok