Biraz baktım kumrallardan beğendim zaten daha çok12.1 canım 121 değil.
Ana renkler 6-7-8-9-10 şeklindeymiş. Ana renklere farklı tonlar katılıyor işte 7.3 yada 12.1 oluyormuş.
Bence sarı tonlarını birden yapma önceden kızıl yapmışsın açık kahveden kumrallardan git önce hem saç açmayı kavrarsın elin alışır sonucunu görürsün.
Daha cesaretin olur.
8.1 i beğendim bir de 7.31 i 8 de güzelBende loreal 8.11 yapacağım inş gölge.
8.1 kumralın küllüsü 8.11 ekstra küllüsü.
Biraz baktım kumrallardan beğendim zaten daha çok
Güzel olmuş bu bonus ama bu kız baya profesyonel gibi ya. Sen de böyle tüp mü kullanıyorsun
Bakalım şunu bi tuttururum inş bu sefer
Ek olarak;Günaydınİyi pazarlar.
Güne elektriksiz başladık. Sitede elektrik olmayınca su da gidiyor.Gece eşim tezgahta yiyecek bırakmış karıncalar bayram ediyordu. Karıncaları tezgahtan uzaklaştırdım. Sonra;
Kızıma ve kendime kahvaltı hazırladım,
Tabakları lavaboya bıraktım. Dünden kalanlarla birlikte bir yığın oldular,
Kahvaltı hazırlarken kızım tencerelerle, poşet çaylarla oynuyordu. Onları topladım,
Çöpleri ayarlayıp kızımla dışarı çıktık. Yürüdük, etrafa baktık, kedi köpek sevdik,
Şimdi kızı uyutuyorum. Bir kahve keyfi yapacağım sonra.
Ben camlar kapılar şeklinde yapardım canım ama oda oda daha kolay olabilir. Temizlik konusunda daha tecrübeli arkadaşlarımız yardımcı olurlarEk olarak;
Bulaşık makinasını boşalttım,
Su hala gelmeyince bir kaba içme suyu koyup bulaşıkları öyle akıtıp makinaya dizdik eşimle,
Dün yıkanan çamaşırları topladım, katladım,
Su ve elektrik gelince bir makina çamaşır yıkandı,
Tuvaleti ve lavaboyu temizledim,
El havlularını değiştirdim,
Akşam üstü yürüyüşe çıktık yine (neredeyse her gün ortalama bir saat yürüyüş yapıyorum, ek olarak bebeğin peşinde koşturuyorum ama kilo verip de vücudumda bir değişiklik olmuyor),
Akşam yemeği sonrası mutfağı topladım, bulaşık makinasını çalıştırdım,
Salondaki ve mutfaktaki oyuncakları topladım.
Çok detay yapabilir miyim bilmiyorum ama evin sağlam temizliğe ihtiyacı var. Bebekle ne nasıl olur bir fikrim yok ama ufak bir kış temizliği yapmak istiyorum. Nereden başlayıp, nasıl ilerlemeliyim? Oda oda mı yapmak mantıklı, camlar, kapılar vs diye mi gitmeli?
Hoşgeldin kukrişimmmHayırlı sabahlar herkeseKarantina bu sabah bitiyor dün eve geldim .Umarım şifalanmışımdır, ay sonu belli olacak bakalım.
Herkes için bol huzurlu bereketli bir hafta olsunÇok özledim
Ben oda oda gidiyorum genelde. Kolay geliyor böyleEk olarak;
Su hala gelmeyince bir kaba içme suyu koyup bulaşıkları öyle akıtıp makinaya dizdik eşimle,
Akşam üstü yürüyüşe çıktık yine (neredeyse her gün ortalama bir saat yürüyüş yapıyorum, ek olarak bebeğin peşinde koşturuyorum ama kilo verip de vücudumda bir değişiklik olmuyor),
Çok detay yapabilir miyim bilmiyorum ama evin sağlam temizliğe ihtiyacı var. Bebekle ne nasıl olur bir fikrim yok ama ufak bir kış temizliği yapmak istiyorum. Nereden başlayıp, nasıl ilerlemeliyim? Oda oda mı yapmak mantıklı, camlar, kapılar vs diye mi gitmeli?
Aldim tesekurler)
Hediyem olsun
Çok yapınca alışıyodur ya bazı kuaförlerden daha iyi yapıyo bu kızlar. Boyama göre bazen tüp bazen fırça kullanıyorum.Güzel olmuş bu bonus ama bu kız baya profesyonel gibi ya. Sen de böyle tüp mü kullanıyorsun
Ek olarak;
Deluxe olanı kullandım ben. Deluxe 7 tona kadar açıyor bu aldığın daha az tona kadar farkı bu. Sana bu yeter zaten saçın çok koyu değil.Nego Ben bundan aldım indirimde görünce bir de palette delux yazan var farkları ney acaba kafam basmadı senin kullandığın hangisiydi?