Düzenli Evimiz & Hayatımız

Günaydınnnn mutlu,huzurlu, keyifli, bol muhabbetli, güzel enerjili bir hafta diliyorum :KK68:
983c266bf6e59e97d154522aceb47b2c.jpg

kk birinci noteri kk birinci noteri
Bonus Bonus
Aktif Lora Aktif Lora
M Musluk Suyu
UcanSupurge UcanSupurge
Limonsuzzcay Limonsuzzcay
K klbk33
JES JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni golgefeslegeni
Levaiz Levaiz
Teneffus Zili Teneffus Zili
Efser Efser
i p e k i p e k
Selizay Selizay
Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim
penyez83 penyez83
sweetgirlcandy sweetgirlcandy
dira90 dira90
Pinhan Pinhan
_ASTRAL_ _ASTRAL_
O1deren87 O1deren87
K Kitapkontesi
aslisc aslisc
Kutbettin Kutbettin
mavidelisiii mavidelisiii
Saricivcivcikcik Saricivcivcikcik
Kukrim Kukrim
Nane Limon Kabugu Nane Limon Kabugu
paeneperfectus paeneperfectus
mimesis mimesis
Hemsirecik Hemsirecik
Migrenben Migrenben
ATTRAENTE ATTRAENTE
S Sifayildizi

Topuklarını güzelce törpüle sonra hindistan cevizi yağı sür ve çorap giy, gece çoraplarla yat bir iki güne mis gibi olur topukların. Ben dirseklerime de sürerim. Abdest alınca sürekli topuklarım yara olma derecesinde çatlıyor, kanıyor hiç bir kremde fayda etmedi bununla çözdüm. Ellerime çözüm bulamadım çünkü sürekli suda ve deterjan içinde akşamları kremliyorum ama yok bacım olmuyor
Akşam güzelce törpüledim sürdüm o sertlik gitmiş daha iyi en azından rahatsız etmiyor. Her akşam yapayım artık 😊

Günaydın Nego Nego cum :KK200:

Katlanacak çamaşırım yok
Pencere önlerini hafta sonu sildim
Ama yaygaracı buzdolabımın sesi oraya kadar geldi demek :) dışı değil ama içi ağlıyor bir miktar, görevi aldım akşama hallederim inş.

Mutlu, bereketli güzel bir gün olsun inşallah hepimize

Ek olarak;
🔸Bulaşık makinasını boşalttım,
🔸Su hala gelmeyince bir kaba içme suyu koyup bulaşıkları öyle akıtıp makinaya dizdik eşimle,
🔸Dün yıkanan çamaşırları topladım, katladım,
🔸Su ve elektrik gelince bir makina çamaşır yıkandı,
🔸Tuvaleti ve lavaboyu temizledim,
🔸El havlularını değiştirdim,
🔸Akşam üstü yürüyüşe çıktık yine (neredeyse her gün ortalama bir saat yürüyüş yapıyorum, ek olarak bebeğin peşinde koşturuyorum ama kilo verip de vücudumda bir değişiklik olmuyor),
🔸Akşam yemeği sonrası mutfağı topladım, bulaşık makinasını çalıştırdım,
🔸Salondaki ve mutfaktaki oyuncakları topladım.

Çok detay yapabilir miyim bilmiyorum ama evin sağlam temizliğe ihtiyacı var. Bebekle ne nasıl olur bir fikrim yok ama ufak bir kış temizliği yapmak istiyorum. Nereden başlayıp, nasıl ilerlemeliyim? Oda oda mı yapmak mantıklı, camlar, kapılar vs diye mi gitmeli?
Bebek olmadan önce evi bir günde komple yapardım. Bebekten sonra oda oda gitmeye başladım, her gün bir oda en iyisi :super:

Hayırlı sabahlar herkese ❤️Karantina bu sabah bitiyor dün eve geldim .Umarım şifalanmışımdır, ay sonu belli olacak bakalım.
Herkes için bol huzurlu bereketli bir hafta olsun ❤️🥰🙋🏼‍♀️Çok özledim 😍
Hoş geldin kukriş gözümüz yollarda kaldı 😍

Doğum günün kutlu olsun ❤❤

92ea91ada1cfdf5400a9dd8c4e24b120.jpg

Günaydınlar, haftamız hayırlı olsun.
Bugun çok işim var.
Dağınıklığım var,dışarılarda ve yoğun geçirdiğimiz bir haftasonu oldu.
Memleketten kışlıklarım geldi, seyahatten eşim geldi. Valizler çamaşırlar, öte beri her şey meydanda.

Bel ve karın ağrısı çekiyorum, periyodum zor geçiyor bu ay. Ama evin bu hali psikolojimi bozar o bakımdan az sonra işe girişeceğim.
Sonra battaniye-kahve-kitap depresyon moduna girerim 😄
Yaptıklarımı yazarım.

Güzel bir hafta olsun.
Beklediğiniz güzel haberler varsa alın inşallaaah 😊🤩

Günaydınlar, haftamız hayırlı olsun.
Bugun çok işim var.
Dağınıklığım var,dışarılarda ve yoğun geçirdiğimiz bir haftasonu oldu.
Memleketten kışlıklarım geldi, seyahatten eşim geldi. Valizler çamaşırlar, öte beri her şey meydanda.

Bel ve karın ağrısı çekiyorum, periyodum zor geçiyor bu ay. Ama evin bu hali psikolojimi bozar o bakımdan az sonra işe girişeceğim.
Sonra battaniye-kahve-kitap depresyon moduna girerim 😄
Yaptıklarımı yazarım.

Güzel bir hafta olsun.
Beklediğiniz güzel haberler varsa alın inşallaaah 😊🤩
Geçmiş olsun

Akşam güzelce törpüledim sürdüm o sertlik gitmiş daha iyi en azından rahatsız etmiyor. Her akşam yapayım artık 😊

Kuruluk problemi bacaklarımda da var benim, Nivea Q10 sıkılaştırıcı kullanıyorum, mavi kutu olan o da çok iyi geliyor nemlendirmeye, günlük olarak kullanıyorum, bir de beyaz kutulu olanı var o normal ciltler için, maviyi şiddetle tavsiye ederim inanılmaz bir buluş. Sıkılaştırma etkisi de bayağı gözle görülüyor bir iki hafta kullandıktan sonra

Eklentiler

• nivea.jpg
    nivea.jpg
    3,2 KB · Görüntüleme: 30
X