Düzenli Evimiz & Hayatımız

Akşam güzelce törpüledim sürdüm o sertlik gitmiş daha iyi en azından rahatsız etmiyor. Her akşam yapayım artık

Günaydın Nego cum

Katlanacak çamaşırım yok
Pencere önlerini hafta sonu sildim
Ama yaygaracı buzdolabımın sesi oraya kadar geldi demek :) dışı değil ama içi ağlıyor bir miktar, görevi aldım akşama hallederim inş.

Mutlu, bereketli güzel bir gün olsun inşallah hepimize

Bebek olmadan önce evi bir günde komple yapardım. Bebekten sonra oda oda gitmeye başladım, her gün bir oda en iyisi

Hayırlı sabahlar herkese Karantina bu sabah bitiyor dün eve geldim .Umarım şifalanmışımdır, ay sonu belli olacak bakalım.
Herkes için bol huzurlu bereketli bir hafta olsun Çok özledim
Hoş geldin kukriş gözümüz yollarda kaldı

Doğum günün kutlu olsun ❤❤

Günaydınlar, haftamız hayırlı olsun.
Bugun çok işim var.
Dağınıklığım var,dışarılarda ve yoğun geçirdiğimiz bir haftasonu oldu.
Memleketten kışlıklarım geldi, seyahatten eşim geldi. Valizler çamaşırlar, öte beri her şey meydanda.

Bel ve karın ağrısı çekiyorum, periyodum zor geçiyor bu ay. Ama evin bu hali psikolojimi bozar o bakımdan az sonra işe girişeceğim.
Sonra battaniye-kahve-kitap depresyon moduna girerim
Yaptıklarımı yazarım.

Güzel bir hafta olsun.
Beklediğiniz güzel haberler varsa alın inşallaaah

Geçmiş olsun

Akşam güzelce törpüledim sürdüm o sertlik gitmiş daha iyi en azından rahatsız etmiyor. Her akşam yapayım artık

Kuruluk problemi bacaklarımda da var benim, Nivea Q10 sıkılaştırıcı kullanıyorum, mavi kutu olan o da çok iyi geliyor nemlendirmeye, günlük olarak kullanıyorum, bir de beyaz kutulu olanı var o normal ciltler için, maviyi şiddetle tavsiye ederim inanılmaz bir buluş. Sıkılaştırma etkisi de bayağı gözle görülüyor bir iki hafta kullandıktan sonra

Eklentiler

• nivea.jpg
    3,2 KB · Görüntüleme: 30
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…