Düzenli Evimiz & Hayatımız

O salıncaklardan bende istiyorum. Küçüklerle keyif değil eziyet olur.

Cam çok toz gösterir diye düşünme mobilya kadar işte füme cam falan değilse aşırı göstermez
Cam çok zarif duruyor o yüzden gözüm oval tokyo model sehpalara kayıyor.
Balkonum az daha geniş olsa çoktan almıştım ama salona takabilirim salıncağı oğlum çok hareketli ama söz dinleyen bi çocuk misafir çocuğu gelince yeğenler falan o zaman salıncakla nasıl olur bilmem
Evde biraz keyifli vakit geçirebilsinler diye düşündüm.
Bi park var cadde de o da hep göçmen artık sallanacak salıncak kalmıyor temiz de değil çok bakımsız gidecekleri bi park dahi yok.
Arabayla eşimde müsait olunca götürüyoruz bazen.

O tarz sandalyem yok ama çocuklarla nasılsın olur bilemedim. Cam sehpa masadan pek hoşlanmıyorum ben tehlikeli geliyor bana hep
Gözüm cam olanlara kayıyor Nego çok zarif çünkü görünüşü odayı daraltmasın diye kullanmıyordum çocuklar rahatça gezsin dolansın diye köşe koltuğun kenarına katacağım.Yan sehpalarımın ayakları paslandı boyasam belki boya atacak o yüzden yeni ikili büyükçe orta sehpa modelinde alayım dedim kullanılırda hem.
Fikirleniz için teşekkürler kızlarr :)

Stresten olsbilir mi canım regl de var Allah kolaylık versin güzel geçsin inş

Hemşireme güzel enerjiler gönderiyorum.Rabbim kolaylık versiin kuzummmm

Günaydın, mutlu pazarlar herkese
Hemsirecik başarılar diliyorum, Rabbim yardımcın olsun

Strestendir geçmiş olsun canım.
Teşekkürler askoslarimm

Benim kafa turuncu şu an bakır kahve ile cila yapıcam yarın bakayım da bir boyalara. Senin saç açık renk açıcı olmadan tutuyordur ben önce açıcı kullanıyorum maalesef
Portakal gibi geziyorum evde
Bakayım o dediğine istediğim rengi oturtayımda.

Sana bakır tonları çok yakışır ama eleeee hoşsun
Ben seni birine benzetiyorum bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…