- 19 Aralık 2020
- 8.242
- 35.379
- 30
Cam çok zarif duruyor o yüzden gözüm oval tokyo model sehpalara kayıyor.O salıncaklardan bende istiyorum. Küçüklerle keyif değil eziyet olur.
Cam çok toz gösterir diye düşünme mobilya kadar işte füme cam falan değilse aşırı göstermez
Gözüm cam olanlara kayıyor Nego çok zarif çünkü görünüşüO tarz sandalyem yok ama çocuklarla nasılsın olur bilemedim. Cam sehpa masadan pek hoşlanmıyorum ben tehlikeli geliyor bana hep
Stresten olsbilir mi canım regl de var Allah kolaylık versin güzel geçsin inş
Hemşireme güzel enerjiler gönderiyorum.Rabbim kolaylık versiin kuzummmm
Teşekkürler askoslarimmStrestendir geçmiş olsun canım.
Kız taşımaz diye değil düşer falan sen yokken çıkar derdi beni aldıSalıncaklar taşıyor diye biliyorum canım bayağ yetişkinde biniyor çocuklarda.
Salonunum direkt güneş alıyor
Fikirlerin için de ayrıca çok teşekkür ederim.
Aşkoş ağzıma klavyeme dolanmaz inş yaTeşekkürler askoslarimm
Benim kafa turuncu şu anOoo en sevdiğim
E ben de yikiyodum o zaman devam edeyim madem herkes yikiyormus
O zaman sana bir şey tavsiye edeyim bu renk çabuk akiyo safti kayiyorya. Geçici boya varmış. Jeans color sonbahar Kızılı. Boyadiktan sonra canlandırmak için geçici boya kullaniyolarmis. Ben de ilk defa denicem. Sürekli komple kalici boya yapmaya gerek kalmiyormus o zamanbu rengi çok seviyorum ama hep vazgeciyordum hemen soluyor diye çözümü buymus
Sana bakır tonları çok yakışır ama eleeee hoşsunÇok hostir ama benane bakımı zoryıllardır sari kullaniyodum onda bu kadar zorlanmiyordum. Bunun ağzı yüzü kayıyor iki hafta sonra çok yoruyor insani
Küllü kumralı da coook beğenirim bi ara takmistim en sonunda o küllulugu tutturdum bi baktım çok kötü oldu ruh gibi gösterdi yüzümü. Üzülerek geri döndüm
Sen de benim gibi değişikliği seviyorsun demek
Sana da yakışır bakır tonlarıUlan niye hevesimi gırıyon soluk beniz değilim bencila yap saçına renk akmadan o zaman iyi oluyormuş
Nasıl geçti?Teşekkürler askoslarimm
Bundan sonra sen benim askosumsun ahsfsjsvAşkoş ağzıma klavyeme dolanmaz inş ya
Guzel geçirdiNasıl geçti?
Anca çiçekle uğraşPazar aktivitesi dersem inanmayın her zamanki halimburrito kızımın saksısını değişmek niyetim inş toprağım vardır
Ocağı silmedim derkenBi kahve molası vereyim dedim. Süt taştı ocak battıİyi ki ocağı bugün silmemiştim