Yıkıyorum ben her şeyiniKızlar bir şey sorcam bu arada. Supurgenin şu hortumunu falan nasıl temizliyorsunuz. Bir de şu ucu varya onu söküp temizleme videoları gördüm internette ama her modele uymuyormus elimde kalmasın süpürge bir de.
Yapaniniz var mi?
Kız şu an kafamda aynı renk varTarçın bakırsen hangi renk yapcan?
Strestendir geçmiş olsun canım.Gunaydinnnn askomlargece hic duzgun uyuyamadim surekli karnim agridi cok erkenden kendi kendime uyandim. Basim ağrıyor
İyi yolculuklar canım
O tarz sandalyem yok ama çocuklarla nasılsın olur bilemedim. Cam sehpa masadan pek hoşlanmıyorum ben tehlikeli geliyor bana hepKızlar size birşey danışmak istiyorum sallanan sandalye, koltuk tarzı birşey almak istiyorum kullananız var mı acaba? Okuma köşesi yaparım diye düşündüm kışta geliyor bol bol okurum inş.
Yada tavandan dübelle tutturulan salıncaklar varya makromeden yapılan ikisi arasında kararsız kaldım sizce hangisi.?
Vivense de indirim var orta sehpa düşünüyorum fakat cam nasıl olur sizce çok toz tutuyor mu? Temizlik açısından korktum biraz siyah cam tozu çok belli eder mi?
Değerli fikirlerinizi bekliyorum
İnsan azıcık feyz alırBu ara yazmayı unutuyorum ama günlük işlerimi hep yapıyorum.
Bir arpa öne gidemiyorum işte.
O dut her gün telli sandalyelerini siliyordur delireceğum
Yok bunlar ancak nazar ediyoİnsan azıcık feyz alır
Ooo en sevdiğim9 ekim ödevi
Bugün ödev yok konu tekrarı yapalım
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
@Musluk Suyu
@UcanSupurge
@Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
@Levaiz
Teneffus Zili
@Efser
@N u r
@Selizay
@Tiniminimavihanim
@penyez83
@sweetgirlcandy
@Black Light
@dira90
@Pinhan
@_ASTRAL_
@O1deren87
@Kitapkontesi
@aslisc
@Sidraa
@mavidelisiii
Saricivcivcikcik
@Kukrim
@B bstnc
@paeneperfectus
@mimesis
@Hemsirecik
Migrenben
@ATTRAENTE
@Sifayildizi
E ben de yikiyodum o zaman devam edeyim madem herkes yikiyormusYıkıyorum ben her şeyini
O zaman sana bir şey tavsiye edeyim bu renk çabuk akiyo safti kayiyorya. Geçici boya varmış. Jeans color sonbahar Kızılı. Boyadiktan sonra canlandırmak için geçici boya kullaniyolarmis. Ben de ilk defa denicem. Sürekli komple kalici boya yapmaya gerek kalmiyormus o zamanKız şu an kafamda aynı renk var
Akşam olsun yaz hele tek sipirgeyse gık demiycem
AmiinTeşekkürler canlarimrabbim kimsenin emegini bosa cikarmasin
Nasıl oldun canım? Strestendir o..Gunaydinnnn askomlargece hic duzgun uyuyamadim surekli karnim agridi cok erkenden kendi kendime uyandim. Basim ağrıyor
Çok hostir ama benane bakımı zorKüllü kumral yapıcam inş tarçın çok hoştır denemediğim bir o kaldı
Ulan niye hevesimi gırıyon soluk beniz değilim benÇok hostir ama benane bakımı zoryıllardır sari kullaniyodum onda bu kadar zorlanmiyordum. Bunun ağzı yüzü kayıyor iki hafta sonra çok yoruyor insani
Küllü kumralı da coook beğenirim bi ara takmistim en sonunda o küllulugu tutturdum bi baktım çok kötü oldu ruh gibi gösterdi yüzümü. Üzülerek geri döndüm
Sen de benim gibi değişikliği seviyorsun demek
Alıyorum da işte fazla alıyorum demekİnsan azıcık feyz alır
Off dut yaaher yer pislik için de
Yok bunlar ancak nazar ediyo
Salıncaklar taşıyor diye biliyorum canım bayağ yetişkinde biniyor çocuklarda.Maalesef sallanan sandalye ya da salıncak kullanmadık, ama çok güzel bir fikir bence. Ikea da daha minimal tasarımlı sallanan sandalye var, alırsam ben o tarz bir şey alırım. Dübelle yukarıdan tutturulan salıncak evde herkesin kullanımına uygun olmaz, taşımaz diye düşünüyorum.
Siyah cam sehpa da özellikle güneşin vurma açısına göre çok tozu belli eder.
Off dut yaakuş sesi çıkardım gülerken
Dur bunu kulaklıkla deniyim bakim bi dönüşüme uğrayacak mıyım
Yamılırsın tövbe de ne belli benim ettiğimbi daha yazanda kızlar çıksın deneyelim