Düzenli Evimiz & Hayatımız

Yıkıyorum ben her şeyini

O tarz sandalyem yok ama çocuklarla nasılsın olur bilemedim. Cam sehpa masadan pek hoşlanmıyorum ben tehlikeli geliyor bana hep

Ooo en sevdiğim
Yıkıyorum ben her şeyini
E ben de yikiyodum o zaman devam edeyim madem herkes yikiyormus
Kız şu an kafamda aynı renk var
O zaman sana bir şey tavsiye edeyim bu renk çabuk akiyo safti kayiyorya. Geçici boya varmış. Jeans color sonbahar Kızılı. Boyadiktan sonra canlandırmak için geçici boya kullaniyolarmis. Ben de ilk defa denicem. Sürekli komple kalici boya yapmaya gerek kalmiyormus o zaman bu rengi çok seviyorum ama hep vazgeciyordum hemen soluyor diye çözümü buymus

Küllü kumral yapıcam inş tarçın çok hoştır denemediğim bir o kaldı
Çok hostir ama benane bakımı zor yıllardır sari kullaniyodum onda bu kadar zorlanmiyordum. Bunun ağzı yüzü kayıyor iki hafta sonra çok yoruyor insani

Küllü kumralı da coook beğenirim bi ara takmistim en sonunda o küllulugu tutturdum bi baktım çok kötü oldu ruh gibi gösterdi yüzümü. Üzülerek geri döndüm
Sen de benim gibi değişikliği seviyorsun demek

Ulan niye hevesimi gırıyon soluk beniz değilim ben cila yap saçına renk akmadan o zaman iyi oluyormuş

Salıncaklar taşıyor diye biliyorum canım bayağ yetişkinde biniyor çocuklarda.
Salonunum direkt güneş alıyor
Fikirlerin için de ayrıca çok teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…